shashka Postat Marți la 06:59 Share Postat Marți la 06:59 Si carburatorul curatat. De... Scame... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă La 02.05.2025 la 21:53, Speedy.K a spus: Mi-ai adus aminte de un record personal de km/zi in Romania care mie minse pare relevant: 850, din care doar 200 pe autostrazi. 900+ km/zi, fara autostrada La 02.05.2025 la 21:53, Speedy.K a spus: Deci cam asta e confortul si poztia pe un adventure sau enduro-tourer la pemla 43 de ani si, e adevarat, fara absolut nicio problema medicala. Naked, mai puteam duce 200 ca popa. Idem la partea medicala, fara probleme. Tipul mobrei ajuta, nu zic ba, dar nu face totul. Eu zic ca mai conteaza si ala de la ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Băieți, scuze că mă bag în discuție, dar în actualul context rutier vă mai băgați la 700+ km pe zi? Fără autostrăzi. Radare pe trepied, pistoale laser ascunse in mașini neinscriptionate (nu întrebați de unde știu că se practică, atenție la un Passat albastru prin Neamț), radare în K pe Polo, Logan, neinscriptionate (se folosesc multe mărci), iar mai nou, vânătoare din elicopter (se practică în zona mea + Iași). Nu bag bățul prin gard, doar sunt curios cum veți mai doborî recorduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 1 minut, Lucian_M a spus: Băieți, scuze că mă bag în discuție, dar în actualul context rutier vă mai băgați la 700+ km pe zi? Fără autostrăzi. Radare pe trepied, pistoale laser ascunse in mașini neinscriptionate (nu întrebați de unde știu că se practică, atenție la un Passat albastru prin Neamț), radare în K pe Polo, Logan, neinscriptionate (se folosesc multe mărci), iar mai nou, vânătoare din elicopter (se practică în zona mea + Iași). Nu bag bățul prin gard, doar sunt curios cum veți mai doborî recorduri. 600+ km/zi a in doua iesire din sezonul curent, evident ca ma bag la 700+ (fara autostrada) Cat despre radare, o sa imi bat capul cand o sa fie situatia, nu inainte. Pana nu fac 1000+ intr-o singura zi nu ma las orice ar fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Băieți, scuze că mă bag în discuție, dar în actualul context rutier vă mai băgați la 700+ km pe zi? Fără autostrăzi. Radare pe trepied, pistoale laser ascunse in mașini neinscriptionate (nu întrebați de unde știu că se practică, atenție la un Passat albastru prin Neamț), radare în K pe Polo, Logan, neinscriptionate (se folosesc multe mărci), iar mai nou, vânătoare din elicopter (se practică în zona mea + Iași). Nu bag bățul prin gard, doar sunt curios cum veți mai doborî recorduri. Evit drumurile prin romania cat pot de mult dar prin iulie bag de o zi bucuresti - transalpina -transfagarasan- bucuresti undeva la 900 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 2 ore, SONYC a spus: 600+ km/zi a in doua iesire din sezonul curent, evident ca ma bag la 700+ (fara autostrada) Pana nu fac 1000+ intr-o singura zi nu ma las orice ar fi! Nu-mi dau seama, vorbim de 700 km in Ro sau in general Dus undeva 700km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 5 ore, SONYC a spus: 900+ km/zi, fara autostrada Naked, mai puteam duce 200 ca popa. Idem la partea medicala, fara probleme. Tipul mobrei ajuta, nu zic ba, dar nu face totul. Eu zic ca mai conteaza si ala de la ghidon. Tare, cu ce mobra, ca sa stie omul de vrea sa aleaga cu ce se poate asa ceva? Acum 3 ore, Lucian_M a spus: Băieți, scuze că mă bag în discuție, dar în actualul context rutier vă mai băgați la 700+ km pe zi? Fără autostrăzi. Radare pe trepied, pistoale laser ascunse in mașini neinscriptionate (nu întrebați de unde știu că se practică, atenție la un Passat albastru prin Neamț), radare în K pe Polo, Logan, neinscriptionate (se folosesc multe mărci), iar mai nou, vânătoare din elicopter (se practică în zona mea + Iași). Nu bag bățul prin gard, doar sunt curios cum veți mai doborî recorduri. Haha, de vreo 7 ani nu mai am nici timp nici oase de recorduri d-astea. Dar cred ca am avut mult noroc cu radarele, ca n-am luat niciunu desi, tocmai ca ies mult mai rar si de multe ori de o zi, mai nou m-am apucat de recorduri de viteza medie. Gen Buc-Bv-Buc 3 ore fara autostrazi. Sper sa nu ma trezesc cu vreo cascada de amenzi in urmatoarea perioada, adunate din ultimul an. 1 oră în urmă, Djenavar a spus: Nu-mi dau seama, vorbim de 700 km in Ro sau in general Dus undeva 700km? Eviden5 ca in Ro. In Austria am facut 1000 intr-o zi, dar a fost de nevoie si doar pe autostrazi, deci nu se pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă nu este neaparat vorba ce ce MOTO … este mai mult despre ce vrei sa SIMTI sau sa FACI de cat esti dispus sa iesi din zona de confort anul trecut in vara am facut 1300 km 05.00-24.00 bucuresti thassos mancat/baut tura completa de insula bucuresti scuter de 750 am ascultat radio online la dus si teatru radiofonic la intors a doua zi eram la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Paida, conteaza cu ce, ca topicul e despre alegerea unei mobre, de-aia zic. Sa aiba omul niste repere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Îmi cer scuze dacă vă impacientez, dar amenzile de la radar nu se dau pe loc, vin acasă, nici nu știi ce-ai furat și când. Până acum, am avut permisul suspendat de două ori pentru viteză și nu a fost deloc plăcut (ultima dată acum un an și un pic). Am decis că nu mai e cazul să exagerez cu viteza și cu km, îi las pe alții să se laude. Cât despre autostrăzi cu moto, îmi știți opinia: Ideea e clară: vrei drumuri lungi și în confort, alegi un tourer. Vrei ceva confort, dar să o frigi, alegi sport-touring. Vrei să mergi cam pe oriunde, cu confort peste medie și vrei ceva să te distrezi, alegi adv-touring (gen KTM 1190/1290 și cele asemănătoare). Vrei lălăială - cruiser. Ești masochist- orice altceva, dacă discutăm de km mulți. Editat 2 ore în urmă de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 5 minute, Lucian_M a spus: Îmi cer scuze dacă vă impacientez, dar amenzile de la radar nu se dau pe loc, vin acasă, nici nu știi ce-ai furat și când. Până acum, am avut permisul suspendat de două ori pentru viteză și nu a fost deloc plăcut (ultima dată acum un an și un pic). Am decis că nu mai e cazul să exagerez cu viteza și cu km, îi las pe alții să se laude. Cât despre autostrăzi cu moto, îmi știți opinia: surprinzator …. sa mergi mult si fara viteza superluminica’ trebuie sa mergi CONSTANT!!! sa faci asta inseamna sa depasesti mult, te te strecori prin trafic si sa fii alert tot timpul. sa nu mergi in grup mare sau cu necunoscuti care te obosesc prin ritmul lor si te incetinesc asteptandu i si nu trebuie sa mergi neaparat pe autostrazi sa ajungi de la A la B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 3 minute, ianachim a spus: surprinzator …. sa mergi mult si fara viteza superluminica’ trebuie sa mergi CONSTANT!!! Mi.ai luat vb din gura, Constant este cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 33 minute, ianachim a spus: surprinzator …. sa mergi mult si fara viteza superluminica’ trebuie sa mergi CONSTANT!!! sa faci asta inseamna sa depasesti mult, te te strecori prin trafic si sa fii alert tot timpul. sa nu mergi in grup mare sau cu necunoscuti care te obosesc prin ritmul lor si te incetinesc asteptandu i si nu trebuie sa mergi neaparat pe autostrazi sa ajungi de la A la B Nu știu unde mergeți voi constant, veniți prin Neamț un pic, vă veți distra. Încercați Suceava, dacă știți că aveți mai multe vieți. Dați o tură prin Iași, ridică aproape zilnic elicopterul. Am cca 140.000 km in 9 ani și nu realizez ce e ăla mers constant cu moto, având în vedere gropile, cretinii din trafic, poliția și animalele. Felicitări celor care reușesc! După ultima ispravă de duminică, soția mi-a zis că ea nu se întoarce acasă cu mine. Am mers relativ legal la întoarcere, mi s-a acrit de 30-50-80/h. Care se riscă la depășiri, când știe că e posibil să fie filmat din elicopter depășind pe linie continuă? Nu ați pățit?! Este timp, au pățit-o unii din zonă, sunt pietoni "de elicopter". Editat 1 oră în urmă de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate