Kagemusha Postat Martie 8, 2023 Share Postat Martie 8, 2023 Parcă a fost ieri, dar s-au scurs doi ani de când a trecut în neființă. Muzician, motociclist, ne-a lăsat mai triști și mai săraci dar a rămas pentru totdeauna aproape de noi. Odihnește-te în pace și drumuri line acolo unde ești, Adi Bărar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Martie 8, 2023 Share Postat Martie 8, 2023 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 8, 2023 Share Postat Martie 8, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 8, 2023 Share Postat Martie 8, 2023 ⚘️⚘️ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 8 Autor Share Postat Martie 8 Și uite-așa, astăzi unii și unele s-au bucurat de Ziua Femeii, iar eu am comemorat trei ani de când am pierdut un prieten drag. Adi Bărar, drum bun și lin printre stele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate