vintze Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Acum 8 minute, FlipperCo a spus: ... Hmmm...pare cronica treaba! Acum 19 minute, apriliacluj a spus: bine ca nu ai trimis-o undeva la mare..... Huo bre...ca nu io, ca soacra-mea-i moarta! Era la misto! Acu' la mare?! Nu-mi da idei! Acum 3 minute, ZaiR a spus: Credeam ca aici e de ras ..si nu pa depresie ... Eh, depresie pe draq'...realitate frate, realitate! On: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Și traducerea Cum se uită femeile la bărbați: - mai tineri decât ele/de aceeași vârstă/ mai bătrâni - mai scunzi/de aceeasi înălțime/mai inalti Cum se uită bărbații la femei: - mai tinere/de aceeași vârstă/mai bătrâne - mai scunde/de aceeași înălțime/mai înalte Traducerea: Ne pare rău dar bagajul de cala este prea greu. Trebuie să scoateți câteva bagaje și să le luați în bagajul de mana... Pe care îl luați în același avion :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Apreciez traducerea! Si pentru ca inca mai avem si noi umor, on: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 (editat) Acum 47 minute, ivan pedala a spus: Huo bre...ca nu io, ca soacra-mea-i moarta! Era la misto! faceam referire la asa ceva, dar in locul ligheanului de ciment, poate era buna si sacosa de ciment, de aia am zis de mare (nu are nici o legatura cu varsta sau Iliescu sau Marea Moarta...) Editat Februarie 22, 2023 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Alea e din stanca bre, cioplite a la Brancusi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 asta aproape ca mergea si acolo la pasionati!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Prea multa textila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Si bineinteles, putzul era putz!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 (editat) Se incadreaza la Fun si titlurile topicurilor? Daca arunci o privire pe site, zici ca este oracol. Ce desene animate va plac. Muzica pe care o ascultati. Editat Februarie 22, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Da Florin, se incadreaza...ce, motociclistii nu e si ei uoameni?! On: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 Here’s South Park mocking the insane idea that men can actually become women. This clip is.mp4 Isn’t this inspirational.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 https://www.facebook.com/watch?v=770245994667879 D-ale noastre...expirate, dar de actualitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 "Mo, cumperi un OZN? Nu bate, nu troncane, nu are kilometrajul dat inapoi, condus de o batranica din Alpha Centauri numa' fo' 2 ani-lumina..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 (editat) De maine, toata lumea la munca!!!! Editat Februarie 23, 2023 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 (editat) On 2/22/2023 at 12:48 PM, GoodKat said: Salutare baieti! Frunzaresc topicul asta ca lurker si am observat ca tot dispar mesaje postate de diversi useri. Le vad o perioada si dupa dispar. Ce se intampla? Culmea...nu erau reply-uri nasoale sa zici ca ar fi fost sterse de un moderator. Ati observat si voi asta? Ai observat corect. Eu mai sterg, dar nu numai eu, pentru ca le consider offtopic, multe au doar smile-uri (si eu rad dar nu postez ca rad) iar altii deja se intind la discutii pe un topic de Fun. Mai intru pe aici sa ma relaxez, ca sunt unii care au simtul Fun foarte ridicat, dar vad vorbaraie si mi se ia. Daca va place asa, ramane asa. Vox Populi. Editat Februarie 23, 2023 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 24, 2023 Share Postat Februarie 24, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate