Sari la conținut

20. Motul Solidarity Grand Prix of Barcelona ("Valencia")

Postări Recomandate

Acum 3 ore, B.B. a spus:

Da, e frumoasa Maria lui JM. :D

Pe gagica lui MM o cheama Gemma Pinto, nu știu daca ea era pe grila ca nu am fost atent, dar ea e in poza asta:

Screenshot_2024-11-19-04-45-40-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

cum zice Djokovic : not to bad aa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 260
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 21 minute, nike a spus:

467469456_122125393190454204_1960487751927297882_n.thumb.jpg.84e1ca2a11859838c08c569762a674f9.jpg

sa-i fie rusine lui mm ca a cazut la cota

ok vin se apropia super repede dar na, nu se stie niciodata.

ce mi se pare ciudat e ca nu am realizat chestia asta pe parcursul campionatului.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, B.B. a spus:

Pe gagica lui MM o cheama Gemma Pinto, nu știu daca ea era pe grila

S-ar putea sa fi fost fata aia din echipa Gresini care seamana cu ea.

Aa,btw - erau zvonuri ca miss Gemma e putin bortzoasa?true?

Acum 25 minute, nike a spus:

467469456_122125393190454204_1960487751927297882_n.thumb.jpg.84e1ca2a11859838c08c569762a674f9.jpg

Maravilla

Dominatie copioasa Ducati oricum.Dar pe partea cealalta,a zis un reporter ceva foarte corect - "daca era alt constructor (Honda,Yamaha) in mod sigur nu ar fi permis ca o echipa satelit sa castige titlul in dauna echipei de uzina".That's for sure.

Am fi avut 2 motorete factory care pleaca avion si restul in spate.Problem solved - defila Bagnaia de la jumatatea campionatului.

In aceeiasi nota,am dat peste o statistica de demult :

Whats-App-Image-2024-11-19-at-08-21-23.j

Cata constanta iti trebuia atunci ca sa ataci titlul...acum astia castiga cu 3-4 abandonuri.

Recordul ii apartine lui Pecco pun pariu - 6? sau 7? abandonuri in 2022 si totusi a iesit campion.

Aia a fost cursa schiopilor.

Link spre comentariu

Acum 38 minute, wolfybv a spus:

Las asta aici :D

IMG_0217.thumb.jpeg.830bd364cf3b6e16bb398cf87d47f24e.jpeg

Pai incepuse deja dar chiorete la confundat cu Mir la intrarea la boxe

Link spre comentariu

Acum 4 ore, B.B. a spus:

Pe gagica lui MM o cheama Gemma Pinto, nu știu daca ea era pe grila ca nu am fost atent, dar ea e in poza asta:

Screenshot_2024-11-19-04-45-40-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Posibil sa fi fost ea. Era tot bruneta si nu era imbracata in culorile echipei, avea o rochita pe ea. 

Acum 58 minute, Method a spus:

Dominatie copioasa Ducati oricum.Dar pe partea cealalta,a zis un reporter ceva foarte corect - "daca era alt constructor (Honda,Yamaha) in mod sigur nu ar fi permis ca o echipa satelit sa castige titlul in dauna echipei de uzina".That's for sure.

Am fi avut 2 motorete factory care pleaca avion si restul in spate.Problem solved - defila Bagnaia de la jumatatea campionatului.

In aceeiasi nota,am dat peste o statistica de demult :

Whats-App-Image-2024-11-19-at-08-21-23.j

Cata constanta iti trebuia atunci ca sa ataci titlul...acum astia castiga cu 3-4 abandonuri.

Recordul ii apartine lui Pecco pun pariu - 6? sau 7? abandonuri in 2022 si totusi a iesit campion.

Aia a fost cursa schiopilor.

