Constantin Postat Octombrie 8 Autor Share Postat Octombrie 8 Au trecut 6 luni. Tracer 9 GT, 22.705 km la bord. Realizat 7967 km. X Max 300, 44.750 km la bord. Realizat 2.672 km. CB 500 X, 41.846 km la bord. Realizat 7.691 km CRF 300 Rally, 16.542 km la bord. Realizat 1.784 km. Adunate, 20.114 km/ 6 luni. Tracer-ul 9 GT nu va mai apare in viitor. E prea puternic, cu 120 CP, pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 8 Share Postat Octombrie 8 daca luam strict media lunara, te-ai incadra intr-un an dar din pacate vine sezonul rece, ma gandesc, ca, o sa scada si nr kilometri in orice caz, sanatate, benzina si diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 8 Share Postat Octombrie 8 Bun așa! Ce moto va lua locul Tracerului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 Daca prin anii lui, asa vreau sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 9 Autor Share Postat Octombrie 9 Acum 15 ore, Kassu a spus: Bun așa! Ce moto va lua locul Tracerului? Alp 200, 15 CP Când eram eu tânăr, MZ 175 era de mare lux. Vreau întoarcere în timp. Am pus la Cumpărări dar vad ca nu apar oferte. Tracerul 9 GT l-am dat astăzi. Unui prieten motociclist. Cu valoare sentimentala, cu ea s-a făcut Ocolul Pământului la 85 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 km multi nu inseamna nimic, conteaza mai mult ce experiente ai trait facand acei km. km multi fac si soferii profesionisti (pe tir,dube,etc) da nu au nici o experienta de povestit sau ceva memorabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 Cine are timp si nu are altceva de facut va face kilometri pe moto, de exemplu. Dar asa este, conteaza calatoria, nu destinatia (cu contabilizare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 9 Autor Share Postat Octombrie 9 40.000 km/ an cu moto la 85 de ani verifica " preceptele vieții sanatoase". Alții fac analize medicale. Eu prefer moto. Acum 18 minute, Constantin a spus: 40.000 km/ an cu moto la 85 de ani verifica " preceptele vieții sanatoase". Alții fac analize medicale. Eu prefer moto. Ca sa evaluați mai bine, faceți același lucru, la vârsta voastră. Nu e necesar sa lipsiți de la serviciu. Nici eu nu o fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 Acum 43 minute, Constantin a spus: ..... Alții fac analize medicale. Eu prefer moto..... bravos, jos cu palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 Acum 4 ore, Constantin a spus: 40.000 km/ an cu moto la 85 de ani verifica " preceptele vieții sanatoase". Alții fac analize medicale. Eu prefer moto. Ca sa evaluați mai bine, faceți același lucru, la vârsta voastră. Nu e necesar sa lipsiți de la serviciu. Nici eu nu o fac Daca lucrezi 8-10 ore pe zi si mai ai si un copil mic de crescut, ai dreptate. Daca ai serviciu part time sau de patron, nu mai ai dreptate. Cand o sa ajung la varsta ta, daca o sa fac ce faci tu o sa-ti dau un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 4 hours ago, Constantin said: Ca sa evaluați mai bine, faceți același lucru, la vârsta voastră. Nu e necesar sa lipsiți de la serviciu. Nici eu nu o fac Exact cum zicea si Speedy, o putem face si la varsta noastra daca nu avem niciun fel de alte responsabilitati. Sigur, daca o sa-mi zica fiu-miu "Nenea Radu" peste 5 ani, o sa-i zic ca m-am dat cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 (editat) Acum 8 ore, Constantin a spus: Alp 200, 15 CP Când eram eu tânăr, MZ 175 era de mare lux. Vreau întoarcere în timp. Am pus la Cumpărări dar vad ca nu apar oferte. Tracerul 9 GT l-am dat astăzi. Unui prieten motociclist. Cu valoare sentimentala, cu ea s-a făcut Ocolul Pământului la 85 de ani. Felicitări și așteptăm poze cu noua achiziție. Sănătate multă și kilometri frumoși mai departe! Tata a avut în tinerețe Java 250. Pasionat și el de fenomenul moto, dar nu atât de longeviv in șa că Dvs. Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Cand o sa ajung la varsta ta, daca o sa fac ce faci tu o sa-ti dau un PM. Sa ne spui și nouă ce îți va răspunde. Editat Octombrie 9 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Acum 19 ore, Constantin a spus: Alp 200, 15 CP Când eram eu tânăr, MZ 175 era de mare lux. Vreau întoarcere în timp. Cand erati dvs tanar,tot ce era peste Mobra era lux. Problema acum,fata de acei ani,este traficul infernal,plin de melteni,daca nu ai un pic de putere sa poti tine viteza coloanei in caz de nevoie,te vor inghesui in bordura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate