Sapro213 Postat ieri la 15:42 Share Postat ieri la 15:42 Un dobitoc uita sa intre intr-un gang, uita sa se asigure in oglinzi, uita sa verifice camera de marsalier si se urca cu duba pe motor. VID-20250511-WA0123.mp4 VID-20250511-WA0123.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 17:20 Share Postat ieri la 17:20 Ala esti tu? Sau e "da pa net"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sapro213 Postat 22 ore în urmă Autor Share Postat 22 ore în urmă 2 hours ago, Speedy.K said: Ala esti tu? Sau e "da pa net"? Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă daca ar fi sa aleg - decat ceva incident la viteza (>decat stat pe loc) mai bine asa. fieru se repara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sapro213 Postat 16 ore în urmă Autor Share Postat 16 ore în urmă 6 hours ago, frigider said: daca ar fi sa aleg - decat ceva incident la viteza (>decat stat pe loc) mai bine asa. fieru se repara. Clar, e primul incident in 9 ani si nu ma plang. Acum ma apuc de reparat si ascuns defectele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 8 ore, Sapro213 a spus: Eu Aasta ar trebui sa te invete ca nu ai ce sa cauti pe mijlocul masinii din fata ta, cu atat mai mult in imensele unghiui moarte ale dubelor si camioanelor. Si, in principiu, nu ai ce sa cauti in spatele unei dube. Fiind UK, inteleg ca strada era cu sens unic de mergeati pe banda din dreapta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 4 ore, Sapro213 a spus: Clar, e primul incident in 9 ani si nu ma plang. Acum ma apuc de reparat si ascuns defectele Ai apucat sa claxonezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă 8 minutes ago, frigider said: Ai apucat sa claxonezi? Degeaba, una s-a urcat pe mine eu fiind cu mana pe claxon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 14 minute, mobiletron a spus: Degeaba, una s-a urcat pe mine eu fiind cu mana pe claxon. Asa e, măcar ai încercat. Fără regrete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sapro213 Postat 7 ore în urmă Autor Share Postat 7 ore în urmă 4 hours ago, frigider said: Ai apucat sa claxonezi? Nu am apucat decat sa urlu ceva înjurături in romana si sa sar ca o căprioară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 1 minut, Sapro213 a spus: Nu am apucat decat sa urlu ceva înjurături in romana si sa sar ca o căprioară bun si-asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sapro213 Postat 7 ore în urmă Autor Share Postat 7 ore în urmă 7 hours ago, Speedy.K said: Aasta ar trebui sa te invete ca nu ai ce sa cauti pe mijlocul masinii din fata ta, cu atat mai mult in imensele unghiui moarte ale dubelor si camioanelor. Si, in principiu, nu ai ce sa cauti in spatele unei dube. Fiind UK, inteleg ca strada era cu sens unic de mergeati pe banda din dreapta, nu? Nu eram pe mijloc ci in partea dreapta la ceva distanta, s-a urcat pe mine cu treapta din partea dreapta, distanta aveam, trafic lejer si semaforul verde in fata. Unele situații nu ai cum sa le prevezi. Pe stanga este o banda dedicata autobuzelor. Ideea pentru începători este sa nu încerce sa salveze feru ci sa sara pentru ca un os rupt e mai greu de reparat decat mobra. Daca nu era motorul boxer probabil ajungea pana sub jumate dubei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Inseamna ca nu se vede bine poztionarea pe filmare. Scuze. Si, da, niciodata nu incerci sa tii de ea, da-o dreaqu ca in afara de bani n-o doare nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate