irip Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 /index.php?showforum=92 MOsu' ce ai fumat? Imparte si cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) MOsu' ce ai fumat? Imparte si cu noi! S-a scumpit gramu' ! Cum vrei sa imparta cu noi ? Editat August 4, 2008 de B!sh0p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 nu stiu daca a mai fost, dar oricum, merita revazut videoclipul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Un nebun si un lepros la inchisoare. Ii cade un deget la lepros. Asta il ia si da cu el pe geam afara, printre gratii. Apoi o mana si un picior... Idem, leprosul le arunca pe geam. La care nebunul exclama: "Te doare-n fund, intr-o juma de ora esti afara din inchisoare!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=PnR5SVgbpgk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) http://allianz tiriac/ Editat August 6, 2008 de tiptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Cat fighit!!! http://www.youtube.com/watch?v=tgaGLTcf8k4...feature=related http://allianz tiriac/ asta nu mai e FUN! Oricum idee originala! Si altfel nu ai cum sa-i faci pe cacanarii astia!! Editat August 6, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 http://www.superbikeplanet.com/image/2008/...heleast1/8s.htm Nu vad ce e funny. 2 Agusta, Senna edition cu numere de inmatriculare Ayrton Senna. Sorry, dar poate nu pricep eu... :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Cica prin anii 1300, femeile se razvratesc si se intalnesc intr`un loc secret. Blonde, brunete si roscate lideri. Brunetele: Ne`am saturat sa fim asuprite, asa ca o sa omoram toti barbatii prin spanzurare. Femeile: Nuuu .. trebuie sa construim spanzuratori, nu se merita. Roscatele: Ii inecam!! Femeile: Nuuu … poluam apele. Blondele: Ii jupuim de vii!! Femeile: Daaaaa.. asa o sa facem. Si de atunci, femeile se chinuiesc sa jupoaie barbatii de vii, dar pana acum n`au reusit decat sa le beleasca p**a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Si de atunci, femeile se chinuiesc sa jupoaie barbatii de vii, dar pana acum n`au reusit decat sa le beleasca p**a tre sa mai beau vreo 12 beri ca sa rad la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 The sky was dark, The moon was high, We were alone, just her and I, Her hair was brown, her eyes were too I knew just what she wanted to do, So with my courage I did my best, I placed my handupon her breast, I trembled and shook and felt her heart, Slowly she spread her leags apart, I knew she was ready, But I didnt know how, It was my first try, At milking a cow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Babysitter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draculea Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) " Trecere la nivel peste ragalii " - special amenajata pentru motoristi - Pe Valea Jiului... Editat August 6, 2008 de draculea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=laushl56NOo&NR=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=laushl56NOo&NR=1 TARE RAU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 nu stiu daca a mai fost si nici nu stau sa caut... mie unul mi-ar cam trebui asa ceva la munca, voua?.... http://www.220.ro/Razboiul_la_munca-85665.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Service Copchii polonezi + carbid + butoaie metalice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 http://www.220.ro/sasaGrisa_si_Ion-100155.html http://www.220.ro/De_ce_divorteaza_tati_de_mami-99927.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 -> cand se stinge lumina - (PLICTIS) si INSPIRATIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Doua tipe seara tarziu pe strada. O patrula de jandarmi le opreste. Seful patrulei zice: - Buna seara, actele la control, va rog! Una dintre tipe raspunde: - Sunt stewardesa, tocmai ce am sosit dintr-un voiaj si acum merg repede spre casa sa fac un dus, sa ma schimb, pentru ca tocmai am fost anuntata ca trebuie sa plec imediat intr-un alt voiaj. Cum timpul este foarte scurt, in graba cu care am plecat am uitat geanta cu actele la serviciu. Va rog sa intelegeti situatia creata, dar timpul ma preseaza si ma grabesc... - Bun, inteleg, raspunde jandarmul. Dar dumneavoastra? zice el adresandu-se celeilalte tipe. La care tipa, rosie toata, raspunde: - Si eu tot curva sunt, dar nu stiu sa ma exprim... ..................................... Cei sapte pitici in audienta la Papa. Nici n-au intrat bine in salonul si Morocanosul iese si, cu smerenie, intreaba: - Excelenta voastra, am o intrebare mai delicata. - Spune, fiule! - Aici la Vatican, aveti calugarite pitice, ca noi asa? Sfantul parinte cugeta: - Nu, fiule! In spate, ceilalti sase pitici isi dau coate. Morocanosul continua : - Dar asa, in general, in Europa, exista calugarite pitice? Inca o data raspunsul a fost negativ. Ceilalti sase izbucnesc in ras. Morocanosul le cere sa se calmeze si continua : - Dar in lumea asta mare, exista calugarite pitice? - Nu, fiule! nici macar una! Explozie de ras in spate. - Dar de ce intrebi, fiule? Ceilalti sase, deja in delir, striga printre hohote : - A futu t un pinguin ! A futu t un pinguin ! .................................... Ursu' iese din viziuna, dupa o iarna lunga de hibernare, cu mare chef de cotaiala Vestea se duce repede, asa ca toate animalele se ascundeau, care pe unde. Ursu', furios la culme si cu o erectie infricosatoare, ajunsese sa rascoleasca tufisurile - unde da peste arici. Ariciu', ghinionist, abia trezit si el din hibernare, se face ghem de frica. Ursu' - intorcandu'l pe toate partile - "undeee'i pisda ma?!?! Unde ai tu ma, pisda?!" Dupa cateva momente de panica, ariciu', cu vocea gatuita de frica, zice "nenea.. io n'am pisda!.." Ursu', continuand sa'l rasuceasca febril - "Pe unde vorbesti ma?!?! =)))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 http://www.220.ro/Olimpiada_de_blowjob_din...ing-100300.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 # La un concurs de animale, in cadrul unei sarbatori agricole, s-a afisat programul. ora 10.00 - prezentarea invitatilor. ora 12.00 - prezentarea animalelor. ora 14.00 - masa comuna. # Intr-o croitorie de dama: "Fustele se ridica zilnic intre orele 10.00 si 14.00. # Vindem second hand. # Servim o varietate de ciorbe si mancaruri gatite. # Consumati cu incredere supa de pasare vegetariana. # Servim cu frisca clientela bine batuta. # Avem frisca batuta toata ziua. # Nu servim minori sub 18 ani. # Nu servim in stare de ebrietate. # Avem ciorapi de femei lungi. # Lenjeria de corp nu se schimba. # Confectionam costume de dama la proba doua. # Croim rochii pentru dame de lux. # Confectionam posete si genti si cu pielea clientului. # Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane. # Confectionez paturi pentru copii de fier. Cica 3 tigani puscariasi au murit si au ajuns la Dumnezeu si Dumnezeu ii intreaba: - Ce vreti sa se spuna despre voi la pomana? Primul spune: - Eu vreau sa spuna lumea despre mine ca am fost cel mai bun tata. Al doilea spune: - Eu vreu sa se spuna despre mine ca am fost un inventator foarte bun. Al treilea spune: - Eu vreu sa se spuna la mine la pomana asa: "uite-l bai ca misca". Politia prinde un tigan care furase 10000000 lei. Degeaba încearca sa-l obige sa spuna unde a ascuns banii ca acesta vorbeste tot pe limba lui. Este chemat în ajutor tiganul Lacatus pentru a traduce. -Unde ai ascuns banii? Tiganul raspunde si Lacatus traduce : -Nu va spun. Politistul ce coordona ancheta scoate pistolul îl îndreapta spre tigan si zice: -Lacatus, spune-i ca daca nu zice unde a ascuns banii îl împusc! Traducatorul traduce si tiganul speriat zice : -Pe drumul european E15 la km 100, sub copacul de lânga borna! Politistul întreaba: -Ei, ce a zis? Lacatus raspunde: -Spune ca nu-i este frica de moarte Ion o intreaba pe Maria: - Marie, tie ti-ar placea sa fii barbat? Maria raspunde: - Da, Ioane, da' tie? Ion si Maria se cunosc pe plaja. Se privesc, se indragostesc si se casatoresc repede. In noaptea nuntii, Ion ii spune Mariei: -"Iubito, de azi inainte te voi numi Eva." -"De ce?" intreaba Maria. -"Pentru ca esti prima mea femeie." -"Bine, atunci eu te voi numi Peugeot." -"De ce?" -"Pentru ca esti numarul 206!" Bula impreuna cu niste prieteni erau in metrou. O femeie in varsta se apropie de Bula si ii spune: - Mai baiete, pe tine nu te-au invatat la scoala sa dai locul unei femei mai in varsta? - Te dor picioarele, mamaie? - Da! - Matale, cand erai tanara, dadeai locul unor persoane in varsta? - Da! - Ei, vezi? D-aia te dor picioarele! Cineva il intreaba pe Bula: - Bula ce ai face tu daca ai castiga 100 mil la 6/49 ? Bula: - Pai... intai as plati la toti cei carora le datorez.... - Bine, bine, dar restul ??? Bula: Restul... sa mai astepte !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 HAAAHAHAHHAHAHAH eu unul nu mai pot , l-am vazut de 3 ori consecutiv si rad cu aceeasi pofta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 HAAAHAHAHHAHAHAH eu unul nu mai pot , l-am vazut de 3 ori consecutiv si rad cu aceeasi pofta. Esti tare. N-am rezistat nici 10 secunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 HAAAHAHAHHAHAHAH eu unul nu mai pot , l-am vazut de 3 ori consecutiv si rad cu aceeasi pofta. ce face dragostea din oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate