vik55 Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Sal. Am si eu o rugaminte in special pt. cei care detin Bmw- uri [ GS /GSA / RT ] ce prefera pt. revizii / mentenanta Mototehnica sau Moto-hub . Din anumite motive as vrea s a schimb Mototehnica cu Moto-hub . Ce parere aveti de Moto-hub la capitolul service si tarife ? Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Bavaria! Si-au facut acum service ultimul racnet si au mai luat si mecanicii de la Motohub, au si vreo 12 rampe daca nu ma insel. Eu acolo ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z.Lucian Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Salut, daca nu e deranj prea mare ai putea sa ne spui de ce vrei sa schimbi Mototehnica? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Eu unul nu mai merg acolo pentru ca deși băieți buni, iau prea multe lucrări și nu fac fata => neatenție, lucrul făcut pe graba sau chiar nefăcut cum trebuie. Concret: notificare de update de software. I am rugat sa îmi facă update-ul, au încercat sa ma convingă ca vezi domne se poate întâmpla ceva dar am zis totuși să-l facă. Pe deviz a apărut ca făcut (nu au luat bani, măcar atât) dar în realitate...... nu! Pentru lucruri simple gen schimbat ulei și filtre cred ca sunt ok, dar pentru altele....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingineru Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 10 ore, DonFlamingo a spus: Bavaria! Si-au facut acum service ultimul racnet si au mai luat si mecanicii de la Motohub, au si vreo 12 rampe daca nu ma insel. Eu acolo ma duc. Si cum faci sa raspunda la telefon? Din punctul asta de vedere nu s-a schimbat nimic, ca sa faci o programare trebuie sa te inarmezi cu o super-rabdare, trebuie sa suni de cateva ori pe zi mai multe zile ca sa faci o amarata de programare unde vrei sa cheltui o galeata de bani. Daca partea asta nu s-a schimbat....sunt sceptic. Editat 2 ore în urmă de ingineru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 18 minute, ingineru a spus: Si cum faci sa raspunda la telefon? Din punctul asta de vedere nu s-a schimbat nimic, ca sa faci o programare trebuie sa te inarmezi cu o super-rabdare, trebuie sa suni de cateva ori pe zi mai multe zile ca sa faci o amarata de programare unde vrei sa cheltui o galeata de bani. Daca partea asta nu s-a schimbat....sunt sceptic. Aici pe partea de receptie ai dreptate, sunt niște băieți noi care nu știu ce fac. Dar pe partea de mecanici sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă mergi la bavaria, au investi o gramada in service. fata de ce era acum 5-6 ani cand am lucrat eu acolo acum e tipla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate