MarinL Postat ieri la 09:48 Share Postat ieri la 09:48 nici nu-mi fac probleme de genul acesta... sincer ...chiar ma bucur ca merge forumul... vazusem postari de prin 2016-2017...ma gandeam ca forumul s-a autostins ...ca sa zic asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat ieri la 10:00 Share Postat ieri la 10:00 Acum 1 oră, Jebelu a spus: Daca imi spuneti ca aveti scris si pe usa locuintei dvs Ing Marin L, atunci va cred pe cuvant ca sunteti inginer. Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca se prezinta cu titulatura de inginer, am mai intalnit persoane care se prezentau ca doctori, colonei, generali. Intr-un fel poate e bine sa stii cu cine stai de vorba... Ce ma deranjeaza pe mine este optimismul lui debordant in a reconditiona mobra asta, aproape ca-l invidiez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarinL Postat ieri la 10:13 Share Postat ieri la 10:13 si de ce ar fi rau? te tin la curent pe parcurs...cu imagini, comentarii... poate la sfarsit chiar o sa ma invidiezi... pentru ce ai iesit desigur... stiu ca drumul este foarte lung...iar la capat ma asteapta RAR -ul... Daca o sa-ti placa ce ai iesit...dai o bere... apropos de ceea ce s-a zis mai devreme...cu berea si caietul. P.S. Papucul din poze era si mai si cand l-am cumparat. l-am facut...a luat ITP fara probleme...Sigur ...ceea ce am bagat in el..a fost mai muld decat cu ce l-am cumparat. Noroc ca se gasesc piese. Ceva probleme am avut numai cu cardanul. ala l-am reparat si echilibrat la o firma de specialitate. Daca m-a adus cu 300 de kg in spate pana acasa inseamna ca am facut treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat ieri la 10:55 Share Postat ieri la 10:55 Acum 41 minute, MarinL a spus: si de ce ar fi rau? Poate fi rau, am mai vazut entuziasti care pe parcurs si-au pierdut busola dar daca zici ca papucul avea probleme serioase si l-ai pus pe picioare inseamna ca ai sanse sa faci si M72-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarinL Postat ieri la 10:59 Share Postat ieri la 10:59 Nu ma grabesc... caut piese...desi motorul si cutia (am doua si de niprul cu mers inapoi si de M72 cu 4 trepte de mers inainte) sunt complete, ambreiajul trebuie schimbat, volanta este bunacadrul este in perfecta stare ...nu are suduri strambaturi, deformari. deci...sunt optimist. La 21.11.2006 la 14:06, Dimethylmercury a spus: Stii cumva vreunul care sa indeplineasca doar primele doua conditii? am cumparat eu doua... dar scumpe...nu mi le-a lasat sub 2000E m-au mai costat inca 1000 actele, vama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat ieri la 11:35 Share Postat ieri la 11:35 (editat) Acum 36 minute, MarinL a spus: ... am cumparat eu doua... dar scumpe...nu mi le-a lasat sub 2000E m-au mai costat inca 1000 actele, vama... Nu stiu daca ai vazut, dar ai citat un mesaj de acum 19 ani. Ziceam si eu, asa... Editat ieri la 11:36 de Jebelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarinL Postat ieri la 11:41 Share Postat ieri la 11:41 da. am vazut. poate mai traieste omu'. cine stie..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat ieri la 13:01 Share Postat ieri la 13:01 1 oră în urmă, Jebelu a spus: Nu stiu daca ai vazut, dar ai citat un mesaj de acum 19 ani. Ziceam si eu, asa... 1 oră în urmă, MarinL a spus: da. am vazut. poate mai traieste omu'. cine stie..? Traieste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Dar nu prea o duce bine... :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă 20 hours ago, MarinL said: multumesc... acuma sunt in cautare de piese... eBay, Oldtimer garage... vad eu Pentru piese si ajutor/asistenta tehnica ai sanse mult mai mari sa gasesti aici pe aceasta pagina de facebook: https://www.facebook.com/groups/263904650708639 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Salutam! Domnule Marin înțeleg că locația dumneata este Câmpulung Muscel?! În finalul lui iunie (22-26)la întoarcerea de la Tușnad in plimbarea anuală de o săptămână cu comunistele avem în plan să ne ne oprim la Lerești la nea Marian (proprietar de Simson și Ural M67) . In Raliu au participat cu regularitate in ultimii 6 ani trei M-uri Gabi, Nae și subsemnatul.Sper sa va puteți organiza astfel încât să ne putem întâlni. Până atunci am convingerea că toți membrii acestui grup își vor găsi răbdarea si bună-credință sa vă ajute cu experiența și priceperea sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate