819NZT Postat Joi la 17:27 Share Postat Joi la 17:27 Acum 4 minute, 3.14 a spus: Domnu' este servit ..... Mulțumim! Sa fie primit! Ce se vede, se vede bine, promițător. Întrebare: Se merită vizitat? 1 oră în urmă, warlock a spus: Mulțumesc, dar n-am facebook. Am încercat sa văd daca se deschide si nu am reușit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Joi la 17:46 Share Postat Joi la 17:46 18 minutes ago, Kristian said: Shoarecu,maaa... Ce shoarec mah ....e dita'i sobolanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Joi la 17:46 Share Postat Joi la 17:46 (editat) Acum 19 minute, 819NZT a spus: Întrebare: Se merită vizitat? Nu, ca nu e reflexiv. Editat Joi la 17:47 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Joi la 17:46 Share Postat Joi la 17:46 18 minutes ago, 819NZT said: Întrebare: Se merită vizitat? Depinde cum privesti ......Atat pot spune ...in alti ani fu mult mai fain . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Joi la 17:52 Moderatori Share Postat Joi la 17:52 Acum 6 minute, 3.14 a spus: Ce shoarec mah ....e dita'i sobolanu. Pfff,ce o trecut timpu,bro... Guzgan bre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Joi la 19:28 Autor Share Postat Joi la 19:28 Acum 7 ore, DonFlamingo a spus: Sa imi zici si mie te rog daca e Kwickasfucky pe acolo si daca poate au expus Ninja H2 SXSE Și tu, Brutus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Joi la 20:13 Share Postat Joi la 20:13 Acum 44 minute, ENEOS a spus: Și tu, Brutus? Suntem doi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Joi la 20:55 Autor Share Postat Joi la 20:55 Cel puțin doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Joi la 21:33 Share Postat Joi la 21:33 Daca fete n-avem, măcar bembeu avem? Off-topic: despre ce guzgan tot vorbiți, bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Joi la 21:59 Autor Share Postat Joi la 21:59 Acum 9 ore, Kassu a spus: Și fete... Fete sunt? Acum 8 ore, 3.14 a spus: te poti sui pe ce doresti sa probezi Deci de aia nu sunt fete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Joi la 22:29 Share Postat Joi la 22:29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Vineri la 06:45 Share Postat Vineri la 06:45 arata bine ! frumos pilotat, presupun ca ai ochelari VR, altfel nu aveai cum sa obtii asemenea imagini. Nu te vad sa alergi dupa drona ( la propriu) :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 09:38 Autor Share Postat Vineri la 09:38 VR6 sunt ochelarii lui, ca la flocsvagin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Vineri la 10:17 Share Postat Vineri la 10:17 Acum 11 ore, ianachim a spus: Foarte frumoasa filmarea,profesionista,felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 10:30 Autor Share Postat Vineri la 10:30 ȚÂ-ȚE, ȚÂ-ȚE, ȚÂ-ȚE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Vineri la 11:47 Share Postat Vineri la 11:47 ce e misto aici la Laminor, e ca ai spatiu tata, si tot se lucreaza sa-l extinda. Am fost anu trecut cu firma la Food expo sau Horeca ... imens spatiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Vineri la 17:34 Share Postat Vineri la 17:34 (editat) Acum 7 ore, ENEOS a spus: ȚÂ-ȚE, ȚÂ-ȚE, ȚÂ-ȚE!! Nema. Da, spatiu mare, standurile aerisite. In rest mi s-a parut ca la SMAEB, nimic nou. In afara de standul United, s-au hotarat si ei sa mai apara dupa ani de zile. Chinezarii muuulte, asa cum e si piata. Can-Am s-a apucat de facut si mobre, electrice, parca. Mai multe mobre decat echipament, poate scapam intr-un final de talciocul de acum ceva ani. Nu stiu sa va spun daca erau ultimele racnete de mobre iesite de pe la diversi producatori, eu am fost sa vad cum arata in ansamblu, sa ma mai intalnesc cu prieteni de prin industrie si sa duc paduchele de 7 ani care a vazut singurul lui salon moto pe la 3, cred. N-am nimic de criticat, n-am nimic de aplaudat. A, am de criticat: n-am reusit sa ma dumiresc daca exista parcare auto dedicata evenimentului. Ca sa nu incurc traficul m-am luat dupa semne si am parcat in subterana zisa Laminor. Problema a fost ca de acolo n-am gasit nicio iesire spre hala expozitiei si a trebuit sa ies cu j7nioru pe jos pe unde intrasem cu masina si sa o iau inapoi pana in intersectia mare. Daca e vreo parcare dedicata ar trebui semnalizata. Cu mobra nu sunt probleme, se poate parca la intrare. Desi maine cred ca o sa fie macel fata de azi si nu cred ca o sa mai fie loc. Editat Vineri la 17:43 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 18:48 Autor Share Postat Vineri la 18:48 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: intrasem cu masina Dacă te-ai dus cu conserva la eveniment 🏍! