Vizitator bckrist Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă (editat) Se vinde motoreta din poze. Cumparata de la MotorTeam (a fost moto de test) cand avea 700 km. Stock fara nici o modificare. Are ITP proaspat facut. Revizia de 3 ani facuta ieri pe 01.07.2025 (ulei, filtru ulei, lichid frana, curatat si uns lant). Toate cele 3 revizii au fost facute la dealer. Are aproape 7800 km. Necazuta, nelovita. Functioneaza impecabil. Avand si revizia si itp proaspat facute nu are nevoie de nici o investitie pana la urmatoarea revizie. Toate actele sint ok. Are garantie 4 ani, intre 2022-2026. Pret 5900 euro negociabil. Tel 0723.351.716 Locatie: Bucuresti, sect 3, zona Auchan Titan Editat 21 ore în urmă de bckrist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 21 ore în urmă Moderatori Share Postat 21 ore în urmă Fii amabil si completeaza-ti datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bc_krist Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Salut. Am uitat datele contului si am facut unul nou. Intre timp am reusit sa intru si pe vechiul cont. Ca si completare la anunt, moto a fost tinuta doar in garaj subteran si este inamtariculata pe persoana fizica (pe numele meu mai exact). ITP valabil pana pe 25.04 2027. Cristi 0723.351.716 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 16 ore în urmă Moderatori Share Postat 16 ore în urmă Ti-am sters clona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate