Lucian_M Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 11 ore, MirceaB a spus: Așadar nu ai așteptat dimineața. Nu-i bai. Dacă nu-ți place ce se postează aici, poți să închizi topicul, sau ai libertatea sa nu citești. Încearcă să folosești acest drept fantastic. Făcând afirmații fara nicio susținere reală, de genul celei cu alianța, nu rezolvi nimic. Ai o funcție pe forumul asta, foloseste-o cum trebuie. Te rog să termini cu insultele gratuite! Atât! Am avut bunul simț să NU șterg din mesaj (neatenția, am "văzut" Elveția, nu-mi dau seama de ce), ai bunul simț să o termini cu atacul la persoană. Acum 9 ore, mircea.cazachevici a spus: La orice stire senzationala trebuie sa ridicam un semn de intrebare. Asta e toata stirea, sau sunt si lucruri care nu ni se spun? Vad stirea cu Bugatti confiscat pentru depasirea limitei si nu pot sa nu ma intreb daca aceasta practica a austriecilor e la prima abatere sau cand autorul a comis-o grav de cateva ori la rand. E ca la noi, cand afli ca pe unul l-au inchis 10 ani pentur ca a furat o paine. Si apoi afli ca, de fapt, s-a contopit pedeapsa cu alte pedepse anterioare "cu suspendare", dar care au fost trecute in "cu executare" cand omul a furat o paine. Concluzia: daca te prinde prima oara cu agregatul pe o portiune cu limita de 10km/h, asa cum a descris dl Lucian, si ti-l confisca, da, e de porc rau de tot. Dar daca te prinde a 10-a oara intr-o luna, eventual si cu infractiuni (alcool, droguri, permis suspendat), as fi de acord cu confiscarea. De acord cu toate cele sus menționate, doar cineva care chiar are reavoință nu realizează că sunt spuse cu fundament logic. Avem obiceiul să luăm totul "de bun", fără verificări, pentru că nu chiar totul e la un click distanță. Daaaa, am eu pe cineva în țara X, mi-a zis o chestie și sigur nu mă minte. Și dacă te minte? Cum poți verifica? Nu poți. Cum a zis și Mircea, omul cu Bugatti (btw, strașnic agregat, bravo lui, își permite) poate a mai călcat anterior pe bec. Cum putem afla adevărul?! Simplu, un hacker care să spargă baza de date a poliției rutiere din acea țară. Trebuie să vă învăț eu?! La TV sau pe net apar știrile trunchiate sau incomplete, daaaaar măcar avem subiect de discuție. Sau de contre? Acum 6 ore, Lup69 a spus: Sunt doar curios daca cineva a incercat sa afle motivatia acelui semn de 10 la ora pe acea portiune de drum... De câte ori trec pe acolo încerc să nu am sub 80, să țin pasul cu traficul. E limită 50, 30, 10, nu voi înțelege niciodată de ce, dar cert e că mi se pare ilogic să pui o limită absurdă, fără o justificare logică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 41 minute în urmă Share Postat 41 minute în urmă Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Te rog să termini cu insultele gratuite! Atât! Am avut bunul simț să NU șterg din mesaj (neatenția, am "văzut" Elveția, nu-mi dau seama de ce), ai bunul simț să o termini cu atacul la persoană. Scriu din nou, poate de data asta nu mai dispare. Incredibil că în 2025 mai funcționează cenzura după bunul plac al unei sau unor persoane. Daca te-ai simțit insultat este strict o problemă de percepție. Te rog să-mi spui cu subiect și predicat cu te-am insultat sau te-am atacat. Am discutat pe un ton civilizat. Daca nu totul rămâne la faza de discuție sau "aliantă" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate