Sari la conținut

Motogp - presezon 2026

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 532
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 2 ore, danypop a spus:

Esti pedepsit sau te taxează ăștia cu internetul la zi? 🙄

Vreau sa ascult sesiunile cu comentariu, nu vreau sa stric vreo surpriza dacă intru pe aici.

Acum 2 ore, danypop a spus:

Incepe si ăsta sa tragă după bani ca FaQ in loc sa aleagă mobra mai bună 

Screenshot_20260202_194727_com.android.chrome~2.jpg

Dacă e ca aia cu Q semnat cu Honda..

Pozele astea nu s decât niște adunaturi de pixeli

Fac și ei hype artificial în inter sezon.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

https://www.gpone.com/en/2026/02/01/motogp/not-only-martin-yamaha-and-pavesio-are-now-targetting-pecco-bagnaia.html

Acum 54 minute, frigider a spus:

Dacă e ca aia cu Q semnat cu Honda..

Sunt convins ca pilotii importanti au semnat deja. Sau au contractele pe masa.

Pavesio: https://www.gpone.com/en/2026/02/01/motogp/pavesio-for-yamaha-the-v4-was-plan-b-but-its-become-plan-a-with-the-2027-rules?related=1

Link spre comentariu

Acum 12 ore, danypop a spus:

Incepe si ăsta sa tragă după bani ca FaQ in loc sa aleagă mobra mai bună 

Screenshot_20260202_194727_com.android.chrome~2.jpg

Meh,la Pecco e normal sa refuze Aprilia - plan A la el e sa semneze din nou cu Ducati,mi se pare logic.

Acum 10 ore, danypop a spus:

Totuși eu cred ca o buna parte din aceste "zvonuri/previziuni" se vor materializa. Au sens o multime dintre ele

:agree:

Meanwhile timpi la jumatatea zilei 1 :

1.Alex MarquezSPABK8 Gresini Ducati (GP26)1:57.487s -342.8

2.Luca MariniITAHonda HRC Castrol (RC213V)+0.358 - 342.8

3.Marco BezzecchiITAAprilia Racing (RS-GP)+0.407 - 341.7

4˅2Jack MillerAUSPramac Yamaha (YZR-M1)+0.765s16/26335.4

5˅2Pedro AcostaSPARed Bull KTM (RC16)+0.826s17/35339.6

6˅2Alex RinsSPAMonster Yamaha (YZR-M1)+0.833s20/28334.3

7^8Joan MirSPAHonda HRC Castrol (RC213V)+0.880s25/27342.8

8^12Johann ZarcoFRACastrol Honda LCR (RC213V)+1.084s20/26339.6

9˅2Diogo MoreiraBRAPro Honda LCR (RC213V)*+1.195s23/26341.7

10˅5Fabio Di GiannantonioITAPertamina VR46 Ducati (GP26)+1.283s23/29340.6

11˅5Marc MarquezSPADucati Lenovo (GP26)+1.287s18/29337.5

12˅4Franco MorbidelliITAPertamina VR46 Ducati (GP25)+1.380s23/24338.5

13^6Raul FernandezSPATrackhouse Aprilia (RS-GP)+1.391s24/35336.4

14˅2Toprak RazgatliogluTURPramac Yamaha (YZR-M1)*+1.400s26/29334.3

15^7Lorenzo SavadoriITAAprilia Test Rider (RS-GP)+1.421s27/29338.5

16˅6Maverick ViñalesSPARed Bull KTM Tech3 (RC16)+1.608s21/33339.6

17˅6Francesco BagnaiaITADucati Lenovo (GP26)+1.757s21/37340.6

18˅5Enea BastianiniITARed Bull KTM Tech3 (RC16)+2.052s19/32341.7

19˅5Ai OguraJPNTrackhouse Aprilia (RS-GP)+2.101s24/43336.4

20˅3Fabio QuartararoFRAMonster Yamaha (YZR-M1)+2.399s3/8335.4

21˅3Brad BinderRSARed Bull KTM (RC16)+2.860s18/31337.5

22˅1Andrea DoviziosoITAYamaha Test Rider (YZR-M1)+3.194s24/35330.2

Editat de Method
Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

Meh,la Pecco e normal sa refuze Aprilia - plan A la el e sa semneze din nou cu Ducati,mi se pare logic.

da, clar, plan A pt toti e sa fie colegi cu MM :laugh:

sincer doar fra-su cred ca nu are o prob sa fie coleg cu MM.

ca stie ca MM e mai bun si nu se streseaza. asa a fost de cand era mic si pana acum.  a avut timp sa se obisnuiasca.

in schimb campionii de carton sunt lezati grav de prezenta lu MM :) 

Link spre comentariu

11 hours ago, danypop said:

Csf, se plictisește lumea, trebuie sa atragă atenția cu ceva. Totuși eu cred ca o buna parte din aceste "zvonuri/previziuni" se vor materializa. Au sens o multime dintre ele

Păi, e normal. Dacă se aruncă petarde de genul, "Pecco la Aprilia", "Pecco la Yamaha", "Pecco la VR46", "Pecco la Honda" etc., până la urmă unul dintre scenarii se materializează și apar eu și spun "am prezis asta de mult".:banana:

Link spre comentariu

Acum 3 minute, Method a spus:

Si Acosta :D

Si Pecco era mare cocoș, abia astepta o confruntare cu Marcel "de la egal la egal". Acum nu zic ca Acosta e "un Pecco" dar sa luam totul cu o mica rezerva de incertitudine. 

Acum 3 minute, Kagemusha a spus:

Păi, e normal. Dacă se aruncă petarde de genul, "Pecco la Aprilia", "Pecco la Yamaha", "Pecco la VR46", "Pecco la Honda" etc., până la urmă unul dintre scenarii se materializează și apar eu și spun "am prezis asta de mult".:banana:

Da, clar. Dar asta le e meseria, sa scrie, sa adune vizualizari, etc. Noi, tot din plictiseala, in lipsa de actiune, le preluam "previziunile" si ne dam cu parerea, "aiurea" 🤤🤤

Link spre comentariu

Acum 5 minute, danypop a spus:

Acum nu zic ca Acosta e "un Pecco" dar sa luam totul cu o mica rezerva de incertitudine. 

omu nu cred ca se va lasa intimidat, asta credem noi.

cat despre cum ar decurge lucrurile:

e posibil s-o dai dar e probabil s-o iei.

Link spre comentariu

Acum 5 minute, frigider a spus:

omu nu cred ca se va lasa intimidat, asta credem noi.

cat despre cum ar decurge lucrurile:

e posibil s-o dai dar e probabil s-o iei.

Pai vezi tu, tot "noi" prevesteam mare scandal in garajul ducati intre peco si Marcel si....... 😅🤣🤣🤣

Link spre comentariu

Acum 20 minute, Kagemusha a spus:

Eu cred ca nu iese fum fara foc.

Se prea poate ca Aprilia (si Yamaha?) sa il fi abordat pe musiu,insa e normal ca el sa nu accepte nimic pana nu ii da Gigi un semnal clar ca nu il mai ia la anul.

Gigi tot timpul a setat Mugello drept termen maxim pana la care se semneaza contractele Ducati spre a da posibilitatea pilotilor ce "au ramas pe drumuri" sa isi gaseasca un ghidon pana la sf anului,si mi se pare corect.

Sa vedem ce alege Gigi - eu sper Acosta - desi mi se pare aberant faptul ca Gigi ar alege sa aiba 2 asemenea caractere in boxa - am mai zis : baiatul asta vrea sa fie ca Jarvis la inceputul anilor 2010,sa aiba scandal continuu in boxa...oh well,o sa fie spectacol pt noi :P

Acum 17 minute, danypop a spus:

Si Pecco era mare cocoș, abia astepta o confruntare cu Marcel "de la egal la egal". Acum nu zic ca Acosta e "un Pecco" dar sa luam totul cu o mica rezerva de incertitudine. 

Adevarat si asta,insa pe partea cealalta...sa nu uitam cine e Bagnaia cum a ajuns el aici si cine e Acosta si cum a ajuns el aici...pt cine le-a urmarit carierele timpurii,eu zic ca nu exista termeni de comparatie.

In timp ce Bagnaia a fost copilul preferat al lui Rossi umflat si promovat de Academie ca exponentul noului val italian de talente (el si Bez,partial Diggia ca alcineva nu imi vine in cap),si cu toate astea a stat tzspe ani in moto3 facand nimic,s-a descurcat parca mai bine in moto2 ca stiu ca a luat titlul relativ rapid si dupa aia a venit in gp la ditai echipa de uzina,cocolosit si impins mult in fata si acolo....

Acosta nu a venit umflat de nimeni in afara de skillul sau,avand un parcurs fulminant inca din RB Rookies....si avand in vedere ca si acuma vine cu duba cu echipament la cursele din Europa...eu cred ca asta e nuca tare.

Alt aluat.

Unul e "gentleman driver" - ridicat poate nu pe merit sus de tot,elegant obrazul fin nu poti sa te superi pe el (desi a mai avut unele scapari ca aia cu "sa li se dea mujicilor motorete de client mai slabe ca a mea ca astia ma incomodeaza cand imi fac timpii)

Celalalt e rau agresiv arogant obisnuit sa se bata cu toata lumea pt tot ce a obtinut,e sigur de talentul sau insa nu a avut prilejul pana acum sa il etaleze in fata celor mai smecheri insa stie din competitiile mici ca pana acum nu s-a gasit ninmeni sa ii stea in fata si e ferm convins ca nici chiar Marquez nu ii va face....are drive'ul ala de animal de prada.Tot ce ii trebuie e o motoreta.Atat.

Hai sa fac o predictie - eu cred ca daca ajunge (prin absurd,ca in mod logic Gigi ar fi tampit sa isi bage scandalul in casa),dar daca ajunge Acosta la Ducati Spa,va iesi scandal mare.Scandal de ce :

- va fi mai putintel,doar atat cat sa enerveze,dar va fi mai rapid decat MM

- MM il va lucra la echipa, iar Acosta va vocifera prin presa

- se vor trosni pe circuit

Daca face prostia Gigi sa il aduca pe Acosta langa MM,eu cred ca isi va aprinde singur paie'n cap.Abia astept :bounce:

Hai Gigi cu egalarea :rock:

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 32 minute, danypop a spus:

Pai vezi tu, tot "noi" prevesteam mare scandal in garajul ducati intre peco si Marcel si....... 😅🤣🤣🤣

Nu "noi". Teoria scandalului are autor bine cunoscut. S-ar zice ca omul cauta scandalul cu lumanarea.. :box:😅

Pe de alta parte, nu va fi usor pentru Acosta, in boxa cu demonul. Va avea parte de consum nervos suplimentar. 

Link spre comentariu

@Method Fara indoiala, Acosta este un talent in stare pura, peste Bagnaia si peste idolul tau, Q. Insa ca sa se poata bate cu demonul, are nevoie de mai mult, decat talent. Trebuie sa mai lucreze pe partea de tactica/strategie, trebuie sa mai lucreze la gestiunea pneurilor si aici are o mare problema, pentru ca odata ce uzeaza gumele, performantele lui scad vizibil. Ori MM este exact opusul.. este cel mai bun pilot din circuit, pe gume uzate. De asemenea, nu mi s-a parut ca Acosta ar fi stralucitor in conditii mixte si pe pista uda, ceea ce Mimisor este. Faptul ca nu se antreneaza pe dirt, se vede. La motociclete egale, i-as da prima sansa lui MM. Iar in ceea ce priveste mind set-ul si mind games, mai are sens sa discutam? Singurul adversar redutabil al lui MM este el insusi. 

P.S. Desi presa il vinde ca pe un supertalent si face multe valuri in jurul lui (clar, este cel mai bun produs al MotoGP-ului de la MM pana in prezent), totusi, in doi ani de cand concureaza la clasa mare nu a agatat nici o victorie. Nici macar intr-o cursa de sprint. Primul sezon, ca rookie, il termina pe 6, 2025 pe 4, rezultate foarte onorabile, dar care nu rup gura targului. So... ca sa vedem cate parale face, in realitate, il asteptam cu drag la Ducati. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Sa nu uitam ca Marcel "îmbătrânește" in fiecare an(nu ca ceilalți nu ar face-o) deci prin 2027-2028 eu chiar as merge pe mana lui PAco, va fi experimentat, este mega-talentat si eu cred ca se va perfectiona ușor  usor si pe părțile in care are acum cateva lacune, uzura gume, strategie, etc

Link spre comentariu

Clar! Nu ii contest talentul si sunt convins ca se va bate la titluri, intr-un viitor nu foarte indepartat. Colegul se referea la o confruntare directa, intre cei doi, acum, ori in momentul de fata, nu il vad in fata lui MM, pe aceeasi motocicleta. 

Link spre comentariu

Acum 10 minute, danypop a spus:

Sa nu uitam ca Marcel "îmbătrânește" in fiecare an(nu ca ceilalți nu ar face-o) deci prin 2027-2028 eu chiar as merge pe mana lui PAco, 

cam asta a fost motivul ca l-au luat pe repede inainte pe Fermin

care nu a rupt gura targului, dar a mers aproape decent in primul an

as zice ca Acosta max la VR46 sau Nadia va prinde un ghidon in 2027, nicidecum la Factory

dar pt el ar fi mai bine oricum, fata de ce are acum

PS. daca pleaca (e dat afara)  Pecco, mai repede il vad pe Alex sau Fermin coechipier cu MM

Link spre comentariu

Acum 18 minute, xt600 a spus:

Clar! Nu ii contest talentul si sunt convins ca se va bate la titluri, intr-un viitor nu foarte indepartat. Colegul se referea la o confruntare directa, intre cei doi, acum, ori in momentul de fata, nu il vad in fata lui MM, pe aceeasi motocicleta. 

greu de zis, omu e super talentat.

o veni si momentul.

Acum 13 minute, apriliacluj a spus:

daca pleaca (e dat afara)  Pecco

nu va fi dat afara, ce naiba, se vor desparti amiabil.

Peco se va duce sa caute noi provocari dupa cele 2 titluri la ducati cu cea mai buna moto

vrea o provocare, sa ia titlul pe moto a 2-a sau a a 3-a.

Link spre comentariu