Sari la conținut

MV Agusta brutale RS sau Bmw M1000r

Cbr1000
 Share

Postări Recomandate

Vreau sa imi fac o ultima pofta copilărească inainte de a face 30 de ani si sa renunt la placerile mele.

am dificultăți in a face o alegere.

Pe deoparte, Mv Augusta Brutale 1000rs este o motocicletă mai rara si mai deosebita, dar îi lipsește suspensia ajustabilă electronic, dar problema mai mare in Romanica e ca daca se strica, desi in garantie, nu prea are cine sa ti-o repare, e mono braț cu cheie si nu are cine sa iti schimbe un cauciuc spate daca ai nevoie….

Pe de alta patre Bmw-ul e un pic mai scump si stiga un pic dupa atentie, dar parca n-as lua S1000r ca daca adaugi niste dotari te apropii foarte mult ca pret de M ce vine cu ele standard plus un motor mai capabil si vorba aia, e M

Voi ce parere aveti?IMG_0819.thumb.jpeg.c028f3e081b2fbe9c0952983af7683e8.jpegIMG_0732.thumb.jpeg.4f22d9fa88f9fdc183f60188695cdb63.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 7 ore, Cbr1000 a spus:

Vreau sa imi fac o ultima pofta copilărească inainte de a face 30 de ani si sa renunt la placerile mele.

Pe deoparte, Mv Augusta Brutale 1000rs este o motocicletă mai rara si mai deosebita, dar îi lipsește suspensia ajustabilă electronic, dar problema mai mare in Romanica e ca daca se strica, desi in garantie, nu prea are cine sa ti-o repare, e mono braț cu cheie si nu are cine sa iti schimbe un cauciuc spate daca ai nevoie….

Pe de alta patre Bmw-ul e un pic mai scump si stiga un pic dupa atentie, dar parca n-as lua S1000r ca daca adaugi niste dotari te apropii foarte mult ca pret de M ce vine cu ele standard plus un motor mai capabil si vorba aia, e M

Voi ce parere aveti?IMG_0819.thumb.jpeg.c028f3e081b2fbe9c0952983af7683e8.jpegIMG_0732.thumb.jpeg.4f22d9fa88f9fdc183f60188695cdb63.jpeg

Da' de ce vrei sa renunti la placerile tale, ai de gand sa te calugaresti dupa aia?

Link spre comentariu

Acum 8 ore, Cbr1000 a spus:

Daca te iei dupa raritatea unui service (de calitate), nu cred ca ai mai multe sanse cu BMW. "Parerea mea". Baietii seriosi din vestul tarii, isi mai faceau reviziile si pe la Budapesta. Mai ieftin si mai bun.
Daca te iei dupa "stiga un pic de atentie", se pare ca joaca in aceeasi liga.
P.S. Cam repede cu renuntatul la placeri. Ramanem copii toata viata, doar jucariile devin din ce in ce mai scumpe ;)

Link spre comentariu

Brutale, pt ca italienii stiu sa creeze emotie pe 2 roti.

Importator e ATVrom deci ai garantia acoperita..

piulita aia spate se gaseste si pe Ducatiuri :) sigur o sa te poata ajuta cei de acolo sa o dai jos, daca nu, cat poate costa o tubulara dedicata operatiunii asteia...

https://www.cncracing.com/en/product/socket-drive-tool-for-front-and-rear-wheel-nuts-mv-agusta-1371.html

eventual o comanzi de la ATVrom odata cu motoreta :)

sau mai ieftin https://www.autodoc24.ro/force/13659241

Editat de Cavaleru
Link spre comentariu

Adevarul crunt este ca atunci cand cumperi un moto de 25-35 mii ,te gandesti la piulita spate🫣 ceva abominabil, acum fara gluma, daca esti nehotarat intre acestea 2, cauta a 3.ia. 

Link spre comentariu

Acum 14 minute, Djenavar a spus:

Adevarul crunt este ca atunci cand cumperi un moto de 25-35 mii ,te gandesti la piulita spate🫣 ceva abominabil, acum fara gluma, daca esti nehotarat intre acestea 2, cauta a 3.ia. 

well said :)

Link spre comentariu

BMW-ul! Indiferent de cine ce zice, ai mai multe opțiuni de service-uri iar cei la Bavaria sunt chiar ok acum in noua locație. 

Nu te înțelegi cu ei? Te duci la ceilalți. 

+ sunt mult mai fiabile decât MV Augusta. 

Link spre comentariu

Chiar acum, DonFlamingo a spus:

BMW-ul! Indiferent de cine ce zice, ai mai multe opțiuni de service-uri iar cei la Bavaria sunt chiar ok acum in noua locație. 

Nu cred ca, cauta fiabil😁 cauts ceva sa fure ochii pe la o cafenea de Dorobanti😁

Link spre comentariu

Agusta si BMW sunt cele mai putin interesante naked-uri mari ( sau super naked cum mai zic unii).

Vrei ceva cu adevarat deosebit sau macar interesant ? Atunci ai de ales intre KTM 1290 SDR  (motor V2), Triumph 1200 RS (motor triplu), Aprilia Tuono 1100 ( motor V4). Ducati Streetfighter e prea fierbinte la propriu .

Motorul 4 in linie este fenomenal doar in sportive . In naked dilueaza distractie pana la punctul in care ai impresia ca mergi cu un Hornet pitin mai puternic.

Link spre comentariu

• apriliacluj changed the title to MV Agusta brutale RS sau Bmw M1000r

Dacă vrea să fure ochii, mai mare șmecherie decât Rocket 3 nu este. Și e mai fiabil decât alea două.

Strict la subiect: KTM SuperDuke, modelul cel mai recent. Cuplu monstru, design aparte. Dacă ești la vârsta la care contează mai mult caii decât cuplul, ia ce ți-ai propus, eu unul am descoperit că e mai distractiv cuplul.

Link spre comentariu

Acum 16 minute, Lucian_M a spus:

Dacă vrea să fure ochii, mai mare șmecherie decât Rocket 3 nu este. Și e mai fiabil decât alea două.

Strict la subiect: KTM SuperDuke, modelul cel mai recent. Cuplu monstru, design aparte. Dacă ești la vârsta la care contează mai mult caii decât cuplul, ia ce ți-ai propus, eu unul am descoperit că e mai distractiv cuplul.

asta cu designul e discutabila, e aparte da dar asta nu inseamna ca e ceva ce toata lumea isi doreste :D

Link spre comentariu

8 minutes ago, DonFlamingo said:

Da cum puteți mah baeț mah sa recomandaț KKTM? Pai ăștia sunt cu un picior in groapă de bune ce sunt. 

Problemele financiare ale ktm nu au nicio legatura cu modelul SDR . Sunt legate doar de motorizarile problematice 790 si 890 ( axe cu came de slaba calitate ) si politica verde criminala, de deindustrializare.

Restul de motorizari sunt fantastice , fiabile pe partea mecanica , cu multe erori pe partea electronica. Barbatii adevarati nu au nevoie de electronica.💪

Dar se pare ca vor fi pe linia de plutire in viitorul apropiat si mediu. Pe termen lung....

Link spre comentariu

2 hours ago, Cavaleru said:

piulita aia spate se gaseste si pe Ducatiuri :) sigur o sa te poata ajuta cei de acolo sa o dai jos, daca nu, cat poate costa o tubulara dedicata operatiunii asteia...

https://www.cncracing.com/en/product/socket-drive-tool-for-front-and-rear-wheel-nuts-mv-agusta-1371.html

Eu am mai avut probleme cu cei de la AtvMoto, iar din ce m-am informat, cand e vorba de MvAugusta, isi cam pun mâinile in cap si te saluta din mers

1 hour ago, Lucian_M said:

Nu e, dar e prea grea si mult mai putin agila, e racheta doar in linie dreapta

9 hours ago, Tomy_k said:

Eu as trece cu viteza pe langa ambele si as cumpara un SDR 1290.

Nu sunt fan 2 cilindrii si nici look ul Ktm nu e pt mine

9 hours ago, Tomy_k said:

Eu as trece cu viteza pe langa ambele si as cumpara un SDR 1290.

Nu sunt fan 2 cilindrii si nici look ul Ktm nu e pt mine. Dar fantastice 

2 hours ago, Djenavar said:

Nu cred ca, cauta fiabil😁 cauts ceva sa fure ochii pe la o cafenea de Dorobanti😁

Merg aproape exclusiv numai cu motocicleta in sezon, deci caut ceva sa fie si fiabil. Nu sunt de bani gata, ci doar vreau sa fac sacrificiul asta financiar înainte sa îmi întemeiez o familie, caci dupa nu imi voi mai permite

2 hours ago, Djenavar said:

Te gandesti ca daca faci o pana spate, trebuie sa o remorchez pana la un service care iti poate demonta roata in loc sa o fac singuri 10 min si sa scap de batai de cap

4 hours ago, Speedy.K said:

Da' de ce vrei sa renunti la placerile tale, ai de gand sa te calugaresti dupa aia?

Da

2 hours ago, DonFlamingo said:

Mersi

3 hours ago, Cavaleru said:

Mersi, daca ma hotărăsc asupra ei, o cumpar ca nu stau eu dupa aia la AtvMoto. Am avut o problema pe electric la ei si dupa o tentativa de o face in garantie, oamenii mei nu au putut sa o faca si au ales sa insiste ca motocicleta nu are nimic(se oprea in relanti). In final am vandut o in pierdere cu tot cu garantie

Link spre comentariu