Kassu Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 (editat) Editat Decembrie 5, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 aici e adevaratulo videoclip cu Puiul de Crevedia http://www.youtube.com/watch?v=RLgKwVlsYDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Intrebari si raspunsuri I.. Ce imbatraneste prima oara la un barbat ? R. Nevasta I. In cate grupe se impart femeile? R. Femeile se impart in trei grupe: - elastice (se intind cat tine patul). - supraelastice (se intind si prin alte paturi). - credincioase (se intind pana la Dumnezeu) . I. Care este cel mai periculos loc din lume? R. Patul. Acolo mor 80% dintre oameni. I. E adevarat ca barbatii impotenti traiesc mult ? R. Da, dar degeaba. I. Care este diferenta dintre un taur si un bou ? R. Taurul poate deveni tata, pe cand boul numai unchi. I. Ce este viata? R. Cea mai raspandita boala transmisa pe cale sexuala... I. De ce l-a creat Dumnezeu primul pe Adam? R. Ca sa poata vorbi pana aparea si Eva. I. Ce au in comun un trenulet electric si sanii unei femei? R. Au fost create initial pentru copii, dar tot barbatii se joaca mai mult cu ele. I. Cum se cheama un barbat inteligent in America ? R. Turist. I. Care este diferenta dintre o amanta si o sotie? R. 30 de kilograme. I. Care este diferenta dintre un amant si un sot? R. 30 - 45 de minute. I. Care este asemanarea dintre o masina noua si un sot? R. Ambele functioneaza bine doar in primul an. I. De ce au uraganele nume de femei? R. Pentru ca vin umede si salbatice si pleaca cu casa si masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Trunk Monkey. Ce buna ar fi una si pentru topcase.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Un mic dar inimos omagiu celor ce (încă) mai vor să emigreze în Canada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Un mic dar inimos omagiu celor ce (încă) mai vor să emigreze în Canada. La mine acu' doua saptamani si ceva au fost -17 serios vorbesc! Stau la 6 km de Joseni=Siberia Romaniei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 O doamna cheama dulgherul sa localizeze si sa repare un zgomot sacaitor pe care-l auzea in casa. Acesta vine si intreaba:- Cum se face ca acum nu aud nimic?- Nu e intodeauna: numai cand trece autobuzul pe strada.- Si de unde il auziti?- Din sifonier.- Bun, am sa intru in sifonier si cand trece autobuzul o sa-mi dau seama ce este.Zis si facut. Dar, dupa cateva minute, sotul doamnei vine in graba acasa sa se schimbe caci avea o intalnire importanta. Deschide sifonierul si da cu ochi de dulgher. La care acesta:- Daca-ti spun ca astept autobuzul, ma crezi...? - probabil ca a mai fost, dar bun banc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Un batran cap al mafiei este pe patul de moarte... Isi cheama nepotul la el si-i spune: - Nepoate, asculta la mine!... Vreau sa-ti las ca mostenire pistolul meu. El iti va aminti mereu de mine!... - Dar, bunicule, mie nu-mi plac pistoalele!... Mai bine mi-ai lasa ceasul tau, 'Rolexul'!... - Asculta la mine!... Intr-o zi tu o sa conduci afacerea familiei... O sa ai o nevasta frumoasa, o gramada de bani, o casa mare si, poate, si cativa copii... Si, poate, intr-o zi cand o sa te intorci acasa, o sa-ti gasesti nevasta in pat cu alt barbat... Si-atunci ce-o sa faci?!?... O sa-i arati 'Rolexul' si-o sa-i zici, 'Hei, amice, tie ti s-a scurs timpul!... E randul meu!' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 No Comment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 si nu e facatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Ce faci melcule? Unde fugi asa? - Ce sa fac, raspunde melcul, vine D.N.A.-ul sa ma aresteze. - Pai de ce? - Pai : eu - casa, tata- casa, mama- casa, sor ' mea casa.... De asta. Sta ursul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge ........ Se intalneste cu cocostarcul. Cocostarcul il intreaba: - Ce faci ursule? De ce fugi asa? - Ce sa fac, raspunde ursul, fug, ca s-ar putea sa ma cerceteze DNA-ul. - Pai de ce? - Pai: eu- blana, tata- blana, mama- blana, sor ' mea blana....... De asta. Sta cocostarcul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge, si fuge... Se intalneste cu maimuta. Maimuta il intreaba: - Ce faci cocostarcule? Unde fugi asa? - Ce sa fac, raspunde cocostarcul, fug, ca s-ar putea sa vina DNA-ul sa ma cerceteze. - Pai de ce? tata pe picior mare...mama pe picior mare... Eu pe picior mare, sor-mea -pe picior mare........ O rupe si maimuta la fuga. Si fuge, si fuge si fuge ...... se opreste deodata brusc si exclama: DA ' EU DE CE DRACU ' SA FUG? EU - CU poponeata GOL, TATA CU poponeata GOL, MAMA CU poponeata GOL, SOR ' MEA CU poponeata GOL..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=1VVOH7Ep_8w...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 http://www.220.ro/Yaei253gb7/Compilatie-Fu...Partea-155.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=gv_uA5k0HTk...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 iti dai seama daca le scapa in apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neurochemistry_hacker Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Merita!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 m-a amuzat "bad guy" asta, Merita!! varianta originala e asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 No Comment! Gresit. Pentru masinile "speciale" (politie,pompieri,ambulanta,SRI,etc) este interzisa oprirea-stationarea intr-o singura situatie. E adevarat ca ei cam abuzeaza de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Un BOU pe doua roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Gresit.Pentru masinile "speciale" (politie,pompieri,ambulanta,SRI,etc) este interzisa oprirea-stationarea intr-o singura situatie. E adevarat ca ei cam abuzeaza de asta. Din cate stiu eu, stationarea e interzisa pentru toata lumea, cu exceptia (politie,pompieri,ambulanta,SRI,etc) aflate in misiune. E adevarat ca melteanul ala era in misiune... Era in supermarket, isi facea cumparaturile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 O PIZTIPOANCA cu BASINI in CAP http://www.hi5.com/friend/photos/displayPh...nerId=288744887 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate