Isaaxq Postat Joi la 17:37 Share Postat Joi la 17:37 Bună ziua! Am 20 de ani, 63 de kg și 1.52 înălțime. Mi-aș dorii foarte mult să pot conduce o motocicletă, dar înălțimea nu prea mă ajută. Ce motocicletă mi-ați recomanda pentru această înălțime, dacă aș avea permisul ? ( ceva sport, nu chopper ). Dacă este cineva care ar putea să mă ajute, aștept mesaj aici sau pe Instagram( ig: _isaaxq_ ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Joi la 17:55 Share Postat Joi la 17:55 Salut! Eu la 1.64 merg bine pe ninja 300/400/650, mai depinde si de lungimea picioarelor. Pune si tu la profil locatia in care te afli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Joi la 18:06 Share Postat Joi la 18:06 Ieri a trecut pe langa mine un KTM 390 RC. O frumusete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Joi la 18:50 Share Postat Joi la 18:50 1 oră în urmă, Isaaxq a spus: Bună ziua! Am 20 de ani, 63 de kg și 1.52 înălțime. Mi-aș dorii foarte mult să pot conduce o motocicletă, dar înălțimea nu prea mă ajută. Ce motocicletă mi-ați recomanda pentru această înălțime, dacă aș avea permisul ? ( ceva sport, nu chopper ). Dacă este cineva care ar putea să mă ajute, aștept mesaj aici sau pe Instagram( ig: _isaaxq_ ) Sport?! Pe bune?! Macar supersport, acolo, sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Joi la 20:13 Share Postat Joi la 20:13 (editat) Tiriboții sunt peste tot...sau Tiribot a înviat! Editat Joi la 20:19 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Joi la 20:17 Share Postat Joi la 20:17 Acum 4 minute, Kassu a spus: Tiriboții sunt peste tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Joi la 20:46 Share Postat Joi la 20:46 Uite, adevarul e ca nu ma gindeam la circuite moto ...... banuiam ca se refera la design. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 06:31 Share Postat Vineri la 06:31 ia in calcul si un scuter, sunt cateva cu look sportiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Vineri la 07:47 Share Postat Vineri la 07:47 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: ia in calcul si un scuter, sunt cateva cu look sportiv Italjet Dragster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Sâmbătă la 16:36 Share Postat Sâmbătă la 16:36 La 24.04.2025 la 20:37, Isaaxq a spus: Bună ziua! Am 20 de ani, 63 de kg și 1.52 înălțime. Mi-aș dorii foarte mult să pot conduce o motocicletă, dar înălțimea nu prea mă ajută. Ce motocicletă mi-ați recomanda pentru această înălțime, dacă aș avea permisul ? ( ceva sport, nu chopper ). Dacă este cineva care ar putea să mă ajute, aștept mesaj aici sau pe Instagram( ig: _isaaxq_ ) Du-te la o scoala moto,vezi ce moto au pe acolo si vb cu ei sa incaleci cateva. Daca te coafeaza ceva de la ei,vezi dupa aia ce buget implica respectiva moto+echipament. Mai este acest SITE ,care reflecta destul de bine pozitia pe care o vei avea pe un anume tip de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Sâmbătă la 17:15 Share Postat Sâmbătă la 17:15 Multe scoli au pt A2 Rebelul 500. Mai greut la poligon, dar cine nu e antitalent complet se descurca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Sâmbătă la 18:39 Share Postat Sâmbătă la 18:39 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Multe scoli au pt A2 Rebelul 500. Mai greut la poligon, dar cine nu e antitalent complet se descurca. Nu este sport....din pacate.... Asa este si Kawa Eliminator 500 si ceva parca de la CF Moto,tot asa mai usoare si cu saua joasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat Duminică la 10:06 Share Postat Duminică la 10:06 (editat) On 4/24/2025 at 8:37 PM, Isaaxq said: Bună ziua! Am 20 de ani, 63 de kg și 1.52 înălțime. Mi-aș dorii foarte mult să pot conduce o motocicletă, dar înălțimea nu prea mă ajută. Ce motocicletă mi-ați recomanda pentru această înălțime, dacă aș avea permisul ? ( ceva sport, nu chopper ). Dacă este cineva care ar putea să mă ajute, aștept mesaj aici sau pe Instagram( ig: _isaaxq_ ) La inaltimea ta ...e mai complicat cu sportivele https://cycle-ergo.com Poti sa-ti faci o idee de pe site-ul acesta.Cam asa stai pe un rs 125 Editat Duminică la 10:10 de EarthFish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Duminică la 10:24 Share Postat Duminică la 10:24 Poate încerca ceva de la Kawasaki, au cele mai joase poziții pe șa. Un Z400 sau 500, dacă modifică șaua ajunge foarte bine chiar și la înălțimea pe care zice că o are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat Duminică la 10:34 Share Postat Duminică la 10:34 ..mai exista si lowering kit-uri.Daca-ti place moto,sunt variante pt orice inaltime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate