Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă daca e in sensul acelor de ceasornic, eu vad cel putin 7 viraje al caror spatiu de degajare nu prea e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă ce inapt a facut poza aia, nu vezi FL si nici sensul de parcurgere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Stirea oficiala ...si configuratia in forma actuala - nu prea are cum sa ramana asa pt Motogp,ma gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 57 minute în urmă Share Postat 57 minute în urmă Dupa cate vad, nu exista deloc spatii de siguranta. E Macau reloaded, circuitul asta. O sa ii cam apuce claustrofobia pe piloti. Nu cred ca va ramane prea mult in calendar. Mi se pare o prostie sa renunti la Phillip Island, pentru un circuit stradal, care prezinta foarte multe riscuri, dar nah... Liberty este preocupata mai mult de bani si entertainment, decat de sport si de siguranta competitorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate