nike Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 La trei lucruri te poti uita o eternitate: la o apa curgatoare, la foc... si la cum parcheaza o femeie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 hai sa mi bag picioru'.. ce amestecatura de cuvinte P.S : O fi ruda cu vadim.. P.S.2 : Sau poate vinde lumanari.. nu man...e neam cu dinu...cornel dinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) hai sa mi bag picioru'.. ce amestecatura de cuvinte Chiar si cu traducerea de mai jos tot nu prea intaleg prea multe.probabil ca a inghitit vreo carte de a lui Durkheim sau Hegel: "Ăăă, deocamdată pot să spun că nu este un post ocazional pentru că din vulgaritatea umanistică a unui om, s-ar putea retușa pe un blastom ale nonșalanței nonconformistice într-un Jean Calvin. Numa că... această republistică inter-umană s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. Aș vrea ca totul în această zi a unui prohod pe care divinitatea inter-umană se putea cuad... codifica o împărtășanie pură, s-ar putea restructura pe un anumit disconfort puri-renascentisic-umanitar. " Si daca tot sintem in tema: "...in timpul scolii... Profesorul: - Domnisoara, v-ati facut tema? Ea: - Din axonomia izometrica a perspectivei contemporan-fasciculoidala ce imi penetreaza lobul parental al diviziunii celulare metroantepsudoproeminescienoidÂaloplatonicosadovean pot afirma cu.... Profesorul: - Da-o-n (cuvant urat) mea de treaba!" Editat Aprilie 17, 2012 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) ori e dusa ori e geniul: Daca la o intrebare la care se raspunde cu "DA" sau "NU" a dat un astfel de raspuns, iti dai seama cum ar fi sa te intalnesti cu asta pe strada si s-o intrebi cat e ceasul? Editat Aprilie 17, 2012 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 "Ăăă, deocamdată pot să spun că nu este un post ocazional pentru că din vulgaritatea umanistică a unui om, s-ar putea retușa pe un blastom ale nonșalanței nonconformistice într-un Jean Calvin. Numa că... această republistică inter-umană s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. Aș vrea ca totul în această zi a unui prohod pe care divinitatea inter-umană se putea cuad... codifica o împărtășanie pură, s-ar putea restructura pe un anumit disconfort puri-renascentisic-umanitar. " Vezi.. ca n-ai putut suporta si ultimele 30 sec.. alea sunt miezu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) fake nu e fake. este pur si simplu o schizofrenică, si nu e nimic de ras. e ca si cum ai rade de un invalid sau de un bolnav de cancer ======== Anunț matrimonial: "Nimfomana de etnie maghiara vreau sa cunosc tanar roman, inalt, dotat, cu cunostinte de istorie, dornic de razbunarea neamului". Editat Aprilie 18, 2012 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Microsoft a prezentat oficial primul screensaver pentru Windows 8! "Microsoft a anunțat că Windows 8 o să fie disponibil în 4 versiuni. Mai precis Razor 1911, SKiDROW, Deviance Âşi Reloaded." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Leu' Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Microsoft a prezentat oficial primul screensaver pentru Windows 8! "Microsoft a anunțat că Windows 8 o să fie disponibil în 4 versiuni. Mai precis Razor 1911, SKiDROW, Deviance Âşi Reloaded." Buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 imresionant http://vimeo.com/32756097 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zhjwxrgCiU4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 nu e fake. este pur si simplu o schizofrenică, si nu e nimic de ras. e ca si cum ai rade de un invalid sau de un bolnav de cancer Si eu zic ca e fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Poate vreti sa ii luati copilului o papusa deosebita http://www.okazii.ro/catalog-okazii-altele/papusa-bantuita-spirit-activ-paranormal-emf-evp-a112998306 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=N8kQ7QetkdQ&list=LLWwE-CFBh1IuqvgSQUEsKcQ&feature=mh_lolz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 0:32 - FAKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Pasiune sau credinta?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Pasiune sau credinta?!? Cred ca e moartea pasiunii, mai degraba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Divortul californian Un nene american a fost extrem de determinat de a incheia relatiile cu prietena, asa ca a mierlit-o pe cumatra. CU TUNUL!!! In incaperea respectiva era gagica-sa, copilul si inca vreo 3 adulti. Iar el, tragand cu un tun fabricat in balcon, a matrasit-o doar pe cumatra, ceilalti scapand fara nici o zgarietura!!! ASTA DA SKILL!! Comentarii: * A cannon!!! what happened with good old way of strangling your wife :-) * Here honey, hold up this target. Perfect. Say good-bye * She was canonized.... * My wife recently bought a wood chipper and a backhoe....should I be scared? * I guess that was cheaper than getting a divorce. * could happen to anyone. cut the guy some slack, I'm sure he feels terrible about the whole thing. * He wanted to take another shot at fixing their relationship Editat Aprilie 19, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 - Ce v-ar plăcea? mă întreabă barmanul. - Ce mi-ar plăcea?… Păi, o casă mai mare, bani mai mulți și o soție mult mai frumoasă. - Nu, zise barmanul calm, am vrut sa zic: “Ce doriți?” - Îmi doresc să cîștig la loterie, să moară soacra-mea iar copilul meu sa se nască sănătos. - Ce să fie ?? …zise barmanul începînd să-și piardă răbdarea. - Băiat sau fată … nu contează, îi spun. - Domnule, (enervat de-a dreptul), m-ai ințeles greșit, te-am intrebat doar: “Ce vrei să bei ??!” - Aaa … îi zic, păi de ce nu spui așa ?!…Ce ai ? la care barmanul: - Absolut nimic! Sînt perfect sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=scfjMtNK_U8&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 imresionant http://vimeo.com/32756097 absolut superb o sa tin minte perfect finalul acelei curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5OIWfmjnJPs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 (editat) Editat Aprilie 21, 2012 de Grigore Dolghin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 some people get really confused if a sentence does not end as they potato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 (editat) Din ciclu "ei sunt prietenii mei" CAZ ADEVARAT!!! (originalul este din Bucuresti altii sustin ca vine din Mehedinti). Din ciclul realitatea depaseste ORICE IMAGINATIE Niste tipi au dat un baieram intr-o casa undeva pe Primaverii (o casa din aia veche, cu scara interioara rotunda). Pe la ora 11 au ramas fara bere si au zis ca sa pleace sa cumpere. Faza e ca persoanele erau putin luate si s-au hotarat sa coboare cele 4 etaje cu SCHIURILE, s-au echipat si au coborat. In drumul lor, pe la etajul 2 dau peste o baba de 84 ani care ducea gunoiul. Evident ca unul nu a mai putut sa o ocoleasca si a dat peste ea, accident, vine salvarea, o duc la Floreasca cu fractura de bazin. Se trezesc astia din betie, si merg la Floreasca sa vada despre ce este vorba, la spital baba nu mai era (patul gol, proaspat aranjat). Toti au inghetat.. a murit baba!! Se hotaresc sa se duca la medicul de garda sa vada despre ce este vorba. De la gardian afla intr-un tarziu ca baba era transferata la spitalul 9 (psychiatry) pentru consult, de ce?!?! pentru ca baba a insistat toata noaptea ca o lovise un SCHIOR pe casa scarii!! :crack: Editat Aprilie 23, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate