gadi Postat ieri la 15:14 Share Postat ieri la 15:14 Marime XXL Recent schimbat capitonajul. Extra pinlock nou. Livrare personala Pret 900RON 0750430985 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat ieri la 17:08 Moderatori Share Postat ieri la 17:08 Locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat ieri la 17:21 Autor Share Postat ieri la 17:21 Bucuresti-Ilfov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 17:25 Share Postat ieri la 17:25 Vezi ca e ceva in neregula cu interiorul ala, capitonajul, cum ii spui tu. Ori nu e montat cum trebuie, ori nu e marimea potrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat ieri la 17:27 Autor Share Postat ieri la 17:27 Just now, Speedy.K said: Vezi ca e ceva in neregula cu interiorul ala, capitonajul, cum ii spui tu. Ori nu e montat cum trebuie, ori nu e marimea potrivita. Interiorul e perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 17:58 Share Postat ieri la 17:58 Bine. Cum spui tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat ieri la 18:52 Share Postat ieri la 18:52 3 hours ago, gadi said: Pret 900RON Pentru un N86 folosit? Folosit la greu, vreau sa spun, daca a fost nevoie de schimbarea interiorului. 1 hour ago, Speedy.K said: Ori nu e montat cum trebuie, ori nu e marimea potrivita. Nu e nici culoarea potrivita. Nicio casca N86 nu a avut culorile astea la interior de noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat 23 ore în urmă Autor Share Postat 23 ore în urmă Numai "iegzperti" pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă (editat) Acum 35 minute, The Flying Dutchman a spus: Nu e nici culoarea potrivita. Nicio casca N86 nu a avut culorile astea la interior de noua. Acelea-s culorile la N86, pretul si casca o judeca fiecare. Editat 23 ore în urmă de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă (editat) Acum 1 oră, gadi a spus: Numai "iegzperti" pe aici. Prietenas, am vandut 5 ani de zile sute de N86 si mii de Nolanuri. Ti-am spus doar ca ori nu e marimea potrivita, ori nu e montata cum trebuie. Orice prost vede ca nu sta cum trebuie pe carcasa si tu imi spui ca e perfecta?! N-am discutat pretul pentru o casca de veche de cel putin 10 ani de zile (ca atunci a aparut 87 in locul lui 86), nu m-am exprimat despre starea materialelor carcasei dintr-o casca de cel putin 10 ani vechime in privinta protectiei capatanii de motociclist. Asa ca nu deveni obraznic. Ca dupa aia ma apuc si eu sa-ti spun ca ar trebui facut cu casca aia, ce cred eu ca e cu interiorul ala si cam cat pot sa-ti ofer pe ea ca sa o pun intr-un stalp de gard, alaturi de restul castilor mele vechi. Editat 22 ore în urmă de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat 22 ore în urmă Autor Share Postat 22 ore în urmă Just now, Speedy.K said: Prietenas, am vandut 5 ani de zile sute de N86 si mii de Nolanuri. Ti-am spus doar ca ori nu e marimea potrivita, ori nu e montata cum trebuie. Orice prost vede ca nu sta cum trebuie pe carcasa si tu imi spui ca e perfecta?! N-am discutat pretul pentru o casca de veche de cel putin 10 ani de zile (ca atunci a aparut 87 in locul lui 86), nu m-am exprimat despre starea materialelor carcasei dintr-o casca de cel putin 10 ani vechime in privinta protectiei capatanii de motociclist. Asa ca nu deveni obraznic. Nu suntem prieteni, habar n-ai despre ce vorbesti. Mare iegzpert, mare cacaracter. Adevarul e ca n-ai bani sa cumperi, dar o vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Chiar acum, gadi a spus: Nu suntem prieteni, habar n-ai despre ce vorbesti. Mare iegzpert, mare cacaracter. Adevarul e ca n-ai bani sa cumperi, dar o vrei. Daca eram prieteni apelativul nu era asa politicos. Adevarul e ca o vreau, intr-adevar, dar nu mai pun No,an in gard, ca nu e pe calapod. Hai succesuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă 1 hour ago, gadi said: Nu suntem prieteni, habar n-ai despre ce vorbesti. Mare iegzpert, mare cacaracter. Adevarul e ca n-ai bani sa cumperi, dar o vrei. casca aia e garantata doar 5 ani, poti sa te caci pe ea acum! nu mai ofera nici o protectie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat 20 ore în urmă Autor Share Postat 20 ore în urmă 4 minutes ago, MotoS Garage said: casca aia e garantata doar 5 ani, poti sa te caci pe ea acum! nu mai ofera nici o protectie... Cinci ani de la momentul primei apariții a modelului? Oare oferă protecție la vânt măcar, întreb și eu că te vad cunoscător. Auzi, dar daca in aia 5 ani dau cu capu' de caldarâm, pot sa o mai port până la expirarea celor cinci ani? Dar dacă lovesc un bondar la peste 130km/h ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 6 ore, MotoS Garage a spus: casca aia e garantata doar 5 ani Hsmbp, echipamentul pt automobilism sportiv la fel. Dar doar pt că i se diminuează proprietățile ignifuge, pt scaune de exemplu (care au structură din fibră de sticlă sau carbon, burete și un soi de silon, fix ca la căști) există posibilitatea de a fi reignifugate de producător și li se prelungește valabilitatea. Una e garanția și alta durata de viață, mai lăsați consumerismul că ar trebui să aruncăm toate ieșite din garanție! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă 10 hours ago, Speedy.K said: Adevarul e ca o vreau, Stai la rând, suntem mulți care visăm la ea! 9 hours ago, MotoS Garage said: poti sa te caci în ea acum! Fixed! Nu am date exacte despre când a încetat fabricația acestui model. Am avut cândva N86, iar în 2016 am cumpărat N87. Poate vânzătorul a cumpărat-o săptămâna trecută (deși mă îndoiesc că a dat gata capitonajul atât de repede), dar când a fost fabricat ceaunul ăsta pus la vânzare? De cel puțin 9-10 ani. Ambele căști Nolan pe care le-am avut au fost negru mat, niciuna nu a avut culoarea asta la interior. 2 hours ago, ENEOS said: ar trebui să aruncăm toate @ENEOSUnele lucruri chiar trebuie aruncate la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat 11 ore în urmă Autor Share Postat 11 ore în urmă (editat) https://motorai.ro/nolan-n86-louis-special--product--216968 "ie prosti da ie prostii nostrii" casca e a fost cumparate prin 7500AD nu vreti voi sa va ventilati frustrarile intr-un topic separat? mai sunt casti la vanzare, chiar mai antice si mai proaste decat asta, dar fiindca nu fac pare din "comunitate"... Editat 11 ore în urmă de gadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Eu folosesc un N37, cumparat in ”95. A costat aproape cat motocicleta, dar n-am stiut ca expira... Tre sa ma feresc si de Piedone , nu doar de politie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 12 ore, Speedy.K a spus: Prietenas, am vandut 5 ani de zile sute de N86 si mii de Nolanuri... In Romania ai avut vanzarile astea? Chiar nu credeam ca piata moto sta atat de bine in Romania. Despre ce magazin moto vorbim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă @gadi Imi poti spune unde ai gasit buretii pentru ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă 1 minute ago, Contabil said: @gadi Imi poti spune unde ai gasit buretii pentru ea? motardinn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Multumesc! Acum 1 oră, The Flying Dutchman a spus: Ambele căști Nolan pe care le-am avut au fost negru mat, niciuna nu a avut culoarea asta la interior. https://www.icasque.co.uk/Motorcycle-Helmet-Accessories/Helmet-Padding/liner-n86.html?variant=6-276 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă 1 oră în urmă, Motorist@ a spus: In Romania ai avut vanzarile astea? Chiar nu credeam ca piata moto sta atat de bine in Romania. Despre ce magazin moto vorbim? Nu vorbim despre niciun magazin, ci despre importatorul Nolan din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă 2 minutes ago, Speedy.K said: Nu vorbim despre niciun magazin, ci despre importatorul Nolan din Romania. Pai asta e problema, casca a fost achizitionata din afara, faptul ca voi aduceti gunoaie in Romania si le vindeti la fraieri se numeste altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 7 ore în urmă Moderatori Share Postat 7 ore în urmă Baieti,cred ca s-au spus destule,lasati omul sa-si vanda marfa. Multamn fain de intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate