Kagemusha Postat Martie 8, 2023 Share Postat Martie 8, 2023 Parcă a fost ieri, dar s-au scurs doi ani de când a trecut în neființă. Muzician, motociclist, ne-a lăsat mai triști și mai săraci dar a rămas pentru totdeauna aproape de noi. Odihnește-te în pace și drumuri line acolo unde ești, Adi Bărar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Martie 8, 2023 Share Postat Martie 8, 2023 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 8, 2023 Share Postat Martie 8, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 8, 2023 Share Postat Martie 8, 2023 ⚘️⚘️ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 8, 2024 Autor Share Postat Martie 8, 2024 Și uite-așa, astăzi unii și unele s-au bucurat de Ziua Femeii, iar eu am comemorat trei ani de când am pierdut un prieten drag. Adi Bărar, drum bun și lin printre stele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Sâmbătă la 08:34 Autor Share Postat Sâmbătă la 08:34 Comemorez astăzi pierderea unui prieten drag, plecat dintre noi prea devreme. Zilele par mai grele și ne lipsești, Adi Bărar! Încă ești aproape de noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Sâmbătă la 08:52 Share Postat Sâmbătă la 08:52 Sa nu crezi ca, daca nu raspunde nimeni nimic in fiecare an, nu deschidem, multi dintre noi topicul ca sa ne aducem aminte. Bine, pentru noi, aia crescuti cu Cargo care insemna, in esenta, Adi si Kempes, nu e nevoie de nimic ca sa ne aduce aminte la fiecare bauta sau la fiecare adunare in care unul din noi pune mana pe o chitara. Pana si eu, diletant absolut, nimeresc acordurile sim0luficate de la numeroase puese ale lor. Si cum sa nu-ti aduci aminte instant de Adi si Kempes, cand primul ne-a creat trupa si compozitiile de pe primele trei albume (cele mai bune!) si al doilea fiind, dupa mine, cea mai buna voce rock romaneasca. Singura umbra raman disensiunile dintre ei, de care personal nu sunt lamurit in totalitate, dar asta e o latura umana fireasca. Asadar RIP Adi Barar si, in acelasi timp, vivat Kempes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate