yglos Postat Miercuri la 16:01 Share Postat Miercuri la 16:01 (editat) Azi mi s-a pus pata sa schimb acel bec filament chior galben de numar spate cu unul led lumina alba sau chiar filament dar albastru puternic asa cum am la far. Prin magazine/benzinarii nici vorba sa gasest R5W LED. Am comandat pe net un model NEOLUX LED care ar avea vreo 1,2W in mod led, echivalent cam cu 10 W filament, lumina alba, puternica. Voi ce modele ati utilizat care sa tina cativa ani macar, sau minim 20.000. km de drum? Nu de alta dar scoaterea acelei carcase e foarte grea si mai ales montajul la loc e anevoios, deci nu am chef sa il schimb des. Editat Miercuri la 16:02 de yglos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 17:11 Share Postat Miercuri la 17:11 tocmai ce am citit o stire ca OSRAM a reusit sa-si legalizeze cu Rar gama de produse led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat 14 ore în urmă Autor Share Postat 14 ore în urmă Nu au in gama R5W. Eu am intrebat de acest model R5W. Astept informatii despre el, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă (editat) Osram- scumpe, dar bune. https://www.ozone.ro/product/becuri-auto-led-osram-ledriving-sl-r5w-0-5w-2-buc-i-albe/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIqMDOt8S4iQMV1JGDBx34qSrEEAQYAiABEgK6ovD_BwE Editat 13 ore în urmă de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 18 ore, Cavaleru a spus: tocmai ce am citit o stire ca OSRAM a reusit sa-si legalizeze cu Rar gama de produse led Nu toate. Si omologarea este doar pentru anumite modele-de moto si de becuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 32 minute, Lucian_M a spus: Osram- scumpe, dar bune. https://www.ozone.ro/product/becuri-auto-led-osram-ledriving-sl-r5w-0-5w-2-buc-i-albe/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIqMDOt8S4iQMV1JGDBx34qSrEEAQYAiABEgK6ovD_BwE Din astea am si eu...foarte bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 55 minute, Adrian M. a spus: Nu toate. Si omologarea este doar pentru anumite modele-de moto si de becuri. e o lista detaliata pe site la Osram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 7 minute, Cavaleru a spus: e o lista detaliata pe site la Osram exact Doar ca a tot circulat pe net treaba cu osram , si multi au ramas cu impresia ca orice de la ei led, gata, e omologat. Nu i chiar asa, doar unele, si doar pentru anumite modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate