Kagemusha Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Parcă a fost ieri, dar s-au scurs doi ani de când a trecut în neființă. Muzician, motociclist, ne-a lăsat mai triști și mai săraci dar a rămas pentru totdeauna aproape de noi. Odihnește-te în pace și drumuri line acolo unde ești, Adi Bărar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lup69 Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TETEA. Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 ⚘️⚘️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kagemusha Posted March 8, 2024 Author Share Posted March 8, 2024 Și uite-așa, astăzi unii și unele s-au bucurat de Ziua Femeii, iar eu am comemorat trei ani de când am pierdut un prieten drag. Adi Bărar, drum bun și lin printre stele! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts