Sari la conținut

Becuri LED R5W fiabile, rezistente in timp ?

Postări Recomandate

Azi mi s-a pus pata sa schimb acel bec filament chior galben de numar spate cu unul led lumina alba sau chiar filament dar albastru puternic asa cum am la far. Prin magazine/benzinarii nici vorba sa gasest R5W LED.

Am comandat pe net un model NEOLUX LED care ar avea vreo 1,2W in mod led, echivalent cam cu 10 W filament, lumina alba, puternica.

Voi ce modele ati utilizat care sa tina cativa ani macar, sau minim 20.000. km de drum?

Nu de alta dar scoaterea acelei carcase e foarte grea si mai ales montajul la loc e anevoios, deci nu am chef sa il schimb des.

Editat de yglos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• yglos changed the title to Becuri LED R5W fiabile, rezistente in timp ?
Acum 18 ore, Cavaleru a spus:

tocmai ce am citit o stire ca OSRAM a reusit sa-si legalizeze cu Rar gama de produse led

Nu toate. Si omologarea este doar pentru anumite modele-de moto si de becuri.

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Acum 55 minute, Adrian M. a spus:

Nu toate. Si omologarea este doar pentru anumite modele-de moto si de becuri.

e o lista detaliata pe site la Osram

Link spre comentariu

Acum 7 minute, Cavaleru a spus:

e o lista detaliata pe site la Osram

exact

Doar ca a tot circulat pe net treaba cu osram , si multi au ramas cu impresia ca orice de la ei led, gata, e omologat. Nu i chiar asa, doar unele, si doar pentru anumite modele.

Link spre comentariu

La 31.10.2024 la 13:39, Lucian_M a spus:

La 31.10.2024 la 14:12, Ruginel a spus:

Din astea am si eu...foarte bune!

Thanks guys. De cati km le aveti fara inlocuire?

Se pare ca am luat lozul castigator, aproape identice, distribuite de Osram pe eticheta lor de pe spate, cu o putere mai mare de 0,8W, dar la un pret mult mai bun:

https://www.depozitulcubaterii.ro/home/127-bec-led-neolux-p21w-np2160cw-02b-6000k-12w.html

Editat de yglos
Link spre comentariu

La 31.10.2024 la 15:01, Adrian M. a spus:

exact

Doar ca a tot circulat pe net treaba cu osram , si multi au ramas cu impresia ca orice de la ei led, gata, e omologat. Nu i chiar asa, doar unele, si doar pentru anumite modele.

Si alea momentan se pot numara pe degete: BMW 6 modele, Kawa 5, cate doua modele de la Triumph si KTM. Asadar mai este mult pana departe.

Link spre comentariu

Acum 8 ore, yglos a spus:

Thanks guys. De cati km le aveti fara inlocuire?

Se pare ca am luat lozul castigator, aproape identice, distribuite de Osram pe eticheta lor de pe spate, cu o putere mai mare de 0,8W, dar la un pret mult mai bun:

https://www.depozitulcubaterii.ro/home/127-bec-led-neolux-p21w-np2160cw-02b-6000k-12w.html

Acum ma uitam mai atent si becurile de le-am montat eu nu sunt identice cu astea la soclu, insa au aceleasi specificatii. Unul a fost montat in lampa de la numarul scuterului si asa a stat aproape jumate de an pana am vandut scuterul. Cand bag motorul in garaj, o sa il montez si pe celalalt…am de desfacut ceva. 

Link spre comentariu