Stefan2309 Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Daca nu am carnet de moto pot sa l imping pana la padure prin oras? Daca ma prinde politia ca il imping ma poate opri? Multumesc de intelegere!!! Multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan2309 Postat Aprilie 4 Autor Share Postat Aprilie 4 Acum 2 minute, Kristian K a spus: Depinde cata masa musculara ai,asta face diferenta dintre a putea sau nu sa-l impingi. In functie de cat de tare il impingi,politia te poate opri sau nu. Pai pot face asta? sau ma opreste politia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Acum 10 minute, Kristian K a spus: In functie de cat de tare il impingi,politia te poate opri sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan2309 Postat Aprilie 4 Autor Share Postat Aprilie 4 Si cum pot demonstra fara numere si fara carnet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Acum 2 minute, Stefan2309 a spus: Si cum pot demonstra fara numere si fara carnet? Cu un document de provenienta (factura, contract de vanzare-cumparare, etc) si cu un buletin de identitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan2309 Postat Aprilie 4 Autor Share Postat Aprilie 4 Multumesc fosrte mult de blandetea acordata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Stefan, dar vezi ca si prin padure te poate opri jandarmeria: "Accesul public în pădure cu autovehicule, motociclete, ATV-uri sau mopede este interzis, cu excepţia activităţilor sportive, de recreere şi turism, care se pot practica numai cu acordul proprietarului sau al administratorului pădurilor proprietate publică a statului." Din fericire e doar o contraventie, nu e fapta penala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan2309 Postat Aprilie 4 Autor Share Postat Aprilie 4 Oh, multimesc mult pentru aceasta informatie pretioasa, dar de unde pot face rost de o aprobare pentru a merge oe munte cu crossul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Depinde de locul unde vrei sa mergi. In unele fonduri forestiere stiu sigur ca se dau amenzi daca ai ghinion sa te intalnesti cu jandarmeria, in alte locuri presupun ca sunt mai relaxati. Poate gasesti un grup de enduristi in zona ta cu care sa schimbi informatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Acum 10 minute, Stefan2309 a spus: dar de unde pot face rost de o aprobare pentru a merge oe munte cu crossul De la ocolul silvic care administreaza zona respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Salut Am niste hamuri de la tară, care au fost folosite pe un magar sa trage o șaretă Ți le dau daca vrei sa-ți ușurezi hămălia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 De exemplu stiu pe cineva care ieri m-am dat cu motocicleta pe un traseu ciclo-turistic. Nu era niciun semn care sa interzica accesul vehiculelor motorizate dar tot nu m-am simtit prea in siguranta in ce priveste legea (fiind si la vale am si oprit motorul destul de des). Scena 2: la cateva minute dupa terminarea traseului, trecere de cale ferata cu semnale luminoase si sonore in actiune (fara bariere). Nea soferu' s-a coborat jos de pe motocicleta si a impins-o pana dupa calea ferata. A procedat corect (legal) conducatorul moto in aceste circumstante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 (editat) Acum 22 minute, s_cristi a spus: ....trecere de cale ferata cu semnale luminoase si sonore in actiune (fara bariere). .... ala deja cam face parte dintr-un drum public..... eu nu cred ca in mijlocul campului era pusa acea trecere la nivel cu calea ferata, fara nici un drum mobra trebuia impinsa pana se cobora de pe acel drum, fie ca era asfaltat sau nu Editat Aprilie 4 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Atentie: sunt o gramada de drumuri publice prin paduri si prin munti. PS Exista vreo lege care sa ma oblige sa pastrez documentele de provenienta ale vreunui vehicul neinmatriculabil mai mult decat pana la iesirea din magazin? Daca da vreau si eu o lege siun articol/aliniat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan2309 Postat Aprilie 4 Autor Share Postat Aprilie 4 Da, asta stiu dar daca e un drum de munte cu pietre si sunt doar oameni, si ma ipreste politia eu ce as putea face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 (editat) Dada, de acord, dar mi s-a mai spus la un moment dat si chiar vroiam sa stiu daca exista ceva specific. Acum 10 minute, Stefan2309 a spus: Da, asta stiu dar daca e un drum de munte cu pietre si sunt doar oameni, si ma ipreste politia eu ce as putea face? Drum de munte cu pietre si cu "doar oameni"? Ce inseamna asta? Asa arata o gramada de drumuri judetene din Romania. Ba chiar si unele bucati de DN de pe la munte. Astacrezi ca e drum public sau nu? Editat Aprilie 4 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Acum 18 minute, Stefan2309 a spus: Da, asta stiu dar daca e un drum de munte cu pietre si sunt doar oameni, si ma ipreste politia eu ce as putea face? Fugi cat vezi cu ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan2309 Postat Aprilie 5 Autor Share Postat Aprilie 5 Mai am o intrebare, la 16 ani pot da de carnet si sa merg pe un enduro de 125cc 2t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 De permis poti da. 125 2T, nu se incadreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 1 oră în urmă, Stefan2309 a spus: la 16 ani pot da de carnet si sa merg pe un enduro de 125cc 2t? da, dar sa te incadrezi aici, cu toate conditiile (3) motociclete cu cilindree maximă de 125 cm3, cu puterea maximă de 11 kW şi cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kW/kg; alea 2T de obicei au putere mai mare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 Și dacă e neînmatriculat tot infracțiune se cheamă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 Acum 17 ore, Speedy.K a spus: Astacrezi ca e drum public sau nu? Multumesc pentru hint !! am salvat traseul pentru vara asta, sunt dator o bere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 In concluzie, mai bine o impingi si in padure... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 Acum 3 ore, ulei_moto a spus: Multumesc pentru hint !! am salvat traseul pentru vara asta, sunt dator o bere ! Sa traiesti! Vezi ca o bucata buna, in pas, nu e semnal deloc. Din cauza asta eu nu m-as duce singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate