Alinutz44 Postat Aprilie 9, 2023 Share Postat Aprilie 9, 2023 Salutare! Vreau sa va prezint o situație, cu care ma confrunt de 3 luni de zile. Am dat seile la retapitare în iarnă, cu ideea ca la inceput de sezon le voi avea. Ghinion! Omul nu le mai trimite, asta dupa ce a primit banii. Am facut plata in urma cu 2 luni, dar calitatea a lasat de dorit. Asa ca le-am trimis inapoi si acum nu le mai primesc. Cum sa procedez? Nu am dat numele sau printscreen, dar daca se accepta o voi face. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 9, 2023 Share Postat Aprilie 9, 2023 Bineinteles ca se accepta. Zi despre cine e vorba, altfel vorbim discutii. Desi eu cred ca stiu deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 9, 2023 Share Postat Aprilie 9, 2023 In sfarsit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 9, 2023 Share Postat Aprilie 9, 2023 Am vrut sa zic si eu, da' iar ma luati la maciuci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 9, 2023 Share Postat Aprilie 9, 2023 Oare să fie vorba despre domnul D....n? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 9, 2023 Share Postat Aprilie 9, 2023 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Am vrut sa zic si eu, da' iar ma luati la maciuci. Pai maciuci, nemaciuci tot acolo se ajunge: se sterg respectivele topicuri Ceea ce nu e rau, e una din formele cele mai eficiente de curatare a topicurilor vechi care puteau fi inchise de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 9, 2023 Share Postat Aprilie 9, 2023 Ma abtin pana se spune numele. Ca, daca nu-i vorba despre el, i-am facut destula reclama negativa in 7ltimii zece ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 9, 2023 Share Postat Aprilie 9, 2023 Lasati-ma sa ghicesc io: Darian?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 9, 2023 Share Postat Aprilie 9, 2023 Hai sa vedem in cat timp apare initiatorul topicului sa ne spuna despre cine e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 9, 2023 Share Postat Aprilie 9, 2023 Propun schimbarea numelui topicului în "Tapițepar șa București". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 9, 2023 Share Postat Aprilie 9, 2023 Acum 10 ore, Bart Bz a spus: Oare să fie vorba despre domnul D....n? Vezi că aceleași litere pot să însemne 2 tapițeri diferiți (pe care îi știu eu, ar putea să nu fie singurii)! Drept că doar unul dintre cei 2 e din București. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 10, 2023 Share Postat Aprilie 10, 2023 Nu, nu, ca sunt patru puncte intre litere, deci n-are cum sa fie decat unul din cei doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 10, 2023 Share Postat Aprilie 10, 2023 Acum 51 minute, Speedy.K a spus: Nu, nu, ca sunt patru puncte intre litere, deci n-are cum sa fie decat unul din cei doi. Diferă 1 literă între numele celor la care mă refer eu, unul are R și celălalt C! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 10, 2023 Share Postat Aprilie 10, 2023 A, da corect, nu ma trezisem cum trebuie la 6... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate