damager Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 9 minute, xt600 a spus: Cum nu ploua daca erau picaturi pe camere, iar pilotii ridicau mainile?? Primii 3 normal ca vroiau sa se termina. chantra a fost foarte dezamagit. Nu poti sa decizi la primele picaturi, daca se inteteste ploaia atunci opresti, si astpet sa intre toti pilotii intr-un tur ca sa iei timpul de la finalul turului. Nu se vedea pe camere, dar pb ca se intetise ploaia la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 (editat) Acum 8 minute, Lup69 a spus: Se inteteste ploaia... Intradevar părea cam ud la podium deși pe circuit în cursa era uscat...speram sa nu ploua fix la motogp. Acum 4 minute, xt600 a spus: Dar nici nu iese din zona de confort. Si daca nu iese din zona de confort, nu obtine nici performante, dar nici nu cade. Deci chestia aia ca forteaza pana la limita, nu prea tine. Mie mi se pare ca forțează masiv.De aia era sa o și trântească nu? Rins e un pilot rapid,insa nu îl vad pe Rins sa îl depășească nici măcar in sesiunile de antrenament decum în cursă. Până vine altul și îl bate de pe aceeiasi motoreta eu cred ca Q exploatează motoreta aia la maxim.Cam asta spuneau și ceilalți piloti Yamaha atunci când Yamaha avea piloți rapizi.So... Editat Octombrie 27 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 3 minute, xt600 a spus: Dar nici nu iese din zona de confort. Si daca nu iese din zona de confort, nu obtine nici performante, dar nici nu cade. Chestia aia, ca forteaza pana la limita, nu prea tine. pt yamaha in acest moment este mai important sa ramane pe mobre si sa adune date decat sa forteze si sa cada. stai linitit ca ei tot aproape de limita merg, la peste 80% din pontential. oricum, la ultimile 2 curse yamaha pare ca a imbunatat franarea si virarea, dar ramane cu probleme mari la iesirile din viraj, era JM sa-l lpveasca la iesire pe Q. Cam asta e diferenta pe accelerare intre cele 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 3 minute, Method a spus: Intradevar părea cam ud la podium deși pe circuit în cursa era uscat...speram sa nu ploua fix la motogp. Nu mi se pare,dimpotrivă mi se pare ca forțează masiv. De aia era sa o și trântească nu? Rins e un pilot rapid,insa nu îl vad pe Rins sa îl depășească nici măcar in sesiunile de antrenament decum în cursă. Până vine altul și îl bate de pe aceeiasi motoreta eu cred ca Q exploatează motoreta aia la maxim.Cam asta spuneau și ceilalți piloti Yamaha atunci când Yamaha avea piloți rapizi.So... Una este sa o exploateze mai bine decat alti piloti si alta este sa o exploateze la maxim sau la limita, cum vrei. Atentie la logica. Nu este un pilot care sa forteze la limita si cu atat mai mult dincolo de ea. Sta in zona de confort. Ca sa obtina rezultate, are nevoie de o motocicleta care sa ii ofere acea zona de confort si conditii ideale de cursa: plecare din pole, start perfect si sa gestioneze cursa de pe prima pozitie. Nu este un pilot capabil de recuperari spectaculoase in pluton (poate odata in cariera), tocmai pentru ca nu risca. Rezultatele actuale, chiar si cu Yamaha, o dovedesc din plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Plooooo Castiga mimisoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Babele se oooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Cursa uda la MotoGP.... se amesteca cartile. Intrebarea este, cine o da de pamant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Peste vreo ora am putea trage linie si sa numaram daca si cati au dat-o de pamant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Mda...e ud asfaltul deja. Bine ca nu mai ploua măcar. În mod normal condiții care îl dezavantajează pe JM și îl avantajează puțin pe Bagnaia.Pe partea cealaltă insa Bagnaia e obligat sa forțeze.Sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Alex s-a imprastiat deja, il numaram? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Da da, il punem la socoteala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Ooo.. se vor transmite integral testele de la Valencia. Boon!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Diiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Cursa de barcutze... Un oras intreg in tribune!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 FQ20 de Martin din alt film la acest start. La ce face Acosta turul asta nu cred ca termina cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Sper sa nu cada JM......complicat sa fi in fata in conditiile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Totusi, FQ20 cand a invatat sa mearga pe ud? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 2 Bez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 (editat) Q mai capatat experienta pe ud, dar nu exceleaza. Editat Octombrie 27 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 1 minut, tourist1 a spus: Totusi, FQ20 cand a invatat sa mearga pe ud? El a mai mers pe ud, are podium Le mans si indonezia pe ploaie. Pe ploaie nu mai poerde asa mult pe iesire yamaha. Gata cu yamaha, la dat mor la o parte wishfull thinking: MM depastele la Bag si cad amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 3 Quarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Pffff.. ce eroaare Martin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Inca nu s-a terminat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Unde mu vrei sa fi acuma, in fata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 2 minute, damager a spus: El a mai mers pe ud, are podium Le mans si indonezia pe ploaie. Pe ploaie nu mai poerde asa mult pe iesire yamaha. Gata cu yamaha, la dat mor la o parte Dezamagitor FM21. Eu m-am bucurat foarte tare cand s-a mutat la Pramac, dar cam face cacaturi pe pista. Nu e prima data azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate