Djenavar Postat ieri la 08:46 Share Postat ieri la 08:46 Acum 30 minute, Ruginel a spus: Problema voastra nu este la intercom ci ca va luati nevestele pe motocicleta cu voi. Intercomul este ca handsfree-ul in masina. Banuiesc ca nu stati cu telefonul intre umar si ureche. Eu folosesc intercomul, dau apeluri, primesc apeluri, ascult muzica etc. Astea in timp ce sunt atent la drum. Nu le mai spune asa te rog frumos, ca le intorci planeta fara un punct de sprijin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat ieri la 09:30 Share Postat ieri la 09:30 Ce a ajuns si motociclismul asta de la prea multa tehnica ne suparam de la o bascalie ieftina ne suparam de la o moto veche ne suparam suntem cateva sute de mii de plimbatori pe doua roti si nu putem avea pareri similare insa imi e frica de aia 3.8 mil care au votat la unison PROSTIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat ieri la 11:31 Share Postat ieri la 11:31 1 hour ago, ianachim said: insa imi e frica de aia 3.8 mil care au votat la unison PROSTIA Partea proasta este ca unii dintre ei activeaza aici, pe forum. Ii poti identifica usor rasfoind topicurile de la Social si Politica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat ieri la 11:34 Share Postat ieri la 11:34 Acum 2 minute, The Flying Dutchman a spus: Partea proasta este ca unii dintre ei activeaza aici, pe forum. Ii poti identifica usor rasfoind topicurile de la Social si Politica. Dracu si pierde timpul cautandu i …… daca apar ii bag la block Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 12:08 Share Postat ieri la 12:08 Acum 3 ore, Ruginel a spus: Problema voastra nu este la intercom ci ca va luati nevestele pe motocicleta cu voi. Intercomul este ca handsfree-ul in masina. Banuiesc ca nu stati cu telefonul intre umar si ureche. Eu folosesc intercomul, dau apeluri, primesc apeluri, ascult muzica etc. Astea in timp ce sunt atent la drum. Stii ca s-a dovedit ca nu tinutultelefonului inmana te distrage de la condus ci vorbitul in sine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat ieri la 13:33 Share Postat ieri la 13:33 (editat) 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Stii ca s-a dovedit ca nu tinutultelefonului inmana te distrage de la condus ci vorbitul in sine... Nu neg asta, desi ar insemna ca nu ar fi indicat sa vorbesti cu pasagerul daca esti sofer. Pe de alta parte daca tii telefonul cu mana si vorbesti, esti neatent si conduci cu o mana. Eu prefer intercomul, ascult muzica in general. Editat ieri la 13:33 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat ieri la 14:00 Share Postat ieri la 14:00 Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Stii ca s-a dovedit ca nu tinutultelefonului inmana te distrage de la condus ci vorbitul in sine... In cei cativa ani de cand sunt pe sosele cu 4 sau 2 roti pot confirma ceea ce ai spus in functie de cum decurge discutia imi modific stilul de mers Si sunt unele momente in care de si cunosc drumul imi dau seama ca am ajuns din pct A in pct B fara sa realizez reperele pe care le aveam in minte atat pe 4 cat si pe 2 roti ascult muzica in casti dim spre job stau cu radio si am incepu de ceva timp sa ascul la drum de thassos rock fm online sau piese de teatru ceea ce e foare fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 14:10 Share Postat ieri la 14:10 Acum 34 minute, Ruginel a spus: Nu neg asta, desi ar insemna ca nu ar fi indicat sa vorbesti cu pasagerul daca esti sofer. Pe de alta parte daca tii telefonul cu mana si vorbesti, esti neatent si conduci cu o mana. Eu prefer intercomul, ascult muzica in general. Daca automata nu e nicio diferenta, si-asa cu o mana nu fac nimic decat atunci cand merg mai reising. La masina ma refer, fireste. La mobra nu raspund decat la apelurile despre care stiu ca ar putea fi urgente si doar dupa ce ma opresc pe dreapta. Si da, nici cu pasagerii nu prea vorbesc, la mine in masina e liniste in general, mai ales la drum lung. In oras, cand mai mult stai pe loc, e alta discutie. Acum 12 minute, ianachim a spus: In cei cativa ani de cand sunt pe sosele cu 4 sau 2 roti pot confirma ceea ce ai spus in functie de cum decurge discutia imi modific stilul de mers Si sunt unele momente in care de si cunosc drumul imi dau seama ca am ajuns din pct A in pct B fara sa realizez reperele pe care le aveam in minte atat pe 4 cat si pe 2 roti ascult muzica in casti dim spre job stau cu radio si am incepu de ceva timp sa ascul la drum de thassos rock fm online sau piese de teatru ceea ce e foare fun Mie si muzica imi schimba stilul de mers. Si cum ascult, in general metale, ma trage la mers mai tare decat aveam de gand. Asa ca nu prea ascult muzica decat pe autostrazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat ieri la 16:15 Share Postat ieri la 16:15 Acum 8 ore, Speedy.K a spus: Ca pe unii ii deranjeaza nu ma deranjeaza. Ai intrebat de ce deranjeaza, ti-am raspuns. Acum daca tii sa te incapatanezi, e alegerea ta. Din orice unghi s-ar uita cineva la situatie, nu esti tu miezul motociclismului. Insisti sa iti impui atat parerile personale cat si stilul, ceea ce nu are cum sa functioneze, nu suntem toti la fel. Cine procedeaza ca tine nu are nevoie sa ii spui cu subiect si predicat cum procedezi, asta pentru ca stie/practica deja. Cat despre ceilalti, fiecare e liber sa aleaga pentru sine, nu esti responsabil pentru ei. Ceea ce functioneaza pentru tine nu functioneaza si pentru altcineva, lucru pe care sunt sigur ca il cunosti foarte bine, dar insisti in a certa gratuit oamenii. Daca asta iti aduce bucurie in viata, Alex, ce pot sa zic, spor in toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 16:46 Share Postat ieri la 16:46 Am mai spus , nu vreau sa impun nimic. Cum sa impun cuiva ceva pe forum? A, ca dau sfaturi, ca insist sa le repet cand vine iar vorba despre tema respectiva, asta e altceva. Asta trecand peste faptul ca daca am fi toti de aceeasi parere mereu sau, daca atunci cand nu suntem de aceeasi parere ne-am tine gura, ar deveni totul foarte plictisitor. Deci evident ca fiecare o sa mearga asa cum il taie capul, cu telefon sub nas sau fara, cu intercom sau fara, cu muzica sau fara. Dar nu ma pune sa nu spun ca mie mi se pare periculos cu muzica, intercom si Waze toate impreuna pe motocicleta pentru un incepator. Si da, sa stiu ca am spus asta si ca am incercat sa conving incepatorul ca asa este ma face sa fiu impacat cu mine insumi si mai bucuros cu mine insumi. Daca m-as abtine sa spun ce cred n-as mai fi asa bucuros cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat ieri la 18:04 Admin Share Postat ieri la 18:04 La 06.05.2025 la 16:15, kriszo a spus: Am două intercomuri Scala Rider Q3. Cum putem vorbi și asculta muzică în același timp cu pasagerul meu? Salutare! Toate unitățile au muzică, dar în clipa în care vorbești cu pasagerul, intensitatea ei scade, tocmai pentru a te face înțeles. Volumul se poate regla mai tare sau mai încet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat ieri la 18:35 Share Postat ieri la 18:35 Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Daca m-as abtine sa spun ce cred n-as mai fi asa bucuros cu mine. Intelegeam daca omul intreba,, bai nebunilor, este bine sa merg cu muzica,gps,hps ,huisi, ce stiti,, ii dadeai raspunsul ,,vezi.ti de motociclism dar cand el te intreaba de o problems si gu.i spui vezi.ti de motociclit, asta.i o cevs afectiune. Deci ca sa intelegem, faptul ca spui o prostie si dai o sentinta in loc sa.l ajuti puntual pe om, te face sa te simti bine, genial.Nu mai am intrebari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat ieri la 18:58 Share Postat ieri la 18:58 Acum 4 ore, Speedy.K a spus: Daca automata nu e nicio diferenta, si-asa cu o mana nu fac nimic decat atunci cand merg mai reising. La masina ma refer, fireste. La mobra nu raspund decat la apelurile despre care stiu ca ar putea fi urgente si doar dupa ce ma opresc pe dreapta. Si da, nici cu pasagerii nu prea vorbesc, la mine in masina e liniste in general, mai ales la drum lung. In oras, cand mai mult stai pe loc, e alta discutie. Mie si muzica imi schimba stilul de mers. Si cum ascult, in general metale, ma trage la mers mai tare decat aveam de gand. Asa ca nu prea ascult muzica decat pe autostrazi. eu evit autostrazile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 19:02 Share Postat ieri la 19:02 (editat) Acum 5 minute, ianachim a spus: eu evit autostrazile Si eu, dar uneori sunt bune ca strabat mai repede capiile ca sa ajungi la dealuri si munti cand te preseaza timpul. Acum 27 minute, Djenavar a spus: Intelegeam daca omul intreba,, bai nebunilor, este bine sa merg cu muzica,gps,hps ,huisi, ce stiti,, ii dadeai raspunsul ,,vezi.ti de motociclism dar cand el te intreaba de o problems si gu.i spui vezi.ti de motociclit, asta.i o cevs afectiune. Deci ca sa intelegem, faptul ca spui o prostie si dai o sentinta in loc sa.l ajuti puntual pe om, te face sa te simti bine, genial.Nu mai am intrebari Stii cum e cu prostu', ala nu-si da seama ca e. Asa o fi si cu mine, nu ma intreba, ca oi fi, da' n-am de unde sa stiu. Pe de alta parte iti dai seama ca bati campii absolut pe langa subiect, dezbatand eventuala mea afectiune, ceea ce n-are absolut nicio legatura cu subiectul. Eu macar am pus in discutie intrebarea omului... O fi si asta a ta vreo afectiune? Ntrebare retorica, desgur, ca daca e nici tu n-ai cum sa te prinzi de Editat ieri la 19:03 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 18 ore, Speedy.K a spus: Daca automata nu e nicio diferenta, si-asa cu o mana nu fac nimic decat atunci cand merg mai reising. La masina ma refer, fireste. La mobra nu raspund decat la apelurile despre care stiu ca ar putea fi urgente si doar dupa ce ma opresc pe dreapta. Si da, nici cu pasagerii nu prea vorbesc, la mine in masina e liniste in general, mai ales la drum lung. In oras, cand mai mult stai pe loc, e alta discutie. Mie si muzica imi schimba stilul de mers. Si cum ascult, in general metale, ma trage la mers mai tare decat aveam de gand. Asa ca nu prea ascult muzica decat pe autostrazi. Am manuala si in general (cand nu schimb viteza) ambele maini pe volan, mai ales in afara localitatilor unde chestia asta m-a scapat de neplaceri de multe ori, deci la mine comunicatia bluetooth e regele. Intr-un mod dubios nu mi se schimba stilul de condus, fie ca ascult Buddha Bar fie ca ascult Rammstein, conduc la fel. Si nici la garari nu dau muzica mai incet . Asta probabil pentru ca eu ascult muzica aproape non-stop si m-am obisnuit sa fie acolo in fundal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă eu pe goldwing mi-am schimbat sistemul audio, am 4 difuzoare de 100 de w si un bass in topcase. asta pentru ca ma enerveaza cacatul ala de intrecom. ma enervau si la inceput, cand erau cu fir si uitam de el, ma enerveaza si acum cu cacaturile lor de baterii. asa nu aud nici femeia (am mai spus-o si repet: trebuie sa ai ceva boala psihica sa o asculti pana si pe motor) si ma bucur si de un sunet de calitate, nu cacatul ala din porcariile alea de difuzoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 22 minute, MotoS Garage a spus: eu pe goldwing mi-am schimbat sistemul audio, am 4 difuzoare de 100 de w si un bass in topcase. asta pentru ca ma enerveaza cacatul ala de intrecom. ma enervau si la inceput, cand erau cu fir si uitam de el, ma enerveaza si acum cu cacaturile lor de baterii. asa nu aud nici femeia (am mai spus-o si repet: trebuie sa ai ceva boala psihica sa o asculti pana si pe motor) si ma bucur si de un sunet de calitate, nu cacatul ala din porcariile alea de difuzoare... se discuta de tine, pe un alt topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 27 minute, MotoS Garage a spus: eu pe goldwing mi-am schimbat sistemul audio, am 4 difuzoare de 100 de w si un bass in topcase. asta pentru ca ma enerveaza cacatul ala de intrecom. ma enervau si la inceput, cand erau cu fir si uitam de el, ma enerveaza si acum cu cacaturile lor de baterii. asa nu aud nici femeia (am mai spus-o si repet: trebuie sa ai ceva boala psihica sa o asculti pana si pe motor) si ma bucur si de un sunet de calitate, nu cacatul ala din porcariile alea de difuzoare... Si cu tine se mai bucura’ si cei pe langa care treci …. exact ca o masina de TR cu muzica tare si geamurile deschise singurele masini, vechicule care justifica difuzoare sunt cele care vand pepeni pe la tara …..sa auda si taranul din fundul curtii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 4 hours ago, ianachim said: Si cu tine se mai bucura’ si cei pe langa care treci …. exact ca o masina de TR cu muzica tare si geamurile deschise singurele masini, vechicule care justifica difuzoare sunt cele care vand pepeni pe la tara …..sa auda si taranul din fundul curtii ma doare la flasneta de altii sincer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 ore, MotoS Garage a spus: ma doare la flasneta de altii sincer! Simioaneeeeeeee Tu esti maica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate