stircu Postat Iulie 18, 2023 Share Postat Iulie 18, 2023 In inconstienta mea incerc sa ii "sting" folosind colant, vopsea sau ceva asemanator. Numai ca nu mai gasesc filmuletul de pe youtube :). Ma poate ajuta cineva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 18, 2023 Share Postat Iulie 18, 2023 Ai incercat un service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iulie 18, 2023 Share Postat Iulie 18, 2023 Nu ai trecut ITP-ul? :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 18, 2023 Share Postat Iulie 18, 2023 1 oră în urmă, GoodKat a spus: E la misto...sigur...sper! Io zic că e foarte serios. Zilele trecute era in dilema vieții: fără talon dar dacă se lasă cu penale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 18, 2023 Share Postat Iulie 18, 2023 A sărit lanțul la moped? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Iulie 18, 2023 Share Postat Iulie 18, 2023 5 hours ago, stircu said: folosind colant, vopsea sau ceva asemanator Incearca cu var nestins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 18, 2023 Share Postat Iulie 18, 2023 Aaa, mi-am adus aminte: am citit intr-un Mark Twain ca daca ingropi o pisica in cimitir la miezul noptii iti dispar negii. Poate merge si la martori. Desi in alta carte am citit ca sicilienii folosesc pentru a stinge martorii alte metode... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 18, 2023 Share Postat Iulie 18, 2023 Cine, pisica?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Iulie 19, 2023 Autor Share Postat Iulie 19, 2023 uncerc un marker sau oja neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 Acum 2 ore, stircu a spus: uncerc un marker sau oja neagra Nu cred că lumea e interesată de cum faultezi tu sistemul. Nici de deznodământ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 Ar fi mișto să uiți că i-ai ascuns și să îți bubuie motorul. :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 Probabil ca te-ai jucat cu papusile pana la 18 ani, altfel ai stii ca cea mai buna metoda este sa gauresti bordul si sa scoti becul (martorul) de-acolo... Garantez ca nu te mai deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 La 19.07.2023 la 13:03, Leon a spus: Probabil ca te-ai jucat cu papusile pana la 18 ani, altfel ai stii ca cea mai buna metoda este sa gauresti bordul si sa scoti becul (martorul) de-acolo... Garantez ca nu te mai deranjeaza. Nuuuuuu, că trebuie bormașina sau dalta. Niște bandă izolatoare neagră e mai la îndemână. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Banda neagră nu era pentru corectat kilometrajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Kilometrajul cu bandă verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate