Sari la conținut

Experimente " la rece "

Constantin
 Share

Postări Recomandate

Astăzi 26.11. cca 100 km .Temperatura între 2 și 5 grade C. Nu am dat drumul la " electrice"

Cu amenajări la mobra și echipament, merge la distante medii. Dar mai sunt necesare soluții.

TimePhoto_20241126_101156.jpg

TimePhoto_20241126_114126.jpg

TimePhoto_20241126_125944.jpg

Ce amenajări ați mai întreprins?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, megamotoreta a spus:

Eu am dat o gaura in partea din fata, corespunde cu radiatorul, si pe acolo vine caldura. Am pus o grila auto dezmebrari acolo,sa arate ok.

Interesant!

Astăzi pe Călărași, cca 140 km. Am pus protecțiile de genunchi de enduro. Dar a fost cald, 7 - 8 grade.

TimePhoto_20241128_122655.jpg

Link spre comentariu

7 minutes ago, Constantin said:

Astăzi pe Călărași, cca 140 km.

N-ai dat si tu un semnal sa bem un ceai cald :) 

Link spre comentariu

Acum 21 ore, megamotoreta a spus:

Eu am dat o gaura in partea din fata, corespunde cu radiatorul, si pe acolo vine caldura. Am pus o grila auto dezmebrari acolo,sa arate ok.

La mobrele mai vechi, cu aripioare de răcire pe chiulasa și cilindru, se practica dirijarea aerului încălzit. La răcirea cu apa trebuie instalație.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Constantin a spus:

La mobrele mai vechi, cu aripioare de răcire pe chiulasa și cilindru, se practica dirijarea aerului încălzit. La răcirea cu apa trebuie instalație.

Da,evident, asa functioneaza motoarele termice, racite cu aer sau cu antigel. Daca radiatorul este pozitionat in fata se poate incerca decuparea, aerul cald este sesizabil. Daca vrem sa ne complicam, putem trage inca un radiator in interior, sa corespunda cu genunchii. Asta nu am incercat-o.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Solutia de caroserie clasica, prinsa la mobra, are dezavantaje. Cea din poza,  e evident ca pune probleme la vant lateral. Eu am propus un alt concept - costumul caroserie - dar lumea nu prea a inteles si mi-au inchis topicul.

Link spre comentariu

10 hours ago, ENEOS said:

Așa se face pe autostradă, se oprește pe banda de urgență pt poze?!? 🤦‍♂️

Câtă răutate, n-am văzut! Omul e în pragul unei descoperiri epocale care va revoluționa mersul pe :scooter: și pe noi ne foote grija de mărunțișuri ca regulile de circulație! Doar este în altă ligă! Poate este mână-n mână cu :s1993:!

YNVățătorule, da' o poză cu costumul caroserie nu vede și ochiul nostru?:moron:

Link spre comentariu

Acum 9 ore, ENEOS a spus:

Vrem o țară ca afară, dar ne comportăm rromanește...

Aberatiile se pot emite atat in legalitate, cat si in ilegalitate.

Link spre comentariu

Acum 43 minute, Constantin a spus:

Ajungeți curând la 85 de ani. După ce veți parcurge 300 km cu mobra/zi, iarna, veți fi mai lămuriți. Probabilitatea este mica.

Corect !

Niciodata nu veți putea multumi pe toata lumea.

Merge-ti inainte,sa fiti sanatos,realizati toate inventiile sau modificarile care va trec prin cap,poate vor fi folositoare sau poate nu,intentia conteaza.

Link spre comentariu