Silver Arrow Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 @Speedy.K toate accidetele au la baza cel putin o greseala. Dar discutia a alunecat spre ideea ca prezenta femeii la ghidon/volan este cauza, ceea ce in cazul barbatilor este exclus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 Acum 4 ore, Speedy.K a spus: In grup cu trei femei se fac altele, Virilule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 Am gasit filmarea. Iata trei "extrase" , prelucrate regulamentar (fara numar de inmatriculare): Imi sau seama ca am exagerat, nu a ajuns la 1 m in spatele masinii, ci pe la 2 m ..... Viteza de deplasare: 50 km/h. Din pacate la duba nu am camera spate, asa ca nu am si "discutia" din pasaj. Si o poza pentru cei care nu stiu cam ce se vede cand intri in pasaj intr-o zi cu soare .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Acum 10 ore, Silver Arrow a spus: @Speedy.K toate accidetele au la baza cel putin o greseala. Dar discutia a alunecat spre ideea ca prezenta femeii la ghidon/volan este cauza, ceea ce in cazul barbatilor este exclus. Nu discutia a alunecat. S-a zis SI asta. Dar nu DOAR asta. S-a vorbit despre mers in grup, despre depasiri riscante, despre distante prea mici etc. Problema e invers, daca spui de un barbat ca a facut o prostie e ok, nu baga nimeni in seama. Daca zici de o femeie, imediat se sare in sus de pe undeva, "Misoginule!". Acum 9 ore, ENEOS a spus: Virilule! Aaa, nu, ma refeream la un Meneaito... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 5 Share Postat August 5 https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-sofer-de-20-de-ani-a-ucis-un-motociclist-pe-centura-capitalei-l-a-proiectat-in-alta-masina-si-a-fugit-de-la-fata-locului.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate