Sari la conținut

4. Qatar Airways Grand Prix of Qatar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 240
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 44 minute, Cavaleru a spus:

nu vine bmw ca nu e asa simplu. poate din 2027. dar greu de crezut. astia sunt isteti cu banii si cu investitiile. doar ca wsbkul nu are aceeasi poularitate ca motogepe ...

image.thumb.png.0f46a87e00af657de999aa71fa3862b3.png

True that.

Mi se pare greu de crezut ca bmw sa investeasca bani cu nemiluita 4nothing de fapt,precum facea KTM.Pt ca...iata la ce te poate aduce.

Nu e exclus insa ca bmw sa cumpere "carcasa" KTM pt gen 15-20 de centi la dolar (adica la o fractiune din costul real) si astfel sa se pricopseasca si cu echipa de gp.Cine stie...

Pecco e "cel mai baiat salon" :10:

Acum 13 minute, B.B. a spus:

Tu in aceeasi fraza spui lucruri care se bat cap in cap.

Deci au existat ceva incidente intre ei si totusi... cei doi sunt amici si se inteleg bine. Nu?

Sau se prefac amandoi sau le-a zis Gigi, "bai va ia mama dreaku daca aud ca va certati, daca va certati vin eu si va bat pe amandoi sa aveti de ce plange!! Ai dreaku golani"

Tu cred ca ai baut apa dupa xt,numai ala ia o fraza si o rastalmaceste cum ii cade lui bine ca sa te contrazica.Cand am zis eu ca se inteleg bine cu adevarat? E o fatada !!!

S-au scuipat in declaratii binisor la Portimao 2024,apoi Pecco a strambat masiv din nas (si pe buna dreptate) la aducerea lui MM la Ducati,zicand ca el il prefera pe Enea (dooh),iar acum vai ce bine se inteleg ei.Haida-de si noi suntem prosti,nu vedem PR'ul?Ma lesi...

Acum 13 minute, B.B. a spus:

Daca MM o sa faca o marlaneasca peste Pecco (nu stiu de unde le tot scoti si tot speri (cred?) ca MM mai face marlanii) o sa se tavaleasca, o sa se ridice si-o sa se stearga de pietris si apoi la press conference o sa zica:  this is racing, no hard feelings. :) 

Am uitat care e ultima marlanie facuta de MM,ultimul red mist soldat cu lezarea unui alt concurent,dar sunt convins ca e dupa Portimao 2024.

Eu sper sa nu loveasca pe nimeni.Sunt insa convins ca va da un branci celui care va indrazni sa se puna in fata lui si va lupta cu el de la egal la egal pt nr.1.

Sunt la fel de convins ca la Cota 2025 am fi asistat la numeroase branciuri date celor din pluton (a la Argentina 2018 remember?) daca nu i s-ar fi desprins scarita cand a cazut,pt ca se vedea cand s-a ridicat ca omul e disperat -boom! atunci era in rosu : atunci au fost absolut toate conditiile bifate pt red mist : MM super-mega-fast,circuit preferat,greseala,plan A gone,plan B gone,daca ar fi existat posibilitatea de recuperare a cateva puncte amarate sa vezi ce jar mancau aia din pluton :D Thank God ca n-a mai avut scarita,ca ii rupea.

Da insa sunt convins 100% ca atunci cand il va tavali pe Pecco (si cred ca la un moment dat se vor intalni de la egal la egal si unul din ei sau amandoi va iesi sifonat),va fi exact precum zici : MM va zice "this is racing eu n-am nimic cu el - friends?Si Pecco ii va da ditai flegma :D (probabil pe buna dreptate)

Asta e tot ceea ce am zis :

1.nu sunt prieteni,doar o simuleaza de PR.

2.la un moment dat cand se vor intalni pe circuit de la egal la egal (ca si viteza) nici unul nu va ceda.Deci unul va iesi sifonat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 7 minute, Cavaleru a spus:

ai nostrii abia observa piese lipsa de pe motoreta..

I-am auzit si eu ca bombaneau ca motoreta lui MM sufera datorita pierderii aero....s-a vazut clar la reluare faptul ca i-a cazut o codita de stegosaur din spate,ceea ce e deja o finete,alea probabil au un rol de a stabiliza fluxul de aer la iesire de pe moto samd,MM a fost intrebat a zis ca nu a simtit nimic schimbat sau deranjant dupa incidentul cu AM.

Meh,Cocu face si el ce poate,cei de pe Digi nu ii mai cataloghez,prefer Prima,acum pe partea cealalta...alti bani alti oameni na :)

Meanwhile Jorge Martin arata destul de rau :

IMG_4408.jpg?width=900

Declaratia Aprilia de azi dimineata :

Jorge Martin spent the night at the Hamad General Hospital.There are no traumatic alterations affecting the brain, cervical spine or abdominal organs.

“An update regarding the rib fractures: eight fractures affect the posterior costal arches from the first to the eighth and there are three fractures observed in the lateral arches from the seventh to the ninth.Minimal pleural swelling is also noted in the context of the known pneumothorax.

“Jorge will remain under observation for a few days in Hamad International Hospital until the pneumothorax resolves.We will update you as soon as we will have relevant news.”

MotoGP champion Martin said on Instagram: “Thank God, this could have been much worse. I’ll try to keep you updated.”

Link spre comentariu

Acum 22 minute, Cavaleru a spus:

psihic :D

:laugh:

Acum 16 minute, Cavaleru a spus:

astia da comentatori.. ai nostrii abia observa piese lipsa de pe motoreta..

:crack:

Acum 3 minute, Method a spus:

Meanwhile Jorge Martin arata destul de rau :

e pa aparate :) 

As dori sa adaug ceva:

OK, vin penalizat, peco urca pe 2.

da bine la tv, dar in sufletul lui nu da. 

la fel si victoria din COTA.

va fi cel mai greu an din viata lui Peco.

nu doar ca MM e peste el, mai e totusi si presiunea de a termina pe 2.

Link spre comentariu

Acum 8 minute, frigider a spus:

OK, vin penalizat, peco urca pe 2.

da bine la tv, dar in sufletul lui nu da. 

la fel si victoria din COTA.

va fi cel mai greu an din viata lui Peco

Achesez.

Sa vedem cum iese din el.

You never know....poate va fi atat de rapid si il freaca pe demon incat face ala (iar) vreo prostie.

Insa...80-90% va pierde campionatul in favoarea lui MM zic eu...

Maravilla (si Pecco) enumera avantajele si dezavantajele KTM :

- fast bike,puternica pe liniile drepte,franeaza bine,accelereaza,iese bine.

- nu vireaza bine :D

-turbulente gramada in spatele ei. (asta cred ca e un avantaj pt ei din moment ce deranjeaza pe adversarii care vor sa ii depaseasca)

Link spre comentariu

Acum 2 minute, Method a spus:

You never know....poate va fi atat de rapid si il freaca pe demon incat face ala (iar) vreo prostie.

atat MM cat si Peco , de fapt oricine poate gresi complet gratuit.

MM a comis-o in GP, peco in quali.

mai sunt destule etape, sanse pt amandoi sa o comita :) 

*in apararea lui Miller ce auzis englezii:
a fost cam bolnav weekendu asta

si nu simtea fata - asta fiind circuit unde tre sa simti fata

da cica la Jerez ii place, sa vedem.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, xt600 a spus:

Clar ca ai alt feeling si in consecinta mergi mai bine cu o presiune usor mai scazuta, dar nu ar fi avut nici o importanta daca presiunea era la liber, pentru ca toti pilotii ar fi pus in pneuri presiunea la care sa se simta bine. Insa in momentul in care regula stabileste o presiune minima si toti ceilalti piloti se conformeaza, iar unul merge chiar si cu o fractiune de bar in minus, avantajul este evident. 

Nu cred ca a fost gresala, a fost intentionat. Nici in visele lor cele mai umede, nu credeau ca Vin va ajunge sa conduca cursa pentru atatea tururi, so.. au pus aer in gume ca pentru o cursa in pluton. Imi este greu sa cred ca intr-o competitie de acest nivel, in care toti parametrii sunt monitorizati si apar pe telemetrie, etc, etc, o echipa tehnica (fie si de client), poate sa greseasca atat de flagrant. Vin, a mers pe mana echipei. Cred ca si el se mira la un moment dat cat de bine merge, dar nu stia de ce.. ;)

n-are legatura cu feelingul o presiune mai mica, ca e vb de f putini bari acolo. Regula e de safety. Vin a mers bine si in spatele luo mm si in fata lui. Pe final MM a mers bine pt ca si-a conservat mai bine guma fata. Chiar el a declarat asta. Dar si pe final  vin a avut ritm, bag nu l-a putut apropia. Greseala lui a fost ca l-a depasit pe MM si a mers in aer curat mai rece de unde si presiunea care a scazut. 
mai mult decat atat, cand MM l-a depasit a fost pt  ca a iesit larg de mai multe ori, ceea ce teoretic nu o faci din cauza unei presiuni scazute, care teoretic iti da mai mult grip, dar si mai multa miscare pe fata, pt ca, guma se deformeaza mai mult, deci si o pata de contact mai mare.

raman la parerea ca daca statea in spate rezolva cu presiunea si avea si o sansa mai mare sa castige pt ca isi conserva mai bine guma. 
doar ca Vin stie sa mearga doar cand e in fata. 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, B.B. a spus:

Tu in aceeasi fraza spui lucruri care se bat cap in cap.

Deci au existat ceva incidente intre ei si totusi... cei doi sunt amici si se inteleg bine. Nu?

Sau se prefac amandoi sau le-a zis Gigi, "bai va ia mama dreaku daca aud ca va certati, daca va certati vin eu si va bat pe amandoi sa aveti de ce plange!! Ai dreaku golani"

Daca MM o sa faca o marlaneasca peste Pecco (nu stiu de unde le tot scoti si tot speri (cred?) ca MM mai face marlanii) o sa se tavaleasca, o sa se ridice si-o sa se stearga de pietris si apoi la press conference o sa zica:  this is racing, no hard feelings. :) 

Prieteni nu sunt, asta este clar, dar au gasit (deocamdata), un modus vivendi, sub privirea atenta a lui big boss, Jiji. Jiji nu este Jarvis, sa scape situatia de sub control. In alta ordine de idei, sezonul asta nu s-au intalnit pe pista, in asa fel incat sa apara coliziuni intre ei, asadar, nici motive pentru escaladarea tensiunilor dintre ei. Desigur, exista acea tensiune data de faptul ca sunt coechipieri si rivali, dar nu mai mult de atat. In plus, Pecco este un tip educat si cu bun simt. Concluzie: nu sunt prieteni, dar pastreaza un nivel de comunicare decent si nu isi spala rufele in public. Nu ma astept nici pe viitor la situatii conflictuale deschise intre cei doi. In orice caz, nu de genul celor care ajung in zgura presei. Cu siguranta, relatiile dintre cei doi se vor raci mai mult, in cazul vreunui incident in cursa, dar nu vorm avea parte de circ, asa cum isi doresc unii.  

Link spre comentariu

nu inteleg frate, adica echipa sarbatorea cu Mav dar ei stiau ca a fost sub?

cum vine asta?

Acum 5 minute, Cavaleru a spus:

nu gasesc topul asta. pe cat era J Lo?

habar nu am, a aparut pe grafica, de-acolo am luat-o.

google e prietena ta:

image.thumb.png.76f244f34a7b64fcc3642e2197b5691e.png

nu cred ca-l bate pe rossi cu aia 4 ani lipsa :)

Editat de frigider
Link spre comentariu

Acum 9 minute, frigider a spus:

cum vine asta?

google e prietena ta:

nu-i trebuie decat 4 sezoane fara lipsa de pe podium, la ce concurenta are. is duable :)

Link spre comentariu

Acum 28 minute, frigider a spus:

Pedro e pe moto 24. Cerule.

...si moto 25 ar fi....care?

Crezi ca din moment ce din toamna deja au iesit la iveala problemele KTM cu banii,s-au mai bagat ceva bani in moto de gp?C'mon...

Acum 24 minute, xt600 a spus:

Prieteni nu sunt, asta este clar, dar au gasit (deocamdata), un modus vivendi, sub privirea atenta a lui big boss, Jiji. Jiji nu este Jarvis, sa scape situatia de sub control. In alta ordine de idei, sezonul asta nu s-au intalnit pe pista, in asa fel incat sa apara coliziuni intre ei, asadar, nici motive pentru escaladarea tensiunilor dintre ei. Desigur, exista acea tensiune data de faptul ca sunt coechipieri si rivali, dar nu mai mult de atat. In plus, Pecco este un tip educat si cu bun simt. Concluzie: nu sunt prieteni, dar pastreaza un nivel de comunicare decent si nu isi spala rufele in public. Nu ma astept nici pe viitor la situatii conflictuale deschise intre cei doi. In orice caz, nu de genul celor care ajung in zgura presei. Cu siguranta, relatiile dintre cei doi se vor raci mai mult, in cazul vreunui incident in cursa, dar nu vorm avea parte de circ, asa cum isi doresc unii.  

:agree:

Educati educati dar Pecco l-a scuipat peste gard la Portimao.

Eu cred ca in cazul unui incident in cursa vom asista la un razboi a la Rossi-Lorenzo cu paravanul dintre boxe.

Aveti doar putintica rabdare :)

Chiar acum, Cavaleru a spus:

nu-i trebuie decat 4 sezoane fara lipsa de pe podium, la ce concurenta are. is duable :)

No way.

Cariera lui Rossi a fost mult mai lunga decat va fi a lui MM.

Si pe partea cealalta,poate MM nu va avea tot timpul o moto competenta,cine stie ce se intampla din 2027....

Link spre comentariu

traim si vedem, sunt niste ani buni de tras.

si pt fani:

vlcsnap-2025-04-14-12h47m40s532.png

...si moto 25 ar fi....care?

aia cu mass damper?

Educati educati dar Pecco l-a scuipat peste gard la Portimao.

detaliaza te rog.

Link spre comentariu

Acum 3 minute, Method a spus:

No way.

Cariera lui Rossi a fost mult mai lunga decat va fi a lui MM.

Si pe partea cealalta,poate MM nu va avea tot timpul o moto competenta,cine stie ce se intampla din 2027....

pai e tanar, inca mai poate trage de el 3-4 sezoane lejer. concurenta pare ca n-are..

Link spre comentariu

1 oră în urmă, frigider a spus:

cum vine asta?

google e prietena ta:

Toate cifrele lui Rossi sunt perfect tangibile pentru cabron. Anul asta il egaleaza la nr de titluri, iar la anul, dupa toate probabilitatile il va depasi. In ritmul in care castiga cursele, pe la anul va avea sansa sa egaleze si sa depaseasca nr de victorii, iar in urmatorii ani, il va ajunge si la nr. de podiumuri. Dar asta nu ii va scadea cu nimic aura lui Rossi. 

Tardozzi: “We have to thank Pecco for that because he’s the guy who led the [growth] of the bike.” Asta pentru cine se indoia ca Pecco a fost (cel putin pana acum), omul care avea cel mai greu cuvant in dezvoltarea motocicletei. https://www.crash.net/motogp/news/1067929/1/davide-tardozzi-credits-past-years-ducati-marc-marquezs-red-hot-form

Link spre comentariu

Acum 2 ore, frigider a spus:

vlcsnap-2025-04-14-12h47m40s532.png

aia cu mass damper?

detaliaza te rog.

Hahaaa...o matura bosumflata :bounce:

Eu stiu ca Acosta are aceeiasi motoreta ca si Binder.Adica ultima iteratie ca sunt KTM factory nu?Iar prin contract lui tech3 le este data tot ultima iteratie,e un fel de cum era Pramac pt Ducati.Deci nu inteleg ce "motoreta veche" are Acosta...

Eh,reia declaratiile lui Pecco de dupa Portimao 2024,ce sa zic...nu s-a exprimat in termeni tocmai elogiosi la adresa lui Marquez si a skillului sau in a depasi,iar Marquez a zis ca Pecco a facut o greseala si ca si-a aparat prea agresiv pozitia 5-6? pt care se bateau nemaiavand gume.

Cert e ca daca se mai intampla in mod sigur se vor blama unul pe celelalt.

Si la fel de cert este ca a mai fost incercata faza asta cu 2 campioni la aceeiasi echipa si in motogp dar si in F1 la greu,(pt ca multi sefi de echipa erau over-confident in autoritatea lor si nu inteleg ca 2 alfa males niciodata nu se vor intelege pt ca fiecare va vrea totul pt ei),si de fiecare data a iesit urat mai ales pt echipa.

Dar nu e ceva ce critic - eu am spus inca de cand a semnat MM ca va fi f bine pt spectacol si pt noi pt ca vom avea la ce ne uita :)

Acum 2 ore, Cavaleru a spus:

pai e tanar, inca mai poate trage de el 3-4 sezoane lejer. concurenta pare ca n-are..

MM 33 anisori...Lorenzo la cat s-a retras?

E top dog da,si mai are 3-4 sezoane in el,dar cine stie ce motoreta va mai prinde...si iata ca motoreta conteaza covarsitor.

Nu,eu nu il vad sa vina la 190 podiumuri.DAr nici nu conteaza traba asta pt el - a zis de multe ori ca va merge cat se simte bine si cat poate sa fie performant si sa se bata la titlu.Cand nu mai poate,da quit.Mi se pare normal.

Daca pe viitor prind Acosta,Martin sau Quartararo motorete decente,s-ar putea sa nu mai fluiere Marquez asa prin miriste ca acum....

Acum 2 ore, apriliacluj a spus:

poate ca din 2027 cu noile motoare de 850, vor reveni iarasi japonezii la putere....

...la ce sistem de lucru au...nu as paria.Desi Honda are puterea financiara necesara si willingness'ul - dorinta in a baga bani destui cat sa ajunga iar sus.Sper doar sa mai vina inca unul la nivelul Ducati.Macar 1 constructor.Oricare,i don't care,dar sa nu faca Ducati legea iar.

Link spre comentariu

totusi la honda se vad rezultatele, anu trecut cand incercau sa modifice motoreta facuta pt Satana erau la coada clasamentelor si acum au urcat 10 pozitii. progresul exista.vedem ce coc pana la sf anului.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Cavaleru a spus:

Teoretic da. Sa vedem.

Acum 3 ore, apriliacluj a spus:

poate ca din 2027 cu noile motoare de 850, vor reveni iarasi japonezii la putere....

Poate.

Moto aia nu se conduce singura.

1 oră în urmă, Method a spus:

Daca pe viitor prind Acosta,Martin sau Quartararo motorete decente

Martin știm ce face când moto nu se simte ok. Merge rau.

Peco la fel.

Q...se vede.

Altu ca mm sa nu se simtă moto ok sau sa nu i placa un cauciuc da sa fie nevoit sa meargă cu el - o duce sus.

De fapt moto toată sa fie gunoi (Honda 2023) și omu tot scoate maxim din ea.

Nimeni nu face asta.

Scuzele mele : doar vinales o face. 3 curse pe an :))) indiferent dacă moto e praf /ok

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Method a spus:

...la ce sistem de lucru au...nu as paria.Desi Honda are puterea financiara necesara si willingness'ul - dorinta in a baga bani destui cat sa ajunga iar sus.Sper doar sa mai vina inca unul la nivelul Ducati.Macar 1 constructor.Oricare,i don't care,dar sa nu faca Ducati legea iar.

MM a fost la putere pana a reusit Ducati sa faca o mobra care sa-l bata pe MM. 

acuma MM+Ducati este greu de depasit. 
Dupa 2027, nu atat de mult motorul cat interzicerea aero poate sa schimbe balanta un pic, dar cineva tre sa faca o mobra extraordinara in combinatie cu un pilot extraordinar. 
in momentul de fata eu vad doar 4 piloti capabili sa-l bata pe MM pe o motoreta net superioara si plecand de la ideea ca ducati va suferi major fara aero( ipoteza care e sustinuta si de declaratiile de ieri, ca ducati ia curbele greu) si anume : JM, Bag, Q si Acosta. Trebuie sa se alinieze niste planete ca sa se intample asta.

Link spre comentariu