Cavaleru Postat Luni la 17:17 Share Postat Luni la 17:17 24 Octombrie 2025 04:00-04:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 04:50-05:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 05:45-06:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 08:15-08:50 Moto3™ Practice 09:05-09:45 Moto2™ Practice 10:00-11:00 MotoGP™ Practice 25 Octombrie 2025 03:40-04:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 04:25-04:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 05:10-05:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 05:50-06:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 06:15-06:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 07:45-08:00 Moto3™ Qualifying Nr. 1 08:10-08:25 Moto3™ Qualifying Nr. 2 08:40-08:55 Moto2™ Qualifying Nr. 1 09:05-09:20 Moto2™ Qualifying Nr. 2 10:00 MotoGP™ 10 Laps Tissot Sprint 26 Octombrie 2025 04:40-04:50MotoGP™ Warm Up 06:00 Moto3™ 15 Laps Race 07:15 Moto2™ 17 Laps Race 09:00 MotoGP™ 20 Laps Grand Prix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 18:25 Share Postat Luni la 18:25 Devin fan RF. Știe cineva dacă ii place lui Peco aici? O tripla ceva? ^dar nu ca etapa trecută Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 06:03 Share Postat Marți la 06:03 Diiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Marți la 06:08 Share Postat Marți la 06:08 Acum 3 minute, apriliacluj a spus: Diiiiiii Klar Haida Peccooo, facio una Jafonia ancora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 06:09 Share Postat Marți la 06:09 (editat) bahaha Editat Marți la 06:10 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 07:11 Share Postat Marți la 07:11 (editat) circuit bun pt Pecco, Bestia, Fermin, Vinales, Oliveira, Zarco, Binder vom vedea insa de unde va sari iepurele Editat Marți la 07:12 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 05:27 Autor Share Postat Miercuri la 05:27 victorie GP - BEZ! e timpu, o simt in aer si in pietrele de la rinichi :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Miercuri la 06:00 Share Postat Miercuri la 06:00 Acum 32 minute, Cavaleru a spus: victorie GP - BEZ! e timpu, o simt in aer si in pietrele de la rinichi :)) A3a oara tre sa fie cu noroc. A aruncat 2 victorii ca făcute, din propria greșeală deci a 3a trebuie neapărat să o prindă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 06:33 Share Postat Miercuri la 06:33 Acum 32 minute, danypop a spus: A3a oara tre sa fie cu noroc. A aruncat 2 victorii ca făcute, din propria greșeală deci a 3a trebuie neapărat să o prindă. una e asta de etapa trecuta, care e a 2-a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Miercuri la 06:55 Share Postat Miercuri la 06:55 Acum 21 minute, frigider a spus: una e asta de etapa trecuta, care e a 2-a? Asta e a2a. Prima e aia in care l-a dărâmat pe Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 07:30 Share Postat Miercuri la 07:30 corect, am uitat. lasa ca are una deja, aia cand s-a stricat pianu. ups, am uitat, fara IF-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat ieri la 06:22 Share Postat ieri la 06:22 castiga Augusto Fernandez cu Yamaha V4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 06:39 Share Postat ieri la 06:39 Acum 16 minute, ioio_viola a spus: castiga Augusto Fernandez cu Yamaha V4 In acest caz, qualba va fi gasit in rulotă agățat sus cu acele mărjele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 12:41 Share Postat ieri la 12:41 Acum 6 ore, ioio_viola a spus: castiga Augusto Fernandez cu Yamaha V4 As vrea sa castige Bezzechi. Fingers crossed. Incearca sa arunce totul cat mai pe spate pt a avea cat mai multa apasare pe roata spate... Marquez împreună cu doctorii a (au) decis sa nu mai revină anul asta nici măcar pt testul de la Valencia.Marcelino da o declarație în acest sens ...și,pt ca au trecut fix 10 ani de la episodul Ciuboțica,motogp a facut un mini-doc de vreo 25 min despre renumitul incident ce ii are pe Vale-Valentino Rossi și Marc-Marcelino Marquez ca protagoniști și pe un oarecare Jorge Lorenzo drept supporting actor - Sepang clash 10 Years on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 18:55 Share Postat ieri la 18:55 Acum 12 ore, ioio_viola a spus: castiga Augusto Fernandez cu Yamaha V4 A nu se confunda cu Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat ieri la 20:25 Share Postat ieri la 20:25 Acum 7 ore, Method a spus: - Sepang clash 10 Years on Bun remember! Totusi nu inteleg, documentarul sarbatoreste 10 ani sau comemoreaza 10 ani, de la eveniment? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 20 ore în urmă Autor Share Postat 20 ore în urmă m-am uitat si eu la filmulet, nu vine cu nimic nou. dar tre sa recunoastem ca pana la momentul incidentului, cursa dintre cei doi a fost spectaculoasa cu atatea depasiri, pe interior, pe exterior .. asa ar trebui sa fie mereu cursele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Cu noutati nu vine, fata de ceea ce stiam deja, dar surprinde niste dialoguri interesante de la boxe sau dintre piloti, care ne introduc mai bine in atmosfera momentului. Oricum, imaginile astea, revazute la 10 ani distanta, confirma inca odata ticalosia facuta de MM. I-a stricat cursa lui Rossi, dar si mai grav, a stricat un sfarsit de campionat. Ma intreb, cu mintea de acum ar fi facut la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 16 ore în urmă Autor Share Postat 16 ore în urmă conditii naspa in FP1 vad ca picat AM si era sa o tranteasca si Acosta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 9 ore, xt600 a spus: Bun remember! Totusi nu inteleg, documentarul sarbatoreste 10 ani sau comemoreaza 10 ani, de la eveniment? Haha,da,buna asta 1 oră în urmă, xt600 a spus: Cu noutati nu vine, fata de ceea ce stiam deja, dar surprinde niste dialoguri interesante de la boxe sau dintre piloti, care ne introduc mai bine in atmosfera momentului. Oricum, imaginile astea, revazute la 10 ani distanta, confirma inca odata ticalosia facuta de MM. I-a stricat cursa lui Rossi, dar si mai grav, a stricat un sfarsit de campionat. Ma intreb, cu mintea de acum ar fi facut la fel? Acum aberezi. Nu mai reiau episodul ciubota si perdeaua pe ochi a fanilor giallo care efectiv (va) se lansasera in niste teorii elucubrante cu tot felul de filmulete incercand sa demonstreze ca de fapt legenda nu a dat cu copita - daca incepeti iar mi se face sila. Ma frend,pt mine,lumea obiectiva din paddock si majoritatea ziaristilor,treaba de atunci a fost foarte clara : - Rossi era deja obisnuit "sa castige curse fara sa fie the fastest" - un atu superb al lui provenit din experienta si on-track skills - pe sfarsit de sezon a simtit (corect as zice eu) ca Lorenzo e mai rapid si ca exista o sansa maricica in a pierde campionatul,si a simtit (din nou,corect) ca asta e ultima sansa a lui pt a se mai bate la campionat - drept urmare,dupa ce a iesit pe 4 la Philip Island (si la indemnul masiv dupa cum am vazut abia acum in acest docu al marelui eminent Uccio Salluci ) - a vrut sa reshuffle the cards si a bagat batzul prin gard venind cu acea teorie dincolo de elucubranta cum ca MM a incercat sa il incetineasca pe el pt a-l ajuta pe Lorenzo - Marquez depasindu-l pe Lorenzo pe ultimul viraj si "furandu-i" acestuia 5 puncte ca apa de necesare,plus ca Rossi a luat bataie si de la Dovi (pesemne ca si asta a vrut sa il incetineasca ),teoria lui Rossi e beyound stupid - la Sepang s-au vazut fix urmarile prostiei spuse de Rossi la Philip Island : Marquez a zis - ai spus ca nu imi apar corect sansele,hai sa imi apar sansele ca si cum tu nu te-ai bate la campionat si eu nu" si s-a vazut ca,din nou,Rossi nu era deloc rapid (Lorenzo fast) - batalie superba dupa cum zice colegul - pacat ca nu a mai durat si ca Rossi deja incepuse cu dume a la Canet cu semne din mana facute gen "nu ma depasi si ia-te dupa mine"...wtf? - ciubota Fenati-style care a urmat pt ca era exasperat ca ala il tot ataca a fost o gherlanie care mi se pare cea mai josnica fapta facuta de un pilot de gp si o mare pata pe o cariera dealtfel exemplara,superba in rest,si lucrul care m-a facut sa nu il mai inghit desi ii recunosc meritele.Insa...degeaba atata talent daca e javra. - ultimul lucru - despre care nimeni nu vorbeste - e faptul ca Rossi oricum nu era in stare sa faca nimic la Valencia ! - dupa cum s-a vazut,cu Lorenzo master la Valencia si cu ambii piloti Honda (mult mai) rapizi decat el, (stiu stiu "a plecat de pe ultimul loc si a terminat gumele" - bullshiiit - Rossi era clar mai slow decat cei 3 pe acel circuit si condamnat la maxim locul 4. Singura mea curiozitate in toata "afacerea" este daca Rossi si-a dat seama de treaba asta dinainte,a preconizat dupa acel (dezamagitor) loc 4 la Philip Island cand mai ramasesera 11 puncte intre el si JLo faptul ca le va pierde usor-usor in urmatoarele 2 curse si trebuie sa reshuffle the cards,sa schimbe ceva sa bage zanzanie sau doar daca s-a luat dupa aberatiile lui Uccio. Acum 4 ore, Cavaleru a spus: m-am uitat si eu la filmulet, nu vine cu nimic nou. dar tre sa recunoastem ca pana la momentul incidentului, cursa dintre cei doi a fost spectaculoasa cu atatea depasiri, pe interior, pe exterior .. asa ar trebui sa fie mereu cursele.. Deci superbe ultimele 3 curse - de descarcat si revazut - Philip Island,Sepang,Valencia,nota 200. Dupa cum am spus in mai multe randuri : 2012,2013 si 2015 sunt by far cele mai spectaculoase sezoane din gp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă vreme cu putina ploaie si s-au amestecat cartile pentru Q2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Frumoase precalificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 3 ore, ioio_viola a spus: vreme cu putina ploaie si s-au amestecat cartile pentru Q2 Chiar ca s-au amestecat. Interesanta grila. Aprilia parca mergea bine aici îmi aduc eu aminte greșit?what happened? Bagnaia...nu mai zic nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă De la Eurosport: Bulega va merge la următoarele 2 gp Miller 14 puncte în 7 etape. De la mine: Și cu absenta lui mm tot nu îl ajungea AM și dacă nu închidea titlul matematic în Japonia. Cine credea ca RF va câștiga un GP înaintea lui Pedro? Poate și Aldeguer. Ok a lipsit mm.. Nebunie in q1. Ce amuzanta mi se pare acum celebra "mm o sa vina la uzina ducati și o sa strice motocicleta aia buna". In timpul practice Englezii au ajuns la concluzia ca Ktm e cea mai slaba și aprilia cea mai buna. După steag nu era nicio aprilia în q2 și un ktm pe 1. "We're idiots" Acum 15 ore, Cavaleru a spus: m-am uitat si eu la filmulet, nu vine cu nimic nou. dar tre sa recunoastem ca pana la momentul incidentului, cursa dintre cei doi a fost spectaculoasa cu atatea depasiri, pe interior, pe exterior .. asa ar trebui sa fie mereu cursele.. Eu nu țin minte sa fi văzut partea când rossi zice "imi venea sa l omor" sau ceva de genu, nu mai țin minte. A fost nou pt mine. Și clipurile de la standuri când echipa ii spunea lui Rossi "mm intenționat te încurcă" la care Rossi chiar a părut surprins. De acolo a plecat totul din păcate. Te joci cu focu = te arzi. Acum 13 ore, xt600 a spus: Cu noutati nu vine, fata de ceea ce stiam deja, dar surprinde niste dialoguri interesante de la boxe sau dintre piloti, care ne introduc mai bine in atmosfera momentului. Oricum, imaginile astea, revazute la 10 ani distanta, confirma inca odata ticalosia facuta de MM. I-a stricat cursa lui Rossi, dar si mai grav, a stricat un sfarsit de campionat. Ma intreb, cu mintea de acum ar fi facut la fel? Exact, alea de la boxe fac totul. Vad ca dai vina pe mm. Dacă Rossi nu zicea nimic poate altfel decurge treaba. Acum 9 ore, danypop a spus: Englezii spuneau ca e în contract. Asta cu teste și poate gp. Dacă e ok ca timpu probabil. Acum 8 ore, danypop a spus: Frumoase precalificari Pentru noi Peco făcea dansul ploii în gând. *bulega va merge în gp dacă iese ok la teste.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate