Constantin Postat Noiembrie 26 Share Postat Noiembrie 26 Astăzi 26.11. cca 100 km .Temperatura între 2 și 5 grade C. Nu am dat drumul la " electrice" Cu amenajări la mobra și echipament, merge la distante medii. Dar mai sunt necesare soluții. Ce amenajări ați mai întreprins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 28 Share Postat Noiembrie 28 Eu am dat o gaura in partea din fata, corespunde cu radiatorul, si pe acolo vine caldura. Am pus o grila auto dezmebrari acolo,sa arate ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 28 Autor Share Postat Noiembrie 28 1 oră în urmă, megamotoreta a spus: Eu am dat o gaura in partea din fata, corespunde cu radiatorul, si pe acolo vine caldura. Am pus o grila auto dezmebrari acolo,sa arate ok. Interesant! Astăzi pe Călărași, cca 140 km. Am pus protecțiile de genunchi de enduro. Dar a fost cald, 7 - 8 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 28 Share Postat Noiembrie 28 7 minutes ago, Constantin said: Astăzi pe Călărași, cca 140 km. N-ai dat si tu un semnal sa bem un ceai cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 29 Autor Share Postat Noiembrie 29 Acum 21 ore, megamotoreta a spus: Eu am dat o gaura in partea din fata, corespunde cu radiatorul, si pe acolo vine caldura. Am pus o grila auto dezmebrari acolo,sa arate ok. La mobrele mai vechi, cu aripioare de răcire pe chiulasa și cilindru, se practica dirijarea aerului încălzit. La răcirea cu apa trebuie instalație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 29 Share Postat Noiembrie 29 Acum 2 ore, Constantin a spus: La mobrele mai vechi, cu aripioare de răcire pe chiulasa și cilindru, se practica dirijarea aerului încălzit. La răcirea cu apa trebuie instalație. Da,evident, asa functioneaza motoarele termice, racite cu aer sau cu antigel. Daca radiatorul este pozitionat in fata se poate incerca decuparea, aerul cald este sesizabil. Daca vrem sa ne complicam, putem trage inca un radiator in interior, sa corespunda cu genunchii. Asta nu am incercat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 15 Autor Share Postat Decembrie 15 Astăzi 15 dec. Dimineața 2 grade, la înapoiere 8. Costumul caroserie în probe. 200 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Luni la 06:36 Share Postat Luni la 06:36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Luni la 10:16 Autor Share Postat Luni la 10:16 Solutia de caroserie clasica, prinsa la mobra, are dezavantaje. Cea din poza, e evident ca pune probleme la vant lateral. Eu am propus un alt concept - costumul caroserie - dar lumea nu prea a inteles si mi-au inchis topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Luni la 11:30 Share Postat Luni la 11:30 Iron man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Luni la 13:56 Share Postat Luni la 13:56 3 hours ago, Constantin said: Eu am propus un alt concept - costumul caroserie - dar lumea nu prea a inteles si mi-au inchis topicul. Nici acum nu intelegem. Cu "costumul caroserie" nu te mai bate vantul din lateral? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Luni la 17:40 Share Postat Luni la 17:40 Acum 7 ore, Constantin a spus: costumul caroserie Păi și nu vedem și noi cum arată? Sau e top secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Luni la 18:17 Share Postat Luni la 18:17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Marți la 18:09 Autor Share Postat Marți la 18:09 Astăzi cu mobra după porc la Curtea de Argeș 300 km. Prea cald. Nu am mai dat drumul la electrice. Pe noua autostrada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Marți la 18:30 Share Postat Marți la 18:30 Cat mai e kilu' in viu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Marți la 18:49 Share Postat Marți la 18:49 La 16.12.2024 la 19:40, ENEOS a spus: Păi și nu vedem și noi cum arată? Sau e top secret? Da chiar, vreau și eu sa vad costumul caroserie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Marți la 20:02 Share Postat Marți la 20:02 Acum 1 oră, Constantin a spus: Pe noua autostrada . Așa se face pe autostradă, se oprește pe banda de urgență pt poze?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Marți la 20:37 Share Postat Marți la 20:37 Fiind noua, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Marți la 21:55 Share Postat Marți la 21:55 Vrem o țară ca afară, dar ne comportăm rromanește... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Miercuri la 06:03 Share Postat Miercuri la 06:03 Acum realizez la ce sunt bune toate cutiile alea, pui porcul la mare fix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Miercuri la 07:10 Share Postat Miercuri la 07:10 10 hours ago, ENEOS said: Așa se face pe autostradă, se oprește pe banda de urgență pt poze?!? Câtă răutate, n-am văzut! Omul e în pragul unei descoperiri epocale care va revoluționa mersul pe și pe noi ne foote grija de mărunțișuri ca regulile de circulație! Doar este în altă ligă! Poate este mână-n mână cu ! YNVățătorule, da' o poză cu costumul caroserie nu vede și ochiul nostru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Miercuri la 07:22 Share Postat Miercuri la 07:22 Acum 9 ore, ENEOS a spus: Vrem o țară ca afară, dar ne comportăm rromanește... Aberatiile se pot emite atat in legalitate, cat si in ilegalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Miercuri la 11:37 Autor Share Postat Miercuri la 11:37 Ajungeți curând la 85 de ani. După ce veți parcurge 300 km cu mobra/zi, iarna, veți fi mai lămuriți. Probabilitatea este mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Miercuri la 12:27 Share Postat Miercuri la 12:27 Acum 43 minute, Constantin a spus: Ajungeți curând la 85 de ani. După ce veți parcurge 300 km cu mobra/zi, iarna, veți fi mai lămuriți. Probabilitatea este mica. Corect ! Niciodata nu veți putea multumi pe toata lumea. Merge-ti inainte,sa fiti sanatos,realizati toate inventiile sau modificarile care va trec prin cap,poate vor fi folositoare sau poate nu,intentia conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Miercuri la 12:48 Share Postat Miercuri la 12:48 1 hour ago, Constantin said: După ce veți parcurge 300 km cu mobra/zi, iarna, veți fi mai lămuriți. Pe autostrada? Si la 15 grade Celsius? Parca asa a fost ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate