pinionunebun Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă (editat) salut va prezint noua mea moto guzi (stelvio) cu motor de dacie 1.6. de fapt am început proiectul asta acum vreo câțiva ani buni. la început vroiam să fac un chopper doar cu piese de dacie dar pană la urmă am cedat psihologic și am cumpărat o baza solidă în care am adaptat motorul pe cutia de viteza. mai rămâne de sudat cadrul și restul "detaliilor" (aprindere de Suzuki cu captor, pompă de apă electrică etc) Editat 7 ore în urmă de pinionunebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Ai stricat frumusete de Moto Guzzi cu motor V2 transversal, caracteristic marcii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinionunebun Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Pardon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 4 ore, pinionunebun a spus: salut va prezint noua mea moto guzi (stelvio) cu motor de dacie 1.6. de fapt am început proiectul asta acum vreo câțiva ani buni. la început vroiam să fac un chopper doar cu piese de dacie dar pană la urmă am cedat psihologic și am cumpărat o baza solidă în care am adaptat motorul pe cutia de viteza. mai rămâne de sudat cadrul și restul "detaliilor" (aprindere de Suzuki cu captor, pompă de apă electrică etc) Salut, ai vreo șansă să înmatriculezi motocicleta cu aceste modificări, sau totul se întâmplă pentru placerea personală de a face așa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinionunebun Postat chiar acum Autor Share Postat chiar acum Deocamdată o să umblu așa apoi dacă poliția o să mă tragă de.. fâș o să încerc să o omologhez. (Puține șanse în Franța) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate