ioio_viola Postat Octombrie 30 Autor Share Postat Octombrie 30 Acum 1 oră, Method a spus: Plus de asta...m-am uitat acum la repezeala pe clasament : numar eu bine? Pecco 9 win JM 3? cam asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 (editat) Poate ati uitat calculul ala sec ca daca JM iese doar pe locul 2 pana la final tot iese campion, asta in conditiile in care Pecco poa sa castige tot.. Dar PEcco nu o sa castige chiar tot. Pronosticul meu e asa: daca JM ramane pe roti, adica termina toate cursele (sprint si race) atunci el e campion mondial. Pentru ca daca termina toate cursele automat nu iese mai jos de locul 4. Iar Pecco mai musca din pietris pana la final, fie sprint fie cursa mare.. Si colac peste pupaza mai e si Marcel pe acolo, Bastianini... Editat Octombrie 30 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Acum 20 minute, B.B. a spus: ..... daca JM ramane pe roti, adica termina toate cursele (sprint si race) atunci el e campion mondial..... da, cam asa vad si eu treburile zarurile au fost aruncate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 La 29.10.2024 la 23:34, Method a spus: Pecco nu a testat pe nimeni,el a vrut sa recupereze niște puncte în lupta pt titlu.Asculta ce zice în conferința de presă - zice clar ca MM era mai rapid și Era mai rapid pentru ca nu accepta locul 2, motiv pentru care a cazut. ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 votati acolo pe motogp.com trimit prin revolut 10 lei pt dovada votului cu JM :)) *trebuia pe topic de 19. in fine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 cand am votat eu era 60 vs 40 acum vad ca a mai castigat o leaca Pecco, e "doar" 59 vs 41 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 59 / 41.. am dat cu Vamos si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 pacat ca nu este si optiunea "diiiiii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate