SilviuCBR Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Romania - tara unde totul e posibil America - tara tuturor posibilitatilor Mesaj completat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Trei tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf. Petru ii intreaba: - De cite ori v-ati inselat nevestele? - Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul. - Foarte bine, uite ai aici un Mercedes, sa te plimbi prin Rai. - Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea. - Nu e chiar atit de grav, se iarta.. Uite un Opel, sa mergi cu el prin Rai. - Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul. - Aoleu, ce rau ai fost. Insa, pentru ca ai fost cinstit, uite un Logan. Dupa ceva timp, se intilnesc cel cu Loganul si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plingea. - De ce plingi, omule? Ce s-a intimplat? - Uite.... a murit nevasta-mea ieri... - Asa, si? - Si am vazut-o azi prin Rai... pe role! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 astia sunt awesome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Doi ciobani povestau si unu zice catre celalalt ca ''mai aseara am fost cu una si in timp ce o faceam cu ea masa se uita la noi! '' la care celalalt surprins intreaba ''Si ce o zis cand vo vazut?'' la care ciobanu ''Pai o zis ca - BHEEA '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Comunicat al Ministerului de Interne! Foarte important, in caz de cutremur: Dupa noile instructiuni fiecare cetatean trebuie sa aiba in casa un carnat cabanos care trebuie tinut in frigider. In caz de cutremur, trebuie scos repede si tinut strans in mana. Acest lucru poate ajuta cainilor dresati sa va gaseasca mai usor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 http://www.220.ro/funny/Fata-Care-Stie-Sa-...hoo/UXgZenbOyn/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 (editat) PRIMĂVARA .... S-a deschis un bobocel Rosu la culoare Ca o putza de catel Care sta la soare Iar o floare de salcam A cazut saraca Într-o balega din drum Ce-o cacase vaca Un berbec arunca-jur Câte-o cacareaza I-a intrat un vierme-n c*r Si-l cam deranjeaza Sta Grivei pe gânduri dus Singur cuc bastardul Si-a saltat un crac în sus Si stropeste gardul Buni prieteni doi pisoi Neavând vreo treaba Stau pe prispa amândoi Si si-o iau la l**a Un muscoi la rendez-vous Cu o musca sluta Îi explica cum ca nu Poate s-o mai f**a Pentru ca zburând pe cer Intr-o zi cu ploaie Veni un helicopter Si-l lovi la c*a*e Un tzântzar suit în pom Plânge cu suspine S-a (cuvant urat) pe el în somn Si îi e rusine Doi cocosi se cearta iar Pentru o gaina Si magaru-i tot magar Trage o basina Coana Manda în pridvor Plânge amar si-i trista De Ionica-i este dor Si-o manânca-n p***ä. Cine a fost autorul...? Editat Martie 21, 2011 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 PRIMĂVARA .... S-a deschis un bobocel Rosu la culoare Ca o putza de catel Care sta la soare Iar o floare de salcam A cazut saraca Într-o balega din drum Ce-o cacase vaca Un berbec arunca-jur Câte-o cacareaza I-a intrat un vierme-n c*r Si-l cam deranjeaza Sta Grivei pe gânduri dus Singur cuc bastardul Si-a saltat un crac în sus Si stropeste gardul Buni prieteni doi pisoi Neavând vreo treaba Stau pe prispa amândoi Si si-o iau la l**a Un muscoi la rendez-vous Cu o musca sluta Îi explica cum ca nu Poate s-o mai f**a Pentru ca zburând pe cer Intr-o zi cu ploaie Veni un helicopter Si-l lovi la c*a*e Un tzântzar suit în pom Plânge cu suspine S-a (cuvant urat) pe el în somn Si îi e rusine Doi cocosi se cearta iar Pentru o gaina Si magaru-i tot magar Trage o basina Coana Manda în pridvor Plânge amar si-i trista De Ionica-i este dor Si-o manânca-n p***ä. Cine a fost autorul...? Toparceanu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 http://www.realitatea.net/aplicatie-gay-ap...ali_816097.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 @ CuCun Aveam pastelul asta intr-o carte si nu mai tineam minte decat vreo 3-4 strofe.. Ms !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 @ CuCun Aveam pastelul asta intr-o carte si nu mai tineam minte decat vreo 3-4 strofe.. Ms !!!! cupla... si nu e toparceanu...e cosbuc( 99,99% cred ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 cupla...si nu e toparceanu...e cosbuc( 99,99% cred ) si ala 0.01% ar putea fi păstorel teodoreanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Doi prieteni stăteau de vorbă, unul râdea de celălalt: - Bă, am auzit că te-a bătut nevastă-ta în gară la Titu! - Haide, mă, aia-i gară? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Doi prieteni stăteau de vorbă, unul râdea de celălalt:- Bă, am auzit că te-a bătut nevastă-ta în gară la Titu! - Haide, mă, aia-i gară? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 http://www.4tuning.tv/Pz9L5p7EJRi/Teribili..._Timisoara.html daca era si vreo motoreta prin imprejurimi nu cred ca mai era asa fun ... deocamdata nu-i decat de rasul lumii cum se scarpina amandoi in ceafa lata ca doi boi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 gangsta love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 gangsta love jizaz craist ... sa-mi sparg un ou daca mint ... a trebuit la unele "versuri" sa pun pauza sa inteleg ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 (editat) gangsta love ohmege Yo mai aveam putin sil contactam sai spun cami pare rau pentru tot ce iam facut si si ca ar trebui sa ne vedem si sa ne iubim ca pe vremuri ... A-r trebuii sa ne cerem scuze pe youtub ca lam parasit, asa.. la gramada. Mesaj completat finger banged by jesus Editat Martie 23, 2011 de arw357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 ohmege Yo mai aveam putin sil contactam sai spun cami pare rau pentru tot ce iam facut si si ca ar trebui sa ne vedem si sa ne iubim ca pe vremuri ... A-r trebuii sa ne cerem scuze pe youtub ca lam parasit, asa.. la gramada. ... Invatza buey s-a scri ... analfabetu-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 (editat) La gradina zoologica, animalele discuta despre venirea vacantei: - Spune-mi, girafa, unde pleci tu in vacanta? - Ei bine, eu am un gat lung, sotia mea are gatul lung si copiii mei la fel au gatul lung. Si cum nu ne place sa iesim in evidenta, vom merge in Africa, acolo unde sunt si alte girafe. - Dar tu, ursule polar, tu unde mergi? - Pai eu am o blana groasa, sotia mea la fel are blana groasa si copiii mei la fel au blana groasa. Si cum nu ne place sa iesim in evidenta vom merge la Polul Nord, acolo unde sunt si alti ursi polari. - Dar tu, crocodilule, unde mergi? - Ei bine, eu am o gura mare, sotia mea are gura mare si copiii mei au si ei gura mare, si cum nu ne place sa iesim in evidenta vom merge in Oltenia... Editat Martie 23, 2011 de lautrec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Si daca are Harley ?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Inainte de o partida de sex ne ajutam reciproc sa ne dezbracam. Dupa sex, ne imbracam singuri. Morala : in viata nimeni nu te ajuta dupa ce ai fost ******! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 http://www.220.ro/funny/Nebuna-La-Hotel/4YHnX3VZ5u/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 http://www.220.ro/funny/Nebuna-La-Hotel/4YHnX3VZ5u/ http://www.youtube.com/user/gmpolice are toate filmuletele pe ultimul an ... asta nu apare ... o fi mai vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 http://www.youtube.com/user/gmpolice are toate filmuletele pe ultimul an ... asta nu apare ... o fi mai vechi. si eu te pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate