Mjollnir Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 http://link interzis/view?i=e9d_1234790195 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Conferinta internationala a mafiotilor. Dupa sedinta, il capo di tutti capi il cheama pe Ion, seful mafiei romanesti, la el. - Auzi Ioane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu? - Nu, raspunde Ion. - Dar Mertzane ca ale mele, ai? - Nu. - Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai? - Nu. - Mai, pai ce mafiot esti tu? La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar? Merge Ion acasa si il striga pe servitorul lui, Ghita. - Ghita!!! Darima ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, iar cainele du-l in casa ca lantul lui trebuie sa-l port eu.. Merge Ion cu bicicleta sa treaca granita in Republica Moldova . Pe spate are doi saci mari. Il opreste vamesul si-i spune: - Ia stai, ba! ce ai in saci? - Nisip, bre. - Mai vedem noi. Si vamesul ii taie sacii, si, ce sa vezi, nisip. Totusi il tine pe Ion peste noapte si trimite nisipul la laborator. Rezultatul: nimic altceva decat nisip. Ion este lasat liber si i se dau alti saci noi cu nisip. Peste doua zile Ion se intoarce pe bicicleta cu alti doi saci pe spate. Vamesul iar il opreste, cauta in saci, si ce gaseste? Ati ghicit: nisip. Povestea se repeta pana cand, intr-o zi, vamesul se intalneste cu Ion intr-o carciuma din Iasi si il intreaba: - Bre, io stiu ca tu faci contrabanda cu ceva, da nu stiu cu ce, si nu mai pot sa dorm noaptea ca tot la asta ma gandesc. Ia, zi, ca nu spun la nimeni, cu ce faci ma contrabanda? Ion, dupa ce mai bea putin din tuica, spune: - Cu biciclete. Ion si Maria - proaspat casatoriti... Intr-o zi, pe cand Maria era plecata de-acasa, Ion trebaluia prin ograda... Apare Vasile si de departe ii striga: - Ioaneeee!... Mai Ioaneee!... Vezi ca Maria ta e cu Gheorghe in porumb!... Cand aude Ion una ca asta, se face negru de furie, ia furca si pleaca in graba catre tarla. Dupa o vreme, se intoarce cu palaria pe ceafa, fluierand fericit... Vasile il intreaba: - No, care-i treaba?!?... Ion ii raspunde tacticos: - Tatu-i bine!... Nu era porumbul meu!!!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 spalatorie auto, ieftin sau scump? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 CEA MAI BUNA POVESTIRE A ANULUICharlotte, Carolina de Nord Un avocat din SUA a cumparat o cutie de tigari, foarte rare si deosebit de scumpe. Pe urma le-a asigurat, printre altele si impotriva incendiului. In decurs de o luna, fumand toate tigarile din cutie si fara sa fi facut nici macar prima plata pentru polita de asigurare, avocatul a solicitat companiei de asigurari sa fie despagubit, aratand ca tigarile au fost distruse intr-o serie de "mici focuri". Compania de asigurari a refuzat plata, invocand motivul evident si anume ca avocatul a fumat tigarile. Avocatul a chemat in judecata compania de asigurari si A CASTIGAT. Administrand probatoriul, judecatorul a fost de acord cu societatea de asigurari si anume ca cererea de despagubire era cel putin "neserioasa". Totusi, judecatorul a retinut faptul ca avocatul detinea o polita de asigurare pentru tigari care garanta ca acestea erau asigurate inclusiv impotriva foculului, fara a defini ce este considerat a fi "foc acceptabil", iar societatea de asigurari a fost obligata sa-l despagubeasca pe asigurat. Decat sa treaca printr-un proces lung si costisitor, societatea de asigurare a acceptat sentinta si a platit 15.000 $ avocatului pentru pierderea tigarilor in "incendiu". ACUM URMEAZA FAZA TARE Dupa ce avocatul si-a incasat cecul, compania de asigurari a cerut ca acesta sa fie arestat pentru 24 de cazuri de incendiere. In urma propriei cereri de despagubire si a declaratiei de la procesul anterior (folosite acum impotriva lui), avocatul a fost condamnat pentru incendiere intentionata a bunurilor sale asigurate si a fost condamnat la 24 de luni de inchisoare si o amenda de 24.000$ Aceasta este o povestire adevarata si a castigat Locul I la concursul "Recent Criminal Lawyers Award Contest" http://www.breakthechain.org/exclusives/cigars.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 http://www.fmylife.com/top Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) Se casatoreste o blonda din Iasi cu sir John. Ajunsa in Anglia trimite scrisori acasa. Dragii mei, Sa va povestesc cate ceva despri mini si despri ce fac eu paici. Luni: Mergem la teatru, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Marti: Mergem la opera, sotul meu are acolo o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Miercuri: Mergem la meci, si acolo sotul meu are o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Joi: Mergem la cumparaturi, sotul meu imi cumpara di toate, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Vineri: Organizam seri caritabile, vin toti prietenii sotului meu, sotul meu are foarte multi prieteni, doneaza foarte multi bani, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Sambata: Ni plimbam, vizitam, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Duminica: Facem barbekiu, vin si prietenii sotului meu, ne facem cadouri reciproc, esti foarti frumos, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc. Cu drag, Iuliana PS: Mi-i dor di p**a ca di mama Editat Februarie 17, 2009 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Summitul Ăărilor RomâneÂşti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Man % Women Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Fumatul te poate ucide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Alcoolul este viata si viata e alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Care-mi spune de ce e poza de mai jos extrem de funny/idioata, are o bere de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Care-mi spune de ce e poza de mai jos extrem de funny/idioata, are o bere de la mine ããã ....funny?: ..... NOT!!! un status dintr`o melodie siropoasa si o poza la avatar cu un iepure desenat cu stanga! .... recapitulam .....funny? ?.. .... NOOT!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
epras Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) Care-mi spune de ce e poza de mai jos extrem de funny/idioata, are o bere de la mine "You're not the only one [bIZI!!!!]" era corect, nu? ontopic: Iepurasii sinucigasi? ??? ....funny?: ..... NOT!!! un status dintr`o melodie siropoasa si o poza la avatar cu un iepure desenat cu stanga! .... recapitulam .....funny? ?.. .... NOOT!! si daca nu e iepure?? aaa? si mai ONTOPIC: e funny deoarece deasupra pozei scrie Ralucone? Editat Februarie 18, 2009 de epras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Ralucone, mi s-a infundat chiuveta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 "You're not the only one [bIZI!!!!]" era corect, nu? ontopic: Iepurasii sinucigasi? si daca nu e iepure?? aaa? si mai ONTOPIC: e funny deoarece deasupra pozei scrie Ralucone? tu nu esti funny delocc!! pff!!! sa ramanem totusi on topic ! Care este diferența dintre ciocolată Âşi sex? Cu ciocolata nu-ți rămîn fire de păr în gură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Care-mi spune de ce e poza de mai jos extrem de funny/idioata, are o bere de la mine Eu n-as suna la un raving rabbid dac'as fi emo ( = daca as canta siroposhenia aia).. Se potrivesc versurile cu avatarul intr-un mare stil.. Probably that's the whole point.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Daca a mai fost, trebuie sa se repete, ca e hit mare! http://www.youtube.com/watch?v=I-_LYSAvVzU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 scoala moto ilioara http://www.leenks.com/link156433.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 scoala moto ilioara http://www.leenks.com/link156433.html macar bine ca era echipat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 http://www.fishki.net/comment.php?id=48118 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 http://www.220.ro/52I6m2X1JI/Asa-Ceva-N-Ati-Vazut.html bestial inca una atentie mare la baltoci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 principiul dominouluicu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 principiul dominouluicu bere Criminal! Da stiu ca au baut destul baietii astia, ca saaaaa....... mai bea o bere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Pentru a impiedica soferii sa mai parcheze in statiile de autobuz (in care autobuzele nu intra NICIODATA) … primaria Bucuresti a strans cele mai luminate minti intr-o incapere intunecata si au gasit solutia IDEALA … Ba chiar GENIALA … Mai parcati acum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate