Constantin Postat Iulie 3, 2023 Share Postat Iulie 3, 2023 Cu vitezanele se plictisesc de ritm. Regrupare in jur de 12,00 la Balea. Cu CB 500X. Pe la Vidraru la dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 3, 2023 Share Postat Iulie 3, 2023 ….. cu un inceput de Alzheimer….. suntem toti datori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 3, 2023 Share Postat Iulie 3, 2023 Prefer Parkinson: mai bine vars juma de pahar pe jos decat sa uit unde am pus sticla! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Iulie 3, 2023 Share Postat Iulie 3, 2023 Acum 3 ore, Speedy.K a spus: Prefer Parkinson: mai bine vars juma de pahar pe jos decat sa uit unde am pus sticla! Mai ales că se calmează cu un cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 4, 2023 Share Postat Iulie 4, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iulie 5, 2023 Autor Share Postat Iulie 5, 2023 Frumos traseu! Cam 10:1 motociclete cu straini fata de cele cu romani. Cca 600 km. Am fost pe Stelvio cu Africa Twin. Transfagarasanul il bate. Postacii cand vor avea 84 de ani sa faca Transfagarasanul pe motor si apoi sa reflecteze cat de manierati au fost cu zeci de ani in urma! TimeVideo_20230705_104954.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 5, 2023 Share Postat Iulie 5, 2023 (editat) Am fost pe Stelvio cu Africa Twin. Transfagarasanul il bate. Bună glumă, era să pic de pe șezlong. Inclusiv Dolomitii sunt așa, gen Întorsura Buzăului. Iar Alpii austrieci/elvețieni gen Cheile Dobrogei. Editat Iulie 5, 2023 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iulie 5, 2023 Share Postat Iulie 5, 2023 Și mie îmi place mai mult TF decât unele pasuri prin Alpi, inclusiv Stelvio (prefer curbe mai rapide decât câteva zeci de ace de păr în urcare, în care uneori te oprești să lași autocarele să treacă). De-aia aleg oricând TF în loc de TA, în pofida asfaltului mai rău de pe marginea lacului și a scrijeliturilor de pe partea nordică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 5, 2023 Share Postat Iulie 5, 2023 E bine că se preferă mersul cu stres. Să vă văd urcând la podul lui Ali Pașa din Gjirokaster (Albania). Cu pasager și bagaje. Vă crește sfeclă in c#r de nu vă mai trebuie altceva. Numai naționaliști pe aici, vă place asfaltul prost. Dați o tură prin Lefkada, să vedeți cum vă ies frunze din pantaloni. Asta dacă tot vă lăudați cu adrenalină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iulie 5, 2023 Share Postat Iulie 5, 2023 Tu chiar crezi că ești singurul care s-au dat cu mobra pe alte meleaguri? Sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 5, 2023 Share Postat Iulie 5, 2023 (editat) Ce-mi place mie e ca varsta devine un argument. Daca as fi foarte rau as intreba unii veterani despre nr de km. Dar nu sunt magar. Acum 20 minute, Lucian_M a spus: E bine că se preferă mersul cu stres. Să vă văd urcând la podul lui Ali Pașa din Gjirokaster (Albania). Cu pasager și bagaje. Vă crește sfeclă in c#r de nu vă mai trebuie altceva. Numai naționaliști pe aici, vă place asfaltul prost. Dați o tură prin Lefkada, să vedeți cum vă ies frunze din pantaloni. Asta dacă tot vă lăudați cu adrenalină. Men, relax. Stiu ce zici, dar cateodata nu stii cu cine stai de vorba. La modul cel mai prietenesc spus. Iar asta cu placutul e chestie subiectiva. Mie cel mai mult mi-a placut un pas mic dintre Austria si Italia pe care fac pariu ca putini l-au facut. Dar asta nu inseamna ca e cel mai misto pentru oricine. Deci relax si bucurati-va de curbe, in plm... Editat Iulie 5, 2023 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 5, 2023 Share Postat Iulie 5, 2023 Am văzut, nu știu de ce dreq n-am mai mers o tură în apă în loc să îmi pierd vremea. Da, dar ăștia bătrâni au niște povești de te fac să te simți miiiic și neînsemnat, deși în câțiva ani ai făcut mai mulți km decât ei în toată viața. Dar eu am o vorbă: nu contează musai câți km ai făcut, ci pe unde ai mers. Și cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iulie 5, 2023 Share Postat Iulie 5, 2023 Tu ai postat inițial aici că să contrazici o chestie subiectivă: lui dom' profesor, ca și mie de altfel, îi place mai mult să se dea pe TF decât pe Stelvio. Nu înțeleg de ce ai dat-o în mișto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iulie 6, 2023 Autor Share Postat Iulie 6, 2023 Unele trase din Alpi, celebre, sunt din Evul Mediu intarziat. Facute initial de oieri, curbe stranse, raza de curbura sub 7 m, in ac de par. De pedestru. Daca ai de urcat o rampa mare, pe interiorul curbei. drum ingust, , ampatament mai mare la motor, esti tentat sa intri depasesti mijlocul drumului. Mai este si trafic din sensul opus. Cine vrea sa incerce senzatia, la Slanic Prahova - Grosani spre Piatra Verde. Daca urci pe interior si iti place, la Stelvio! Schimband octava! Am pus numele topicului " pentru longevivi" deoarece acestia pe Transfagarasan afara de " mersul pe curbe" au trairi retro. Au participat sau au vizitat locurile cand edificiile erau in constructie. Santierul barajului de la Vidraru, in constructie, cu macaralele funicular pe cei doi versanti, acum 60 de ani, era impresionant. Am mers la baza sa , in amonte, cand nu era inca inundat, pe ulitele unui sat. Asa ca cel putin anual, acolo " ne intoarcem in timp". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 6, 2023 Share Postat Iulie 6, 2023 Tot așa și băeatul ăsta: https://www.facebook.com/kanyarfoto/videos/576367808010655/?sfnsn=wa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Iulie 6, 2023 Share Postat Iulie 6, 2023 Acum 4 ore, Constantin a spus: Unele trase din Alpi, celebre, sunt din Evul Mediu intarziat. Facute initial de oieri, curbe stranse, raza de curbura sub 7 m, in ac de par. De pedestru. Daca ai de urcat o rampa mare, pe interiorul curbei. drum ingust, , ampatament mai mare la motor, esti tentat sa intri depasesti mijlocul drumului. Mai este si trafic din sensul opus. Cine vrea sa incerce senzatia, la Slanic Prahova - Grosani spre Piatra Verde. Daca urci pe interior si iti place, la Stelvio! Schimband octava! Am pus numele topicului " pentru longevivi" deoarece acestia pe Transfagarasan afara de " mersul pe curbe" au trairi retro. Au participat sau au vizitat locurile cand edificiile erau in constructie. Santierul barajului de la Vidraru, in constructie, cu macaralele funicular pe cei doi versanti, acum 60 de ani, era impresionant. Am mers la baza sa , in amonte, cand nu era inca inundat, pe ulitele unui sat. Asa ca cel putin anual, acolo " ne intoarcem in timp". Lasa-i, nea Constantne, unii nu inteleg ca nu te duci pe Stelvio pt rahaturile alea de ace de par ci pentru view-ul monumental pe care il ai de sus. Majoritatea merge ca sa bifeze destinatia si atat. PS. Nu aud nimic de Grossglockner, probabil pt ca e cu plata, pai de 28€ nu stau eu 28 de zile in Alpi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 6, 2023 Share Postat Iulie 6, 2023 Say what? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Iulie 6, 2023 Share Postat Iulie 6, 2023 Da, dar tu esti un caz special de bugetar evazionist, eu vorbeam de oameni care chiar au produs/ produc ceva in tara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 6, 2023 Share Postat Iulie 6, 2023 Bravo, te-ai cacao în fața ușii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iulie 6, 2023 Share Postat Iulie 6, 2023 E vreun concurs aici? Se câștigă ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 6, 2023 Share Postat Iulie 6, 2023 Acum 20 ore, Lucian_M a spus: Am văzut, nu știu de ce dreq n-am mai mers o tură în apă în loc să îmi pierd vremea. Da, dar ăștia bătrâni au niște povești de te fac să te simți miiiic și neînsemnat, deși în câțiva ani ai făcut mai mulți km decât ei în toată viața. Dar eu am o vorbă: nu contează musai câți km ai făcut, ci pe unde ai mers. Și cum. Man, eu la Geolog ma refeream, nu la Constantin. Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Say what? Dada, il am si eu si pe ala de masina, si pe ala de moto. Foarte misto gaselnita austriecilor cu abtibilde diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 6, 2023 Share Postat Iulie 6, 2023 Și pe noi ne-a întrebat de care vrem, l-am ales pe ăsta. A mai rămas ceva din ghețar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 6, 2023 Share Postat Iulie 6, 2023 Cand am fost eu, acum vreo 8 ani, mai era ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 6, 2023 Share Postat Iulie 6, 2023 Eu acum vreo 2-3, nu mai rețin. Încă mai era. Oricum, meserie traseul, plin de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iulie 6, 2023 Share Postat Iulie 6, 2023 Câți kilometri are Pee-Strom-ul? Că ți-l iau eu cu tot cu abțibilduri, doar să mă laud pe forum. :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate