lucamnm Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 când schimb viteza în sus schimbătorul nu revine înapoi jos pentru a schimba iar în sus trebuie să îl împing eu puțin cu piciorul în jos problema la motor aprilia rs4 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Bună ziua, căciulă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Acum 30 minute, lucamnm a spus: când schimb viteza în sus schimbătorul nu revine înapoi jos pentru a schimba iar în sus trebuie să îl împing eu puțin cu piciorul în jos problema la motor aprilia rs4 125 Asa-i modelu !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucamnm Postat Septembrie 2 Autor Share Postat Septembrie 2 Acum 2 minute, TeDy 'M a spus: Asa-i modelu !? aprilia rs4 125 din 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Axul se mai strâmbă de la contactul cu planeta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucamnm Postat Septembrie 2 Autor Share Postat Septembrie 2 Acum 8 minute, Penetru a spus: Axul se mai strâmbă de la contactul cu planeta... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Acum 15 minute, Penetru a spus: Axul se mai strâmbă de la contactul cu planeta... 🫡 Bună dimineața și încă 2luni de zile faine! așa ca de învârtit la planeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucamnm Postat Septembrie 2 Autor Share Postat Septembrie 2 Acum 8 minute, TeDy 'M a spus: 🫡 Bună dimineața și încă 2luni de zile faine! așa ca de învârtit la planeta mă puteți ajuta vă rog ca nu înțeleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 1 oră în urmă, lucamnm a spus: când schimb viteza în sus schimbătorul nu revine înapoi jos pentru a schimba iar în sus trebuie să îl împing eu puțin cu piciorul în jos problema la motor aprilia rs4 125 Ne anunti sau te lauzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucamnm Postat Septembrie 2 Autor Share Postat Septembrie 2 Chiar acum, DesertEagle a spus: Ne anunti sau te lauzi? poftim? nu înțeleg? eu când schimb în schimbătorul rămâne acolo și nu pot schimba la următoare viteaza în sus iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Acum 9 minute, lucamnm a spus: nu înțeleg? Nu înțelegi? Dar asta ai înțeles-o? 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Bună ziua, căciulă! Lasă-ne, lasă-ne! Învață întâi cum să te comporți și după aia mai întreabă că nu e aprilia customer support aici, și nici ăia n-o să te servească prea prompt cu abordarea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucamnm Postat Septembrie 2 Autor Share Postat Septembrie 2 Acum 9 minute, ENEOS a spus: Nu înțelegi? Dar asta ai înțeles-o? Lasă-ne, lasă-ne! Învață întâi cum să te comporți și după aia mai întreabă că nu e aprilia customer support aici, și nici ăia n-o să te servească prea prompt cu abordarea asta. dar ce am făcut greșit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Ai intrat cu bocancii in forum fara sa dai o Buna ziua,ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Acum 21 minute, lucamnm a spus: dar ce am făcut greșit ? Vad ca nu esti cel mai ascutit creion din penar, asa ca hai sa-ti explic eu: In momentul in care soliciti ajutor sau un sfat, o faci politicos. Nu e nimeni obligat pe aici sa te ajute. Acum ai inteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Și când te oprește poliția pe stradă e bine să fii politicos, să dai bună ziua și să începi cu o glumiță de genul "văd că v-ați îmbrăcat toți la fel, sunteți gay sau ceva?" Ai să vezi că ți se va răspunde cu totul diferit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucamnm Postat Septembrie 2 Autor Share Postat Septembrie 2 îmi cer scuze la toți, mă puteți ajuta dacă vă rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Complicat așa, de la distanță, dacă nu ai nițică experiență, tot mai sigur e cu un mecanic. Se simte că freacă, merge greu pedala? E posibil să se fi îndoit la interior de la o trântă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 4 hours ago, lucamnm said: când schimb viteza în sus schimbătorul nu revine înapoi jos pentru a schimba iar în sus trebuie să îl împing eu puțin cu piciorul în jos problema la motor aprilia rs4 125 Verifica daca pedala mai are strangere pe axul de schimbator, e posibil sa se fi slabit si se incaleca nuturile. Am mai intalnit asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucamnm Postat Septembrie 2 Autor Share Postat Septembrie 2 Acum 3 minute, mobiletron a spus: Verifica daca pedala mai are strangere pe axul de schimbator, e posibil sa se fi slabit si se incaleca nuturile. Am mai intalnit asa ceva. cum pot verifica mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Pui mana pe schimbator si misti sus-jos schimband treptele si urmaresti cu atentie daca axul este fix sau nu cu pedala de schimbator. Poti verifica si daca surubul pedalei e strans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Si/sau ne faci un filmulet si-l postezi aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Daca nu este nici una dintre cauzele enuntate de colegi, alta cauza posibilia ar fi arcul detentor de la schimbator care e posibil sa se fi rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 2 Share Postat Septembrie 2 Ulei este?La cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 3 Share Postat Septembrie 3 Nimeni nu pune întrebarea asta, considerăm din start că nu avem idioți printre noi. Pe de altă parte, se mai întâmplă ca realitatea să ne contrazică.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 5 Share Postat Septembrie 5 La 02.09.2024 la 21:06, pinnochio a spus: Ulei este?La cutie. E motor 4t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate