Sari la conținut

MV Agusta brutale RS sau Bmw M1000r

Cbr1000
 Share

Postări Recomandate

Nu stiu ce faci cu 1000cmc si peste 200cp in oras, e crima cand trebuie sa sugrumi motorul ala ca sa mergi cu 50....Nici pe autostrada sau unde sunt linii drepte nu prea mai ai ce face cu ea (din cauza radarelor mai ales si a protectiei slabe la vant).

Pentru impresonat pitipoance merge si o vitezana de 600cmc cu 80cp, care e mult mai ok si in trafic. Nu se pricep ele la motoare (doar sa fie rosu)

Uite ceva la jumatate de pret fata de MV:

https://www.motoboom.ro/motocicleta-suzuki-gsx-s-1000-abs-m4.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAABRBgjdIBirJybP3_9qu7G2ovvuP_&gclid=CjwKCAjwn6LABhBSEiwAsNJrjt-gYOd-Hu64N57VrHdj4b3I92boT6OlAbgB-jf3VLmKXFMcY5mkCxoCrz0QAvD_BwE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 hour ago, DonFlamingo said:

Da, dar tot este o stare de incertitudine motiv pentru care nu mi-as lua asa ceva. 

Mai sunt si alti producatori in situatii similare dar parca nu la fel ca KKTM (cacofonia este intentionata). 

@Cbr1000 nu poti sa le si testezi? La BMW stiu ca poti face test drive, nu stiu la ATVRom daca au la test. 

Asa te convingi cel mai bine care e pentru tine. 

La BMW am testat deja, e misto. MV-ul nu e disponibil nici petru vizionare in showroom, nici pentru test ride, o iei din poze:)). Am vazut-o la evenimentul MotoExpo din martie, mi a atras privirea, dar nu credeam ca o sa mi-o permit vreodata si nu am analizat-o prea mult.

12 minutes ago, Leon said:

Nu stiu ce faci cu 1000cmc si peste 200cp in oras, e crima cand trebuie sa sugrumi motorul ala ca sa mergi cu 50....Nici pe autostrada sau unde sunt linii drepte nu prea mai ai ce face cu ea (din cauza radarelor mai ales si a protectiei slabe la vant).

Pentru impresonat pitipoance merge si o vitezana de 600cmc cu 80cp, care e mult mai ok si in trafic. Nu se pricep ele la motoare (doar sa fie rosu)

Uite ceva la jumatate de pret fata de MV:

https://www.motoboom.ro/motocicleta-suzuki-gsx-s-1000-abs-m4.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAABRBgjdIBirJybP3_9qu7G2ovvuP_&gclid=CjwKCAjwn6LABhBSEiwAsNJrjt-gYOd-Hu64N57VrHdj4b3I92boT6OlAbgB-jf3VLmKXFMcY5mkCxoCrz0QAvD_BwE

Eu am miar deja si nu merg nici cu 50 in oras:))) Dar recunosc ca ai perfecta dreptate rațional vorbind. Dar tot din punct de vedere rational, motociclismul nu ar trebui practicat, e prea periculos

2 hours ago, Speedy.K said:

Daca schimbi guma nu se mai numeste pana. Se numeste ca ai suparat pe cineva si ti-a rezolvat-o pe talon. Si daca tu schimbi in 10 minute o guma spate cand esti pe drum si ai facut pana, indiferente ce piulita ai avea la roata, cred ca m-as angaja sa-ti platesc eu Augusta aia.

Si lasa vrajeala si vezi cum se numeste marca aia de mobre. Pe mine nu ma pasioneaza aspiratoarele de pitipoance de Dorobanti, prefer jucariile care te pot duce oriunde esti tu in stare s-o duci pe ea.

Nu vrei tu sa iti versi frustrările prin alta parte, vezi ca sunt operatii pentru problema ta ca sa nu mai fii asa furios tot timpul. 

Link spre comentariu

@Cbr1000 eu zic sa iei ce iti place mai mult dpdv vizual. pana la urma o astfel de motoreta o iei sa te plimbi si sa iti faca placere sa te dai cu ea. Sa intorci mereu capu dupa ce o parchezi si sa o admiri cand te indepartezi de ea.

grijile astea pt garantie, unde cum schimb roata ar trebui sa fie ultimele pe lista de griji.

Link spre comentariu

Acum 49 minute, Cbr1000 a spus:

...

Nu vrei tu sa iti versi frustrările prin alta parte, vezi ca sunt operatii pentru problema ta ca sa nu mai fii asa furios tot timpul. 

... Hopa, se ridică "nivelul" discuției. Succesuri...

Link spre comentariu

Acum 17 ore, Cbr1000 a spus:

Vreau sa imi fac o ultima pofta copilărească inainte de a face 30 de ani si sa renunt la placerile mele.

am dificultăți in a face o alegere.

Pe deoparte, Mv Augusta Brutale 1000rs este o motocicletă mai rara si mai deosebita, dar îi lipsește suspensia ajustabilă electronic, dar problema mai mare in Romanica e ca daca se strica, desi in garantie, nu prea are cine sa ti-o repare, e mono braț cu cheie si nu are cine sa iti schimbe un cauciuc spate daca ai nevoie….

Pe de alta patre Bmw-ul e un pic mai scump si stiga un pic dupa atentie, dar parca n-as lua S1000r ca daca adaugi niste dotari te apropii foarte mult ca pret de M ce vine cu ele standard plus un motor mai capabil si vorba aia, e M

Voi ce parere aveti?IMG_0819.thumb.jpeg.c028f3e081b2fbe9c0952983af7683e8.jpegIMG_0732.thumb.jpeg.4f22d9fa88f9fdc183f60188695cdb63.jpeg

Eu dintre astea doua as lua o pe a 3a:)))))))))

Ducati Streetfighter V4 S daca ai buget de r cu pachet m, daca nu, aia e :P

Si ai si suspensie, si italianca, si desing, exotica, o iei rosie-sexi as fuck, ai tot ce trebuie :D

si milioane de cai, top :))

Offtopic-apoi, daca la 30 de ani deja te lasi de placeri, trist:))))))))))

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Cbr1000 a spus:

La BMW am testat deja, e misto. MV-ul nu e disponibil nici petru vizionare in showroom, nici pentru test ride, o iei din poze:)). Am vazut-o la evenimentul MotoExpo din martie, mi a atras privirea, dar nu credeam ca o sa mi-o permit vreodata si nu am analizat-o prea mult.

Eu am miar deja si nu merg nici cu 50 in oras:))) Dar recunosc ca ai perfecta dreptate rațional vorbind. Dar tot din punct de vedere rational, motociclismul nu ar trebui practicat, e prea periculos

Daca numesti cu subiect si predicat frustrarile pe care le-ai dentificat si se si potrivesc jur ca iti multumesc si-ti platesc si consultatia.

Link spre comentariu

4 hours ago, Adrian M. said:

Eu dintre astea doua as lua o pe a 3a:)))))))))

Ducati Streetfighter V4 S daca ai buget de r cu pachet m, daca nu, aia e :P

Si ai si suspensie, si italianca, si desing, exotica, o iei rosie-sexi as fuck, ai tot ce trebuie :D

si milioane de cai, top :))

Offtopic-apoi, daca la 30 de ani deja te lasi de placeri, trist:))))))))))

Da, mai ales SP2, dar nu e chiar ada. M ul fara pachet Carbon e vreo 23 de mii pe cand Ducati e 30k

2 hours ago, Speedy.K said:

Daca numesti cu subiect si predicat frustrarile pe care le-ai dentificat si se si potrivesc jur ca iti multumesc si-ti platesc si consultatia.

Te astept la cabinet

Link spre comentariu

Acum 13 ore, Djenavar a spus:

Adevarul crunt este ca atunci cand cumperi un moto de 25-35 mii ,te gandesti la piulita spate🫣 ceva abominabil, acum fara gluma, daca esti nehotarat intre acestea 2, cauta a 3.ia. 

Sa ne intelegem…..piulita este esentiala in viata omului pana in 30 de ani…hihihi

Link spre comentariu

2 hours ago, ianachim said:

Sa ne intelegem…..piulita este esentiala in viata omului pana in 30 de ani…hihihi

9 hours ago, Cavaleru said:

@Cbr1000 eu zic sa iei ce iti place mai mult dpdv vizual. pana la urma o astfel de motoreta o iei sa te plimbi si sa iti faca placere sa te dai cu ea. Sa intorci mereu capu dupa ce o parchezi si sa o admiri cand te indepartezi de ea.

grijile astea pt garantie, unde cum schimb roata ar trebui sa fie ultimele pe lista de griji.

Asa am sa fac

Link spre comentariu