Asa este, nu ar fi permis, dar nu prin ordine de echipa, ca la Ducati. Japonezii au avut o alta politica: furnizau motociclete vechi, echipelor de client. Plus ca era o diferenta de clasa intre pilotii echipelor de client si cei de uzina. Echipele de uzina, Honda si Yamaha au avut grija mereu sa isi asigure serviciile unor piloti de top. In alta ordine de idei, sa fii sigur ca si Ducati ar fi facut pe dracu' in patru sa ia Bagnaia campionatul. Nu din spirit de fairplay (oamenii nu au asa ceva) nu l-au carotat pe JM, sau nu i-au dat ultima dezvoltare a sasiului lui Bagnaia, sunt sigur ca acolo au interferat promotorii competitiei si le-au pus in vedere sa nu strice finalul de campionat cu porcarii de ale lor. Nu este teoria conspiratiei, ci o actiune logica a oricaruia care vrea sa isi protejeze afacerea, iar MotoGP este o afacere de sute de milioane. Nu o lasi sa ti-o strice basinosii din boxa rosie. Iti dai seama ce lovitura de imagine, pentru competitie, a fost castigarea titlului de care un pilot de la o echipa satelit, dupa 23 de ani de la ultima performanta de acest fel? Mai ales ca winner-ul a fost baiatul ala sarac, ejectat fara explicatii de Jiji &Co. 

Tot Pecco detine si recordul de victorii cu care a pierdut titlul: 11 victorii in GP + 7 victorii sprint. Va fi greu de egalat. Au fost piloti, in istoria MotoGP care au castigat 2-3 titluri cu nr. asta de victorii.  De asta spun, nu il poti pune pe Pecco alaturi de Lorenzo, Stoner,... despre  Rossi si MM nici nu mai vorbesc. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, xt600 a spus:

ti dai seama ce lovitura de imagine, pentru competitie, a fost castigarea titlului de care un pilot de la o echipa satelit, dupa 23 de ani de la ultima performanta de acest fel? Mai ales ca winner-ul a fost baiatul ala sarac, ejectat fara explicatii de Jiji &Co. 

Tot Pecco detine si recordul de victorii cu care a pierdut titlul: 11 victorii in GP + 7 victorii sprint. Va fi greu de egalat. Au fost piloti, in istoria MotoGP care au castigat 2-3 titluri cu nr. asta de victorii.  De asta spun, nu il poti pune pe Pecco alaturi de Lorenzo, Stoner,... despre  Rossi si MM nici nu mai vorbesc. 

Can't argue that. :ok:

Acum 2 ore, Djenavar a spus:

Pai incepuse deja dar chiorete la confundat cu Mir la intrarea la boxe

:lol:

True true

Saracul Mir,dupa ce ca acum vreo 2 curse era sa il dea pe jos,acum il busculeaza si la boxe.

Bai da apropo de finalul de sezon,samd samd - nu vine serialul din culise cum a fost si anul trecut?

Aaa,damn,sau in primavara il lanseaza?Ca preview la noul sezon?

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Method a spus:

Can't argue that. :ok:

:lol:

True true

Saracul Mir,dupa ce ca acum vreo 2 curse era sa il dea pe jos,acum il busculeaza si la boxe.

Bai da apropo de finalul de sezon,samd samd - nu vine serialul din culise cum a fost si anul trecut?

Aaa,damn,sau in primavara il lanseaza?Ca preview la noul sezon?

la primavara probabil

Link spre comentariu

La 18.11.2024 la 9:39, ioio_viola a spus:

noul logo Mgp:

mgp-logo-on-light.svg

Mda, mi se pare mai reușit și cu impact vizual mai mare cel vechi cu care suntem obișnuiți. Dar probabil rebrandingul aduce 🧀, atunci când lucram la un importator auto imediat după ce producătorul a schimbat sigla mărcii a trimis și factura pt n-șpe tigăi cu cea 9, ~3000€ bucată pt fiecare locație/dealer. Inutil să zic că ar fi costat probabil maxim 300€/buc producția uneia pe plan local, iar la câteva zeci și mai puțin... Ca și statul român care schimbă denumiri de străzi și după aia încasează taxe de pe urma schimbării documentelor cetățenilor și firmelor. :crack:

Editat de ENEOS
Link spre comentariu