bmwio Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 Salut, am schimbat utilajul, am achizitionat de curind un Suzuki Burgaman 650 Executiv, vreau sa instalez un sistem audio simplu (un radio) intre coarnele scuterului. Nu ma pricep ce sa caut, a montat cineva, stie sa-mi recomande o varianta? Atasez poza cu bordul, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 Salut! In loc sa te complici cu asa ceva, mai bine iti instalezi o aplicatie cu posturi radio pe telefonul mobil si ai rezolvat-o cu costuri zero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 24 Admin Share Postat Iulie 24 De ce ai face așa ceva? Îți iei un intercom și ai de toate, radio, muzică de pe telefon și discuții cu partenerul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 Burgaman? Cât despre muzică, pui o boxă cu blustutz și ai rezolvat. Ce gen muzical asculți? Dar fii sincer, nu-i o rușine să-ți placă manelele, e la modă chiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 25 Autor Share Postat Iulie 25 Am sistem de counicatie Wayxin pe casti, eram invatat cu radioul de pe BMW sau Yamaha. Incerc sa vad ce stie sa faca asta, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Întrebarea e dacă vrei să asculți tu muzica, caz în care dispozitivul de pe cască e varianta optimă, sau vrei să te faci remarcat, caz în care ai musai nevoie de sistem audio! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 poate te inspira https://www.boxemoto.ro/?gad_source=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 2 hours ago, bmwio said: Am sistem de counicatie Wayxin pe casti. Asta si aplicatia pe telefon si esti gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Sa ne spui ruta pe care mergi zilnic si cat costa dedicatia, am niste piese in minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Acum 3 ore, bmwio a spus: Am sistem de counicatie Wayxin pe casti, eram invatat cu radioul de pe BMW sau Yamaha. Incerc sa vad ce stie sa faca asta, multumesc. Wayxin are tuner radio inclus si merge chiar decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 25 Autor Share Postat Iulie 25 Mulțumesc pentru sfaturi, cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iulie 26 Share Postat Iulie 26 Probabil merge si cu o boxa portabila pe bluetooth din aia mica cu sunet mare si sa dai din telefon pe BT tot ce vrei sa auzi (muzica sigur poti sa dai... nu stiu cum e cu apelurile telefonice sau gps-ul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 26 Share Postat Iulie 26 1 oră în urmă, mony a spus: nu stiu cum e cu apelurile telefonice sau gps-ul) Se aud în tot cartieru'-eru'-eru'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate