Viipuri Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 > SISTEMUL DE (DE)PUNCTARE AL FEMEII: > > In lumea dragostei, o singura regula e valabila. Sa > faci femeia fericita. Faci ceva pe > placul ei, castigi puncte. Faci ceva ce nu ii place, > pierzi puncte. Nu primesti nici > un punct pentru ceva la care se asteapta. Cu parere de > rau, astea sunt regulile. > Iata un scurt ghid al sistemului de punctare: > > INDATORIRI OBISNUITE > > * Faci patul (+1) > * Faci patul, dar uiti pernuta decorativa (-1) > * Asezi patura peste cearseaful mototolit (-2) > * Iesi sa cumperi ceva pentru ea (+5) > * ..Pe ploaie (+8) > * ..Dar te intorci cu bere (-5) > * Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea (+1) > * Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, dar > nu era nimic (0) > * Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, si > era ceva (+5) > * ..Ii tragi una cu facaletul (+10) > * ..Era catelul ei (-20) > > EVENIMENTE SOCIALE > > * Stai alaturi de ea tot timpul petrecerii (0) > * Stai alaturi de ea un timp, dupa care mergi la o > vorba cu colega (-2) > * ..Pe colega o cheama Tina (-10) > * ..Tina, dansatoarea (-20) > * ..Tina are silicoane (-80) > > ANIVERSARI > > * O scoti la cina (+2) > * O scoti la cina, si nu este un club sport (+3) > * Ok, e un club sport (-2) > * Si e noaptea cu bufet suedez (-3) > * E un club sport, noaptea cu bufet suedez, iar pe > fata ta sunt pictate culorile > echipei preferate (-10) > > SEARA IN ORAS > > * O scoti la film (+1) > * O scoti la un film care ii place ei (+3) > * O scoti la un film care nu-ti place (+6) > * O scoti la un film care iti place tie (-2) > * ..Se numeste "Robocop" (-3) > * ..Ai mintit ca era un film despre orfani (-15) > > CONDITIA FIZICA > > * Ai facut burta (-15) > * Ai facut burta, dar te antrenezi sa iti revii (+10) > * Ai facut burta si treci la camasi si pantaloni mai > largi (-30) > * Spui, "Nu conteaza, si tu ai" (-8000) > > MAREA INTREBARE > > * Ea intreaba: "M-am ingrasat?" (-5) [Da, pierzi > puncte indiferent de raspuns] > * Eziti cu raspunsul (-10) > * Raspunzi, "..Unde?" (-35) > * Orice alt raspuns (-20) > > COMUNICARE > > * Cand vorbeste despre problemele ei, te arati > interesat (0) > * Asculti, peste 30 minute (+50) > * Asculti, peste 30 minute, fara sa te uiti la TV > (+500) > * Ea isi da seama ca de fapt ai adormit (-4000) > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 http://en.akinator.com/# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 unde e asta?? sa vaz si io cu ochii mei :crack: Berceni, Cultural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Un ginecolog vrea sa se reprofileze, auzind ca ar castiga mai bine ca mecanic auto. Invata individul si se duce la un service auto, sa dea test de angajare. La rezultate, stupoare: tipul luase nota 15… Se duce si-l intreaba pe mecanicu’ sef: − Bine domle, cum se poate aaa ceva: asta a luat 5, asta 7… eu 15?! − Da domle, hai sa vedem: ti-am dat sa desfaci carburatorul, l-ai deschis corect… 5 puncte. Te-am pus sa-l închizi… l-ai inchis corect: 5 puncte. Si ti-am mai dat 5 puncte de la mine ca ai facut totul prin teava de esapament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Dippy The Dog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 ... ebay_helmet_1.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Driving skills Raspuns: Iata-i si pe cei ce pot face asa ceva live, fara duble, montaje samd....... SPT-Spa Franchorchamps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Chiar la inceputul filmului, cel mai tare choper (scena din Hotshot) http://www.youtube.com/watch?v=RBimJ9WdXI4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 http://en.akinator.com/# geniala chestia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 jocul original se cheama 20 Questions. Te gandesti la ceva, orice, ceva general, nu specific, si jocul ti-l ghiceste in 20 de intrebari. E bazat pe un algoritm de inteligenta artificiala, foarte interesant - www.20q.net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Cred ca a mai fost, dar e amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Care este diferenta dintre femei avand varste de: 8 , 18, 28, 38, 48, 58, 68, 78 ani? - Pe cea de 8 ani, o bagi in pat si-i spui o poveste. - Femeii de 18 ani ii spui o poveste si o bagi in pat. - Femeia de 28 ani o bagi in pat, fara sa-i spui vreo poveste. - Femeia de 38 ani iti spune ea o poveste, ca sa te bage in pat. - Femeia de 48 ani iti spune o poveste, ca sa nu se bage in pat cu tine. - Cu femeia de 58 de ani te bagi tu repede in pat si dormi, ca sa eviti povestea. - Daca te-ai baga in pat cu femeia de 68 de ani, asta ar fi o poveste. - Femeia de 78 ani: Ce poveste? Ce pat?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 "Long Way Round" episodul 1/9 restul aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 George Bush il suna pe Basescu: -My Base uite la noi a avut loc un atentat care a distrus toate fabricile de preservative din SUA. Avem nevoie de ajutorul vostru. Puteti sa ne livrati 1 milion de pezervative? Base: -Da, bineninteles! Bush: -Dar sa aiba dunga albastra pe ele! Base: -Nicio problema! Bush: -Si sa fie de 25 de cm! Base: -Da ... se rezolva! Base inchide telefonul si ramane pe ganduri …-Ai dreacu' dom'le americanii astia... auzi la ei, 25 de cm … Il suna pe directorul de la fabrica de prezervative si ii explica problema: -Avem nevoie de 1 milion de prezervative pentru fratii nostri americani! Directorul: -Considerati comanda ca si livrata! Base: -Dar trebuie sa aiba si o dunga albastra pe ele! Directorul: -Nicio problema! Base: -Si sa fie de 25 de cm! Directorul: -Sigur, se rezolva! Base: -Si sa scrie pe ele: MADE IN ROMANIA – MEDIUM SIZE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 http://www.leenks.com/link157082.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Unul avea in plan sa'si omoare nevasta. Dar nu gasea solutia crimei perfecte. Intr'o zi se intalneste cu un prieten si'i marturiseste gandirea odioasa. Prietenul ii spune: - Fa sex cu ea de 3 ori pe zi, poate mai mult chiar, si o sa vezi ca dupa 6 luni moare de extenuare. Crima perfecta! Acesta procedeaza intocmai. Dupa 6 luni, nevasta astuia infloritoare, sclipitoare, cu pofta de viata... el amarat, obosit, cu un picior in groapa. Se intalneste cu prietenul lui. - Ce mai faci? Cum iti merge? Ai procedat cum te'am sfatuit? - Eh, asa si asa, imi merge... dar uite la ea, proasta, habar n'are ca'i pe moarte!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 ==== o blonda si o bruneta sar de pe un zgarie nori care ajunge prima? bruneta, ca blonda se rataceste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Comanda de pizza in 2012... Clientul - Alo, buna ziua, doresc sa comand doua pizza. Telefonista - Multumim ca ati sunat la Pizza Hut. Puteti sa-mi dati numarul dvs. de identitate (NIDN - national ID number), domnule ? Clientul -- Numarul meu de identitate nationala... da, un moment. 6102049998-45-54610. Telefonista - Multumesc, dle X. Vad ca locuiti la1742 Meadowland Drive si aveti tel. 494-2366. Telefonul dvs. de la serviciu la Lincoln Insurance este 745-2302 iar numarul de celular este 266-2566. Adresa de e-mail este xson123@home.net. Corect? Clientul - Mmda.. Da' de unde aveti toate informatiile mele? Telefonista - Suntem legati, ca orice companie, de HSS. Clientul -- HSS, ce dracovenie mai este si asta? Telefonista - Suntem legati electronic de Homeland Security System, domnule. Clientul -- (oftand) Asta e. Vreau sa comand doua pizza, Specialul All-Meat. Telefonista - Nu cred ca este o idee prea buna, domnule. Clientul - Cum adica? Este vreo problema cu pizza cu carne? Telefonista - Domnule, analizele dvs. medicale arata ca aveti tensiunea arteriala crescuta si un colesterol destul de mare. Conform dosarului medical, compania de asigurari nu va permite alegerea pizzei cu carne. Clientul - Ceee ? Si atunci ce-mi recomanzi? Telefonista - Ati putea incerca Pizza cu Soia care are procentul de grasimi foarte scazut. Ar trebui sa va placa. Clientul - Ce te face sa crezi ca o sa-mi placa? Telefonista - Ei bine, vad aici pe monitor ca saptamana trecuta ati fost la biblioteca si ati citit o carte de Retete Culinare cu Soia. Clientul - Bine, bine. Da-mi atunci doua pizza marime medie pentru familie. Telefonista - Da, marimea este potrivita pt. dvs., sotie si cei patru copii, iar ceea ce ramane puteti sa dati celor doi caini. Totalul dvs. este $49.99. Clientul - (strigand in casa) Nevasta, adu-mi te rog credit cardul! Telefonista - Imi pare rau domnule, dar trebuie sa platiti cash.. Credit cardul dvs. este blocat pentru depasirea limitei. Clientul - Dau o fuga la o masina ATM si voi scoate niste bani inainte sa ajunga pizza la mine la usa . Telefonista - Imi pare rau domnule, dar nici asta nu va fi posibil. Vad aici ca nu aveti nici un ban in contul dvs. Clientul - Da , bine, n-are nimic. Trimite pizzele si gasesc eu niste bani in casa pana ajunge. In cat timp imi vine pizza? Telefonista - Suntem putin in intarziere, as zice cam 45 de minute. Daca va grabiti, puteti veni dvs. pana aici sa ridicati personal comanda, dupa ce faceti rost de bani. Pe de alta parte, este putin mai jenant sa carati pizza pe motocicleta. Clientul - Da de unde stii ca merg cu motocicleta? Telefonista - Pai scrie aici la informatii despre vehicol. Ati avut o masina care vi-a fost luata de compania de imprumut pentru ca nu ati platit la timp. Alaturi scrie ca Harley-ul dvs. este cu plata la zi si in plus i-ati umplut aseara rezervorul cu benzina. Clientul - % # & *... Telefonista - V-as sfatui sa fiti atent cu vocabularul ca sa nu o patiti din nou. Vad ca ati fost arestat pentru ca ati injurat un politist, apoi judecatorul cu care v-ati certat v-a dat 90 zile de puscarie. Vad ca de-abia v-ati intors in societate de cateva zile si asta este prima pizza pe care o comandati. Clientul -- . (fara cuvinte) Telefonista - Mai doriti altceva, domnule? Clientul - Da, am un cupon pentru o sticla de 2 litri de Cola, gratis. Telefonista - Imi pare rau, dar trebuie sa cititi mai bine. Pe cupon si in reclama noastra scrie ca persoanele care sufera de diabet nu se califica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
epras Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 ====o blonda si o bruneta sar de pe un zgarie nori care ajunge prima? bruneta, ca blonda se rataceste important e ca ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Ursul si marmota din reclamele Milka faceau kaka in padure, > unul langa > altul. > > Stand ei asa, ursul o intreaba pe marmota: > > -Auzi, pe tine nu te deranjeaza daca ti se lipeste kaka de > blanita? > > -Nicidecum , raspunse marmota. > > Si ursul lua marmota si se sterse cu ea la poponeata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 http://www.dailymotion.com/video/x8hows_le...-sexploser_auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate