Cavaleru Postat ieri la 08:22 Autor Share Postat ieri la 08:22 daca e in sensul acelor de ceasornic, eu vad cel putin 7 viraje al caror spatiu de degajare nu prea e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 10:02 Share Postat ieri la 10:02 ce inapt a facut poza aia, nu vezi FL si nici sensul de parcurgere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 10:25 Share Postat ieri la 10:25 Stirea oficiala ...si configuratia in forma actuala - nu prea are cum sa ramana asa pt Motogp,ma gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat ieri la 11:16 Share Postat ieri la 11:16 Dupa cate vad, nu exista deloc spatii de siguranta. E Macau reloaded, circuitul asta. O sa ii cam apuce claustrofobia pe piloti. Nu cred ca va ramane prea mult in calendar. Mi se pare o prostie sa renunti la Phillip Island, pentru un circuit stradal, care prezinta foarte multe riscuri, dar nah... Liberty este preocupata mai mult de bani si entertainment, decat de sport si de siguranta competitorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 13:29 Share Postat ieri la 13:29 teoretic pilotii ar putea boicota evenimentul. cum era vb de COTA daca nu reasfaltau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 23 ore, xt600 a spus: Dupa cate vad, nu exista deloc spatii de siguranta. E Macau reloaded, circuitul asta. O sa ii cam apuce claustrofobia pe piloti. Nu cred ca va ramane prea mult in calendar. Mi se pare o prostie sa renunti la Phillip Island, pentru un circuit stradal, care prezinta foarte multe riscuri, dar nah... Liberty este preocupata mai mult de bani si entertainment, decat de sport si de siguranta competitorilor. La PI, in afara de layout-ul track-ului, restul a ramas blocat in anii 2000. Am fost acolo si logistic este extrem ee rudimentar. Este foarte izolat, nu ai nimic aproape de el, asfaltul este invechit, ar trebui reasfaltat, boxele sunt temporare, toalete ecologice. Ca si spectator este greu de ajuns dintr-un oras mai maricel, gen 150 km decla melbourne. In rest niste sate micute. Extrem de dificil logistical sa organizezi acolo. Spectatori nu prea ai ca nu ai locuri de cazare, majoritatea vin cu campere. Si este greu de imbunatatit ceva din cauza ecologistilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă inteleg ce zici dar mereu ies super curse acolo. pacat ca se renunta la el din motive din astea. sa alerge in plm in sua pe oval din ala ca acolo e nr maxim de spectatori. *dar nu in sens antiorar ca mereu castiga mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă 1 oră în urmă, damager a spus: La PI, in afara de layout-ul track-ului, restul a ramas blocat in anii 2000. Am fost acolo si logistic este extrem ee rudimentar. Este foarte izolat, nu ai nimic aproape de el, asfaltul este invechit, ar trebui reasfaltat, boxele sunt temporare, toalete ecologice. Ca si spectator este greu de ajuns dintr-un oras mai maricel, gen 150 km decla melbourne. In rest niste sate micute. Extrem de dificil logistical sa organizezi acolo. Spectatori nu prea ai ca nu ai locuri de cazare, majoritatea vin cu campere. Si este greu de imbunatatit ceva din cauza ecologistilor. Te cred pe cuvant, iti dai seama ca nu pot judeca decat dupa ce vad la tv. Insa oricat de rudimentar ar fi, este un circuit safe (cu exceptia unor incidente, in care au fost implicati pescarusi, nu au fost evenimente majore la Phillip Island), comparativ cu un layout stradal. Daca configuratia de la Adelaide este cea din filmul pus de Method, nu stiu cum se vor desfasura curse de GP acolo... spatii de esapare, nema.. pista ingusta, greu de depasit, foarte riscant si nu cred ca factorii astia, cumulati, contribuie prea mult la spectacol. Acum 45 minute, frigider a spus: sa alerge in plm in sua pe oval din ala ca acolo e nr maxim de spectatori. Nu le da idei. Sa nu te mire daca Liberty va introduce si un oval in circuit. Sau macar jumate, ca la Indianapolis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Ce zic pilotii : The new circuit will run on an adapted layout of the former Formula 1 track, though the prospect of a street race for MotoGP has raised safety concerns. Speaking at the press conference in Adelaide, Jack Miller put his backing behind MotoGP SEG to build a safe venue. “There won't be any concrete barriers or air fences within touching distance,” Miller said. “I have complete faith in Carlos [Ezpeleta] and his calculations. “We sit down every Friday afternoon at the grand prix and have a meeting with them. “We discuss the queries we have, whether it's about track safety, the exit area, the depth of the gravel, the consistency of the run-off areas, down to literally the size of the stones [in the gravel] “They have an incredible range of knowledge about accidents and the time required to stop, and all the data from the G-force sensors, with the racing suits. “They are able to track all of this, and it's all stored. In a normal accident, there are no safety concerns.” On X (formerly Twitter), Aleix Espargaro also moved to calm safety fears. “Not a street circuit like the one we all imagine in Monaco F1 style, but I fully trust that MotoGP has studied Adelaide and is confident they can provide run-off areas that are just as safe (or even safer) than, for example, the final corner at PI [Phillip Island],” he wrote. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă jumate din astea suna a declaratii d-alea politicaly correct :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă ambele jumatati vrei sa zici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 1 oră, xt600 a spus: Te cred pe cuvant, iti dai seama ca nu pot judeca decat dupa ce vad la tv. Insa oricat de rudimentar ar fi, este un circuit safe (cu exceptia unor incidente, in care au fost implicati pescarusi, nu au fost evenimente majore la Phillip Island), comparativ cu un layout stradal. Daca configuratia de la Adelaide este cea din filmul pus de Method, nu stiu cum se vor desfasura curse de GP acolo... spatii de esapare, nema.. pista ingusta, greu de depasit, foarte riscant si nu cred ca factorii astia, cumulati, contribuie prea mult la spectacol. Nu le da idei. Sa nu te mire daca Liberty va introduce si un oval in circuit. Sau macar jumate, ca la Indianapolis... regulamentul FIM spune ca, cursele de motogp se pot desfasura pe circuite omologate cat A. Ca sa omologheze un circuit procedura este destul de simpla, se ridica masuratorile topo alte circuitului si se baga intr-un soft care calculeaza viteze, distante zone de degajare. Deci ma astept sa fie mai safe decat unele corcuite mai vechi din europa. Vezi Barcelona, au trebuit sa moara 2 piloti ca sa schimbe layout-ul. PI, ca si layout este un circuit aparte, un circuit pe care toti pilotii il apreciaza. Este pacat ca nu pot sa-l modernizeze. Problema cu el este ca e f departe si orice investitie in el nu prea este rentabila. Si pe langa asta, mai sunt si ecologistii care sar in sus de fiecare data cand vor sa construiasca ceva. pacat, ca e un circuit foarte misto ca layout. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă daca nu prelua liberty media nu renuntau la el. este la alt nivel circuitu ala- se spune ca e circuit unde pilotul face diferenta. vb aia - a castigat RF pe el prima oara, imagineaza-ti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 37 minute, frigider a spus: daca nu prelua liberty media nu renuntau la el. este la alt nivel circuitu ala- se spune ca e circuit unde pilotul face diferenta. vb aia - a castigat RF pe el prima oara, imagineaza-ti. Cum am zis, in afara de layout. Dar, ca sa iti faci o idee, cand am fost eu, paddockul era mai mic decat la noi la Adancata. Ca sa ma exprim altfel, la Adancata e lux. niste boxe facute cumva din containere, toalete ecologice. Slabut rau pentru nivelul de motogp Probabil cel mai frumos layout din toate corcuitele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Pe surse ca Bagnaia ar fi semnat cu Aprilia, știe cineva ceva concret? Dacă e adevărat....păcat. De Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Am vazut si eu pe ceva news-uri. Nimic oficial, dar este f probabil sa fi semnat. Bez e coleg de academie si a demonstrat ca aprilia e singura care se bate cu ducati. deci JM la yamaha si Q la honda. O sa fie un 2027 intresant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 3 ore, damager a spus: Cum am zis, in afara de layout. Dar, ca sa iti faci o idee, cand am fost eu, paddockul era mai mic decat la noi la Adancata. Ca sa ma exprim altfel, la Adancata e lux. niste boxe facute cumva din containere, toalete ecologice. Slabut rau pentru nivelul de motogp Probabil cel mai frumos layout din toate corcuitele Suna rau de tot. penibil aproape Eu doar de curse pot sa spun, ce am văzut la TV Acum 58 minute, Method a spus: Pe surse ca Bagnaia ar fi semnat cu Aprilia, știe cineva ceva concret? Dacă e adevărat....păcat. De Aprilia Într-un fel ar fi oau ca au renunțat ducati asa repede la el, ce i drept după un an catastrofal. Dar viata merge înainte. Așteptăm de la el sa spună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 1 oră, frigider a spus: Într-un fel ar fi oau ca au renunțat ducati asa repede la el, Aia ma gândeam și eu. Pe partea cealaltă însă,poate Aprilia ar fi putut alege ceva mai bun... ...și încă un zvon,de data asta mai urat : Hodgson a zis ca JM ar fi avut încă o accidentare la motocros în timp ce se antrena. Facepalm. A cata e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă la ce sezon a avut Peco anu trecut ma mir ca nu a facut una a-la-Dovi. sa stea pe bara 1 an. Pare ca JM trage spre retragere in plm. asta pare a fi de azi 20.02 de pe site motogp si tot de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate