pinionunebun Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă (editat) salut va prezint noua mea moto guzi (stelvio) cu motor de dacie 1.6. de fapt am început proiectul asta acum vreo câțiva ani buni. la început vroiam să fac un chopper doar cu piese de dacie dar pană la urmă am cedat psihologic și am cumpărat o baza solidă în care am adaptat motorul pe cutia de viteza. mai rămâne de sudat cadrul și restul "detaliilor" (aprindere de Suzuki cu captor, pompă de apă electrică etc) Editat 21 ore în urmă de pinionunebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Ai stricat frumusete de Moto Guzzi cu motor V2 transversal, caracteristic marcii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinionunebun Postat 19 ore în urmă Autor Share Postat 19 ore în urmă Pardon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 4 ore, pinionunebun a spus: salut va prezint noua mea moto guzi (stelvio) cu motor de dacie 1.6. de fapt am început proiectul asta acum vreo câțiva ani buni. la început vroiam să fac un chopper doar cu piese de dacie dar pană la urmă am cedat psihologic și am cumpărat o baza solidă în care am adaptat motorul pe cutia de viteza. mai rămâne de sudat cadrul și restul "detaliilor" (aprindere de Suzuki cu captor, pompă de apă electrică etc) Salut, ai vreo șansă să înmatriculezi motocicleta cu aceste modificări, sau totul se întâmplă pentru placerea personală de a face așa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinionunebun Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă Deocamdată o să umblu așa apoi dacă poliția o să mă tragă de.. fâș o să încerc să o omologhez. (Puține șanse în Franța) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 13 ore, Keyser Söze a spus: Ai stricat frumusete de Moto Guzzi cu motor V2 transversal, caracteristic marcii... Longitudinal. Transversale sunt alea obisnuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Felicitari si succes in continuare! Respect pentru orele petrecute in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 13 ore, pinionunebun a spus: Pardon Esti scuzat. 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Longitudinal. Transversale sunt alea obisnuite. Corect, le-am incurcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 16 ore, pinionunebun a spus: ... motor de dacie 1.6. apoi n-ai gasit ceva mai potent? felicitari pt proiect, topic de urmarit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Pune și tu un clip. Nu neapărat cu politia după tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinionunebun Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă https://youtube.com/shorts/5yF5UINvDNU?si=wBkzKKKzXJ8aFJBd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Interesant si "altceva" proiectul tau. Spor la treaba ! P.S.: unde in Franta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinionunebun Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă 1557 cc Cléon fontă nu s-a făcut decât în România (și Argentina cică). Am inceput proiectul ăsta acum vreo 10 ani, vroiam un chopper minimalist doar cu piese de Dacie până la urmă am optat pt un swap anul trecut. Da in Nantes Franța, și vara asta am mai adus un motor de papuc din Romania să-l modific in timp ce celălalt ramâne în cadru (pt suduri de altfel caut sudor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 22 minute, pinionunebun a spus: https://youtube.com/shorts/5yF5UINvDNU?si=wBkzKKKzXJ8aFJBd *pe strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate