ENEOS Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 (editat) Editat Aprilie 11, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 Vine Paştele, să fim foarte atenţi cu miracolul Învierii, să nu intervină vreo eroare! Karma? VID-20230411-WA0001.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 Doar prostie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 multi biciclisti sunt convinsi ca au prioritate pe trecerea de pietoni si cand sunt calare pe bicla.... deh, nepregatiti, nepriceputi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: multi biciclisti sunt convinsi ca au prioritate pe trecerea de pietoni si cand sunt calare pe bicla.... Din ce in ce mai putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 - Domnule doctor, sunteți pentru mine, ultima speranță. M-am săturat de spitale, analize, ceteuri, remeneuri, ecagheuri și de doctori. Nimeni nu știe ce am. Toți ridică din umeri, iar eu mă usuc pe picioare. Am rămas cu cin'zeci de chile la un metru op'zeci... Păi, e normal? O să-mi pun pietre-n buzunare, ca să nu mă ia vântul pe drum. Doctorul ii face un examen clinic complet, dar totul pare perfect. - Să mai facem nişte analize! - Domnule doctor, am un metru-cub de analize, am umplut un geamantan. Sânge, urină, fecale - toate bune. Mi-au băgat țevi în toate găurile... nimic! Dacă nici dvs nu mă rezolvați, o s-o iau prin babe, ori ma duc să mă arunc în fața trenului! - De mâncat, mănânci? - Mănânc de rup, numai bunătăți, și... degeaba. - Cu somnul cum stai? - Ca bușteanul! Cum pun capul pe pernă, sunt dus. - Ce lucrați? Aveți un serviciu stresant? - Aiurea! Muncă lejeră de birou. Am și un șef - o dulceață, n-am treabă... - Păi, povestiți-mi o zi din viața dvs, o zi oarecare... - Domn' doctor, la 5 dimineața, mă scoală nevasta. Până la 6 - sex! Păi, de aia mă scoala, nu?! Când pleacă șefu' la prânz, are o secretară de te urci pe pereți... măcar un număr, nu?! După-masă, mă duc, ca orice bărbat care se respectă, la amantă. Aici, e de lucru, nenică! Până nu mă transpiră asta de 2-3 ori, nu scap. Când ajung acasă,... de-ați vedea-o din spate pe femeia care spală scările! Cum s-o scap? Ne băgăm la camera tehnică și acolo, printre mopuri, perii și ,găleți... dă-i si dă-i!.. e rupere! Când deschid ușa la apartament, sare nevasta pe mine, iar eu... țin la onoarea mea de mascul familist! Ne rupem în figuri și poziții, nu știu de unde învață toate kamasutrele astea, dar în fiecare zi are noutăți. Poate din filme... - Domnule dar viața dumnevoastră sexuală e foarte solicitantă, e firesc să slăbiți! - Serios, domn' doctor? Eu credeam că mi se trage de la labă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 Acum 6 ore, P T R a spus: :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristiann_ Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 Reprezinta prea bine 570a84c349f12cbfa72666b79f63f22a.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 12, 2023 Share Postat Aprilie 12, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 12, 2023 Share Postat Aprilie 12, 2023 "Mancati insecte ca sa scapam de incalzirea globala!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 12, 2023 Share Postat Aprilie 12, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 13, 2023 Share Postat Aprilie 13, 2023 https://www.cancan.ro/video-fabulos-ce-a-patit-un-barbat-care-a-mers-sa-si-repare-femeia-gonflabila-la-o-benzinarie-din-bucuresti-bai-nu-mai-merge-20802360 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 13, 2023 Share Postat Aprilie 13, 2023 Ce mare te-ai facut, ba baiatule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 13, 2023 Share Postat Aprilie 13, 2023 Pentru cei cu mașini electrice chinezii vând un range extender. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 13, 2023 Share Postat Aprilie 13, 2023 La 12.04.2023 la 11:31, Krimh a spus: lesbians: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 13, 2023 Share Postat Aprilie 13, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 13, 2023 Share Postat Aprilie 13, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 14, 2023 Share Postat Aprilie 14, 2023 VID-20230414-WA0002.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 14, 2023 Share Postat Aprilie 14, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate