Sari la conținut

3. Red Bull Grand Prix of The Americas

Postări Recomandate

Nu este o conditie necesara sa fie divortata/vaduva....si la perversiunine, ar fi maxim sa tina cu celalalt chilot....

Bezechi a plecat aproape ca o racheta...aproape vertical....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 300
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La 28.03.2025 la 11:51, Method a spus:

Hai sa nu exageram.Ma omoara talentele astea nedescoperite de prin competitiile inferioare 

Vorba ta - tin si eu minte ca a facut un test cu Yamaha si a fost la 0.7-1s de timpii normali cu Yamaha.Ia sa il vedem si pe Honda.

Talentele din tzarana...Partz.

A nuantat-o ca atunci cand a zis sa nu le mai dea mobre asa de performante la aia cu Ducati din pluton,dupa aia a dat-o ca a fost gresit tradus.

CEO'ul poate vorbi multe,asa ceva trebuie trecut prin consiliul de administratie si votat.

.....Tesla.....

Expand  

Nu exagerez. Nu l-ai vazut cum merge. Omul este talent indiscutabil. Peste multi care sunt acum la clasa MotoGP si il includ aici si pe Pecco. Pecco nu este vreun mare talent, ci doar a avut nationalitatea potrivita, care i-a permis sa fie in echipa potrivita, pe motocicleta potrivita si a beneficiat de tot sprijinul uzinei Ducati (de la Domenicali, pana la ultimul mecanic) + 3 echipe de client. De cand vad campionatul asta, nu am mai vazut atata sustinere pentru un pilot, cata i s-a oferit lui Bagnaia. Pe de alta parte, otomanul si-a luat titlurile pe bune, pe motorete care nu erau etalonul, in momentul in care a concurat pe ele. Este un pilot spectaculos, foarte combativ, franeaza formidabil. Chiar daca nu va face mare branza in MotoGP, din motivele pe care le-am mentionat in postarea anterioara, nu ii scade cu nimic talentul. Nu toate supertalentele ajung campioni mondiali. Istoria ofera exemple in acest sens. Castigarea unui titlu nu tine numai de talent, ci este si o chestiune circumstantiala. Sunt multe variabile care intra in reteta castigarii unui titlu. Chiar daca Acosta nu va lua nici un titlu (penntru ca nu se afla unde trebuie cu motocicleta care trebuie), asta nu inseamna ca nu este mai talentat ca Bagnaia. 

Din cate tin minte, a fost la 0.7 s de timpul lui Cracilau, care deja era pilot de teste. 

El intotdeauna este gresit inteles. Ceea ce nu realizeaza, este ca dezmintirile, dupa ce scoate porumbelul, sunt la fel de penibile. Mai bine ar lasa-o moarta... 

Corect. Nici CEO nu face ceea ce il taie capul. Acolo unde CEO face ce ii baseste mintea, se intampla ca la KkTM... ;) 

Scoate tesla din enumerare. Dupa perlele si manifestarile destul de dubioase ale CEO, dl. Musk, actiunile au scazut cu cca 50%. In (M)UE, vanzarile Tesla s-au dus la vale. Daca continua asa si daca nu il trage de maneca pe Trump, sa o lase mai moale cu taxele comerciale si tendintele anexioniste, parca vad ca Tesla va fi istorie

La 28.03.2025 la 16:45, ENEOS a spus:

Facem un topic despre soacre sau e ok să comentăm pe ăla despre căsătorie? :huh:

Expand  

Cum doresti. Cred ca este un subiect care prinde.. :) 

La 28.03.2025 la 16:07, Lup69 a spus:

Zicea cineva ca la COTA va cadea cineva....dar nu a zis cine...

Dar ploua cu galeata....

Expand  

Eu am spus.. dar nu stiu cine. Oricum, daca ploua, MM este the king. 

Link spre comentariu

La 28.03.2025 la 16:08, ENEOS a spus:

:lol:

@Fanii, ați crestat în grindă? 😈

Expand  

Bahaha

La 28.03.2025 la 16:35, Lup69 a spus:

Cum ar fi sa ploua duminica la cursa mare????????Cu MIller si Zarco peste Peco? Nu mai zic de Tirbuson, finu' meu....

Expand  

Cum sa fie.

Își ia viata Peco.

*dacă nu cade MM evident.

La 28.03.2025 la 16:45, Lup69 a spus:

De cand este la moda sa ai suvite grizonate?

Expand  

Nici nu știu ce înseamnă grizonate.
Sa ne apere zeii.

La 28.03.2025 la 17:24, Lup69 a spus:

Nici cine, nici cati...

si cine ar fi Imparatul?

Expand  

Miller? :)))

Miller nu a câștigat și el cu 3 producători?
Doar vin e singuru la capitolul asta?

Link spre comentariu

Tocmai l-am vazut si auzit pe Tirbuson zicand tare si raspicat ca: "daca vrei sa castigi o cursa nu trebuie sa fii cel mai rapid, ci cel mai ticalos de pe circuit!" asta fost traducerea, probabil documentarul l-ati mai vazut, eu acum l-am prins pe primasport2, nu de la inceput...

Link spre comentariu

La 28.03.2025 la 14:19, danypop a spus:

Se anunța precipitații cam pe tot weekendul,deci am putea avea surprize surprize 😁

Expand  

De cand e COTA in calendar, nu tin minte sa fi fost vreo cursa pe ploaie....

La 28.03.2025 la 16:59, xt600 a spus:

.... Oricum, daca ploua, MM este the king.....

Expand  

....of the gravel, fixxed :) :)

Link spre comentariu

La 28.03.2025 la 17:40, Lup69 a spus:

Tocmai l-am vazut si auzit pe Tirbuson zicand tare si raspicat ca: "daca vrei sa castigi o cursa nu trebuie sa fii cel mai rapid, ci cel mai ticalos de pe circuit!" asta fost traducerea, probabil documentarul l-ati mai vazut, eu acum l-am prins pe primasport2, nu de la inceput...

Expand  

Imi aduc aminte un interviu, in care Pedrosa spunea despre Rossi, ca italianul nu urmarea sa fie neaparat cel mai rapid de pe circuit, ci sa ii faca pe ceilalti sa fie mai lenti decat el. Stie rechinul ce stie... l-o fi studiat pe maestru. 

Link spre comentariu

erdeeș - pardon de espresie - nu transmite antrenamentul #2? :huh: În ghidul de pe tv n-apare, iar gurămulții de pe primată mă deprimă mai rău că aiogura ion, plus că imaginea e 💩.

Link spre comentariu

Satana este foarte bun pe pista uda, iar in conditii mixte, ghici cine are prima sansa? Pe ploaie este o loterie pentru toti, iar crashquez este ori la bal ori la spital si pe pista uscata. 

Link spre comentariu

La 28.03.2025 la 19:32, xt600 a spus:

Satana este foarte bun pe pista uda, iar in conditii mixte, ghici cine are prima sansa? Pe ploaie este o loterie pentru toti, iar crashquez este ori la bal ori la spital si pe pista uscata. 

Expand  

pe ud vor risca multi sa bifeze si ei o victorie, asa e cand nu te bati la campionat.

risti maxim pt ceva glorie.

Link spre comentariu

Am vz, da' primatele sunt mai rele că aiogura + harap la(m)bie! 🤬 Cu ăia măcar sunt obișnuit... Iar imaginea nu se compară.

La 28.03.2025 la 19:37, apriliacluj a spus:

Acum merge Moto 2 pe Prima Sport 2, dupa care urmeaza MGP

Expand  

Zici că mă uit la telecolor... 😖

IMG_20250328_220445.jpg

VGA

Ce draq are 🏍️ lui Acosta la roata spate? Suporturi pt sidecases?!? 😳

Link spre comentariu

Noroc ca a căzut Zarco, altfel Peco intra în Q1.

La 28.03.2025 la 21:11, danypop a spus:

Top5, 5 ducate, numa unu e la marginea top 10🙄

Expand  

Numa 1, fostul nr 1, are sens.

Ok, conditii mixte.

Daca Peco iar e sub vreun ducati SH...deja devine jenant.

in acelasi timp omu nu are feeling deci are o scuza buna.

sa vedem cate etape si implicit cate puncte pierdute ii va lua sa-l gaseasca.

sau trebuia sa spun "daca" si nu "cand"?

Editat de frigider
Link spre comentariu