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Vineri la 19:01 Share Postat Vineri la 19:01 (editat) Fost, văzut, plecat. Am ajuns pe la prânz, am găsit cu greu un loc unde să pun troaca, iar înăuntru organizatorul nu mi-a oferit nicio surpriză, cum ar fi vreun loc unde să lase omul casca, geaca, mănușile, rucsacul etc. Bine că fuse cald și nu am avut echipament mai greoi. Partea de motociclete reprezentată destul de solid, aș zice, mai ales în ce privește mărcile japoneze, BMW și Ducati. Partea de echipamente cvasi inexistentă ca produse, deși există câteva standuri (Asfalt Uscat și Moto Station printre ele). Cum a zis ieri Păcăliciosu, nema la vânzare. Am discutat cu băieții de la Moto Station, pe care îi cunosc, și au zis că organizatorul a decis să nu se vândă nimic, decât eventual în ultima zi?!?!? Lumea fericită, încăleca tot ce se putea. Fete puține și urâte, pentru cine e interesat. După ce am dat o tură peste tot și am discutat una-alta cu băieții de la Ducati și Honda (Motorteam) am trecut puțin să văd una dintre minunile tehnicii chinezești, cu topic aici pe forum, CF Moto 450 Adv. Pe scurt, pare bine închegată pe dinafară, dar grea ca dracu' comparativ cu KTM 390 Adv (estimez vreun 180kg+). Acestea fiind bifate, am trecut la lucruri serioase, adică am ieșit în curte și am consumat un prânz tradițional (mici și cartofi prăjiți), având grijă să mai diluez colesterolul cu un Merlot de Sâmburești, scump al dracu' (n-am băgat bine de seamă cât a costat mâncarea dar vinul a fost 125 de leușteni, parcă eram într-o cârciumă adevărată). Fiind într-o dispoziție mai favorabilă după conversația cu Merlot-ul, am mai dat o tură pe la chinez, care mi s-a părut la fel de greu ca și prima oară, doar că acum părea și cam urât, apoi mi-am luat picioarele la spinare și m-am îndreptat spre domiciliul conjugal. Ca orice moșoveteran care se respectă, evident că am făcut deplasarea parțial pe autostradă. Cam dificil fără costum caroserie, dar am ajuns acasă într-un târziu, la vinul meu cel de toate zilele (și nopțile, câteodată). Numai bine! Editat Vineri la 19:03 de Kagemusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Vineri la 19:01 Share Postat Vineri la 19:01 (editat) . Acum 13 minute, ENEOS a spus: Dacă te-ai dus cu conserva la eveniment 🏍! Ma tot lupt cu consoarta sa ma lase sa iau paduchele pe mobra. Ajunge superrelaxat la scarite, stie sa se tina, da' ea nu si nu. Editat Vineri la 19:02 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Vineri la 19:13 Share Postat Vineri la 19:13 10 minutes ago, Kagemusha said: Partea de motociclete reprezentată destul de solid, aș zice, mai ales în ce privește mărcile japoneze, BMW, Ducati și Indian. Taman pe ăsta îl uitasem... Și Triumph destul de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Vineri la 19:45 Share Postat Vineri la 19:45 Acum 40 minute, Speedy.K a spus: . Ma tot lupt cu consoarta sa ma lase sa iau paduchele pe mobra. Ajunge superrelaxat la scarite, stie sa se tina, da' ea nu si nu. Asa is mamele, poate cateodata prea protective… A mea ia da deja dauna totala juniorului….nu ai ce cauta pe moto…e periculos,da ea cand mergea….a uitat… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 19:58 Autor Share Postat Vineri la 19:58 Da' Bellini/nelli este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Vineri la 20:23 Share Postat Vineri la 20:23 Acum 24 minute, ENEOS a spus: Da' Bellini/nelli este? Este. Toti chinezii sunt. Acum 38 minute, ALEX-Guzzista a spus: Asa is mamele, poate cateodata prea protective… A mea ia da deja dauna totala juniorului….nu ai ce cauta pe moto…e periculos,da ea cand mergea….a uitat… Exact! Cand mergea si-i placea de numa'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 22:52 Autor Share Postat Vineri la 22:52 Până la urmă mâine - adică azi, sâmbătă, că e trecut de ora 0 - se pune de o întâlnire/întrevedere/whatever la expo? Eu intenționez să ajung pe la 12-13h în principiu, dar sunt flexibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate