Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 19 minute, Cavaleru a spus: Cred ca recuperarea medicala completa e o lectie pe care MM a invatat-o the hard way sau mai bine spus HARDEST WAY. La cum a dominat sezonul trecut, poate sa frece buha primele 3-4 curse si tot devine campeon Plus ca are si el...cat?33 de anisori?deja se simte varsta. Astazi e unveil la Ducati - doar la schema de culori,motoretele vor suferi multe modificari intre versiunea prezentata azi si cele cu care se va incepe sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă La 17.01.2026 la 20:48, danypop a spus: Ăsta n-a pus încă mâna pe gp26 dar parca vad ca iar iese o mobra "stricată de Marcel" Greu merge cu recuperarea acum vad ca scrie portimao test. deci rateaza test oficial? ai zice asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Gp26 Acum 24 minute, frigider a spus: acum vad ca scrie portimao test. deci rateaza test oficial? ai zice asa Probabil ceva test privat Ducati sau pur și simplu din lipsa de stiri reale, unii mai inventeaza "stiri" (dacace fake, imi cer scuze ca am postat-o) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 44 minute în urmă Share Postat 44 minute în urmă ma ingrijorasem. stam bine cu mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 36 minute în urmă Share Postat 36 minute în urmă Program teste 2026 : 1. 29-31 ian - Sepang - Shakedown test 2. 03-05 feb - Sepang test 3.21-22 feb - Buriram test Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate