ahamay Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Salutare, ma intereseaza sa achizitionez un XMAX 300 si se pare ca modelul 2025 are doua variante: basic sau TechMax+ (navigatie, incalzire ghidon si sa, windshield electric, cica ar fi si saua mai buna, dar nu stiu ce sa zic). Dilema mea este ca am facut un test drive cu modelul basic, care are un display mult mai simplu, dar parca are totul afisat. Nu stiu exact cat se merita inca 1100 euro diferenta dintre modelul basic si cel techmax+. Are cineva unul din aceste modele ? Sunt regrete ca nu a luat celalalt model ? Aici ma refer doar la modele noi de la dealer, nu SH. Ceva sfaturi sau opinii ? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Salut, La versiunea precedenta cum am avut eu (2022) nu se merita TechMax+, dar la asta nou dacă ar fi sa îmi iau as lua varianta maxima. Sunt utile încălzirea și în sa și în manșoane + parbrizul electric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Niciodata nimic nu SE merita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) 1 oră în urmă, ahamay a spus: Ceva sfaturi sau opinii ? Multumesc anticipat Este o diferenta cu privire la calitatea anumitor componente - diplay-ul este altul si mai mare Plus ce zicea DonFlamingo - mansoane si sea incalzite, parbriz electric (dotari faine) Acum este la alegerea ta Editat 3 ore în urmă de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate