batranulvirago Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Va salut! Am vrut sa schimb recent rulmenții de jug la Virago 500 4FT.Am scos vechii rulmenți cu bile și nu știam dacă aveau cămăși exterioare sau nu, așa că am bătut în ceea ce păreau a fi cămășile până am stricat gâtul. Long story short, nu erau cămăși:((. Nu știu ce să mai fac, daca pun cămășile noilor rulmenți conici, axul ajunge până sus dar piulița de reglaj se prinde doar în câteva spire, mi-e cam frica sa o las așa. Aștept părerile voastre. Aștept idei, aștept orice, sunt disperat, am pierdut o lună cu motorul desfăcut. Va salut cu respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat 56 minute în urmă Share Postat 56 minute în urmă Salut.Retezi partea bolnavă,chiar de sub bubă,faci la strung o bucsă,care să intre cu un capat,un pic fortat in gatul jugului,iar la capatul de sus,sa-ti ramana pe bucsă locu unde vine rulmentu.Adica...piesa va arata ca o bucsa cu umăr.Dupa ce ai bagato in gaură,o arzi cu Tig-u jur-imprejur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 34 minute în urmă Moderatori Share Postat 34 minute în urmă 1 oră în urmă, batranulvirago a spus: Va salut! Am vrut sa schimb recent rulmenții de jug la Virago 500 4FT.Am scos vechii rulmenți cu bile și nu știam dacă aveau cămăși exterioare sau nu, așa că am bătut în ceea ce păreau a fi cămășile până am stricat gâtul. Long story short, nu erau cămăși:((. Nu știu ce să mai fac, daca pun cămășile noilor rulmenți conici, axul ajunge până sus dar piulița de reglaj se prinde doar în câteva spire, mi-e cam frica sa o las așa. Aștept părerile voastre. Aștept idei, aștept orice, sunt disperat, am pierdut o lună cu motorul desfăcut. Va salut cu respect! Completeaza-ti datele de la avatar sa stim cu cine vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate