vintze Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 Acum 1 oră, AdrianB1 a spus: Such a pedigree ... si totusi nu ai disparut de la nunta. Viata e prea scurta sa te plictisesti la nunti. Nu am dispărut ca nu aveam cum...nu puteam sa conduc și nu erau taxiuri. ..și el dorea sa mai stam și eu prin urmare am mai stat. 1 oră în urmă, WotRU2Me a spus: I see...te-ai pastrat pentru buchet Hahaha Doamne ferește! Nu. Deși am avut galerie sa stau sa particip. Le-am și zis ca sigur le-am făcut impresia greșită cum ca as fi fiarta pe căsătorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 La ultima nunta a fost suficient un moment de neatentie din partea noastra si l-a prins Mowgli (fiica mea), care nu stim ce treaba avea acolo la 7 ani sa provoace oftica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 Acum 4 ore, Flower-Power a spus: Am depășit momentele în care băgăm niște shoturi de tequila și dansam pe boxe. Din fericire la nuntile la care am fost (si au fost foarte multe), nimeni nu a dansat pe boxe. Au respectat una dintre regulile mele: te atingi de aparatura, muzica se opreste instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 Din fericire in Vama nu se faceau nunti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 30, 2021 Share Postat August 30, 2021 Acum 10 ore, MirceaB a spus: Din fericire la nuntile la care am fost (si au fost foarte multe), nimeni nu a dansat pe boxe. Au respectat una dintre regulile mele: te atingi de aparatura, muzica se opreste instant. unde dai și unde crapă. Cred ca nu ai citit cu atenție ce am scris dar nu e bai. Acum 11 ore, WotRU2Me a spus: La ultima nunta a fost suficient un moment de neatentie din partea noastra si l-a prins Mowgli (fiica mea), care nu stim ce treaba avea acolo la 7 ani sa provoace oftica vai ce frumos trebuie sa fi fost! Cred că dezamăgirea fetelor prinzatoare a fost priceless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 30, 2021 Share Postat August 30, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 30, 2021 Share Postat August 30, 2021 Acum 13 ore, Flower-Power a spus: unde dai și unde crapă. Cred ca nu ai citit cu atenție ce am scris dar nu e bai. La cate discutii fara rost si aberatii se insira pe aici, este normal sa nu citesc cu atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 30, 2021 Share Postat August 30, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 https://vm.tiktok.com/ZMRBQsdys/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Acum 9 ore, vintze a spus: Colorează conturul broaștei cu roșu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Acum 13 minute, bachus_21 a spus: Colorează conturul broaștei cu roșu. Și mie mi e greu sa vad broasca, mai ales că știu ce caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Nu e nicio broasca, asta e si schepsisu', sa cauti de nebun broasca (au facut si labele alea aruncate aiurea acolo sa te troleze si mai si). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Acum 2 ore, bachus_21 a spus: Colorează conturul broaștei cu roșu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate