vik55 Postat ieri la 08:01 Share Postat ieri la 08:01 Sal. Am si eu o rugaminte in special pt. cei care detin Bmw- uri [ GS /GSA / RT ] ce prefera pt. revizii / mentenanta Mototehnica sau Moto-hub . Din anumite motive as vrea s a schimb Mototehnica cu Moto-hub . Ce parere aveti de Moto-hub la capitolul service si tarife ? Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat ieri la 08:06 Share Postat ieri la 08:06 Bavaria! Si-au facut acum service ultimul racnet si au mai luat si mecanicii de la Motohub, au si vreo 12 rampe daca nu ma insel. Eu acolo ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat ieri la 08:14 Autor Share Postat ieri la 08:14 Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z.Lucian Postat ieri la 16:13 Share Postat ieri la 16:13 Salut, daca nu e deranj prea mare ai putea sa ne spui de ce vrei sa schimbi Mototehnica? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat ieri la 19:03 Share Postat ieri la 19:03 Eu unul nu mai merg acolo pentru ca deși băieți buni, iau prea multe lucrări și nu fac fata => neatenție, lucrul făcut pe graba sau chiar nefăcut cum trebuie. Concret: notificare de update de software. I am rugat sa îmi facă update-ul, au încercat sa ma convingă ca vezi domne se poate întâmpla ceva dar am zis totuși să-l facă. Pe deviz a apărut ca făcut (nu au luat bani, măcar atât) dar în realitate...... nu! Pentru lucruri simple gen schimbat ulei și filtre cred ca sunt ok, dar pentru altele....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingineru Postat ieri la 19:05 Share Postat ieri la 19:05 (editat) Acum 10 ore, DonFlamingo a spus: Bavaria! Si-au facut acum service ultimul racnet si au mai luat si mecanicii de la Motohub, au si vreo 12 rampe daca nu ma insel. Eu acolo ma duc. Si cum faci sa raspunda la telefon? Din punctul asta de vedere nu s-a schimbat nimic, ca sa faci o programare trebuie sa te inarmezi cu o super-rabdare, trebuie sa suni de cateva ori pe zi mai multe zile ca sa faci o amarata de programare unde vrei sa cheltui o galeata de bani. Daca partea asta nu s-a schimbat....sunt sceptic. Editat ieri la 19:06 de ingineru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat ieri la 19:24 Share Postat ieri la 19:24 Acum 18 minute, ingineru a spus: Si cum faci sa raspunda la telefon? Din punctul asta de vedere nu s-a schimbat nimic, ca sa faci o programare trebuie sa te inarmezi cu o super-rabdare, trebuie sa suni de cateva ori pe zi mai multe zile ca sa faci o amarata de programare unde vrei sa cheltui o galeata de bani. Daca partea asta nu s-a schimbat....sunt sceptic. Aici pe partea de receptie ai dreptate, sunt niște băieți noi care nu știu ce fac. Dar pe partea de mecanici sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat ieri la 20:02 Share Postat ieri la 20:02 mergi la bavaria, au investi o gramada in service. fata de ce era acum 5-6 ani cand am lucrat eu acolo acum e tipla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 20 hours ago, DonFlamingo said: Aici pe partea de receptie ai dreptate, sunt niște băieți noi care nu știu ce fac. Or fi tot ce de acum 2-3 ani? Am avut de facut un recall la un 1200 GS din 2009, cel cu flansa de la roata spate, dupa 1 an si destule telefoane am ajuns sa rezolv la Mototehnica. Poate intre timp cei de la Bavaria si-au facut temele, desi pe mine m-au pierdut de client, am avut mai multe ocazii in care am interactionat cu ei si de fiecare data totul s-a rezolvat tarziu sau nu s-a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 36 minute, DKW a spus: Or fi tot ce de acum 2-3 ani? Am avut de facut un recall la un 1200 GS din 2009, cel cu flansa de la roata spate, dupa 1 an si destule telefoane am ajuns sa rezolv la Mototehnica. Poate intre timp cei de la Bavaria si-au facut temele, desi pe mine m-au pierdut de client, am avut mai multe ocazii in care am interactionat cu ei si de fiecare data totul s-a rezolvat tarziu sau nu s-a rezolvat. Sunt alții acum, 2 mai tineri dar tot greu se mișcă. La fel și pe partea de vânzări, sunt 2 noi pe care i-au luat de la Motohub și care dorm pe ei (chiar nu știu de ce I-au luat). Dar "șefii" ca să zic asa, sunt spirt la Bavaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Am avut o singura data de a face cu Bavaria si nu mai vreau. Chestii gen "platesti acum piesa si vine intr-o luna", ca dupa o luna sa vina cu scuze de genul "tocmai se muta depozitul din Germania si e debandada, va rog mai asteptati". Dupa vreo 2 luni jumatate am reusit sa intru in posesia piesei. Si am trecut si eu prin faza cu nu raspund la mail, nu stie nimeni in afara de persoana de la vanzari ce e cu comanda mea iar persoana nu mai raspunde la telefon cu zilele.... Zici tu ca "sefii" sunt spirt? Eu cred ca de la cap se impute pestele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate